Willys Sahipleri Burada Buluşalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinannasirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,272
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Arkadaşım haklısındır.
ruhsatta 1952 yazıyor.motoru ford motoruymuş gören tuzla diyor.
dediğiniz gibi kasada değişmiş olabilir.
jeep ordu dan çoruma getirilmiş.önceki sahibide benim gibi jeep ten anlamıyor.
amatör telsizciyim hafta sonu dağlarda geziyorum teker ebatını sormamın sebebi
kışın kara saplanıp kalıyorum.KAR jipin altını kucaklıyor dört teker boşa dönüyor.
çamurluk arasına baktığımda daha 2 karış mesafe var benim amacım defransiyelin yere olan uzaklığını mümkün olduğunca yükseltmek.
römork jantımı taktırsam acaba.
bu offroadcı arkadaşlar koca koca taşların üstünden geçiyor.
ben bu jepe nasıl bi jant teker takmalıyımki defransiyel yerden iyice yükselsin bir metre karı yarıp gidiyim istiyorum.
ilginizden dolayı teşekkür ederim

Resim 018.jpg

Resim 022.jpg

Resim 029.jpg

Etiketler

Selamlar,

BU konudaki ilk 2 jipe bakarsan onlarin lastik ebadi orjinal. 600 x 16 tam olarak yeni modellerde lastiklerde neye tekabül ediyor bilmiyorum (220 70 16 filan gibi yani).

Daha buyuk lastik ve jant takabilirsin, bu konuda sanirim modifiye ile ugrasan arkadaslar daha yardimci olacaklardir benim fazla bir bilgim yok.

Motor sanzuman orani vs.vs. bir suru etkileyen sey var sanirim takabilecegin maksimum cap icin. Arazi icin Modifiye yapan biriyle gorusmende fayda var.

aracınızın kasası tuzlaa..cunku kaportanın boyu kısa..( cj lerın uzun olur 20 cm daha ) ..karda gıdebılmek ıcın tırnaklı lastık almanız yeterlı .. aracınızın ustundekı lastıklerle ne camurda nede karda ..gıdebılırısnız ..bunlar asfalst lastıklerı.eger çelık jant kalsın dıyorsanızn..onun boylarında aynı ebatta çanur için lastıkler var..onları almanızın tavsıye ederım .ayrıca.. cok buyuk almayın.aracınızn yorar vede çekiçten dusurur..saygılarımla..

slmlar dostlar bu da benim 65 model orjinal motoru üstünde oyuncağım.yeni aldım.ufak tefek değişikliklerle istediğim gibi bişiy yapıcam inşallh...

24072011154.jpg

Görüntü052.jpg

bende geldim buradayım parola 52 :smiley: cj3A tamamen el yapımıdır

DSCF1392.JPG

DSCF1390.JPG

DSCF1391.JPG

Merhaba arkadaşlar;

2. of road aracı olarak 1962 model m38-A1 modeli bende aldım komple a dan z ye söktük söktük ve toplamaya başladık. tam anlamıyla bitmedi ama bende bu aileye katıldığımdan ilk hali ve çalışma sırasındaki bir resim koymak istedim. i

saygılar..

sinan uzun

CJ1.JPG

DSC07251.JPG

DSC07253.JPG

BEN SAMSUN BAFRADA JİP USTASIYIM BAFRADA JİP BENDEN SORULUR BU KONUDA TEK BEN BAKIYORUM JİPLERE TOPLUYOR BİNİYOR SATIYORUM BENDE KATILIYORUM SİZE 1966 MODEL CJ6 ÜNİVERSAL MODELİ İLE

Resim 016.jpg

ismail usta aramıza geldin...birde ustam cj3 ön çamurluk dodikleri varmıdır sende..bende arkaları buldum önlerede lazım bana...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri