Willys Sahipleri Burada Buluşalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinannasirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,272
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım

ewet kardeşim aracım her şeyiyle orjinal sadece tentesi yok onuda yaptıracaz allah kısmet ederse (zatenn ben istanbul maslakta jeep 0willsy-cherokee-wrangler-vb jeep markalı araç) tamiri yapıyorum maslak oto sanayide kime sorsanız gösterir tarif eder bende bir tarif edem(atatürk oto sanayi 2.kısım 14. sokak no 504 kat 2 her türlü jeep marka araç tamir edilir bakım yapılır yedek parça bulunur)
ulaşmak isterseniz telefonum=05436729881

Etiketler

abim bende kahramanmaraş'tayım..telefon numaranı kaydediyorum...parça vs. lazım olduğunda rahatsız ederim..sağol..

sizlerden bi konuda yardım istıyorumm... ben jeep ımı satacamm ..bunu yerıne tüplu cj6 mı alsam yoksa trobzaon işi jeeplerden ( dizel motorlu 2,5 ford ) araçlardanmı alsam ..arazıde kullanmı nasıl olur.. masraf actıgında ne gıder.. bilginiz varmı ..bı yardım edıpğ bılgılndırıısenız sevınırım ..

abi dizleden hep korkmuşumdur..senin durumda olsam tüplü cj-6 düşünürdüm..bende satarsam cj-5 alamayı düşünüyorum 6 silindir..gerçi dizelde sudan geçmek vs. daha sıkıntısız olur derler ama...

kardeşim bence dizelde sorun yaşarsın ama yinede karar senin bence cj6 lpgli daha iyi 80 modeller var mesela uygunsa sanada tasiyem olur 12-13-14-15 bin arasında var ama he dersen ben hem asfalt hem arazi kullanimdersen orjinal olsun bende bir tane var otomatik cj6 15bin dolar orjinal motor 500 km yapmamıştır.

aydın malum daglıkkbır bölgee.. ayrıcaa wıllysler cok ..1952 den tutun 1980 modele kadar ..fakat en cok 1960 ıle 1969 modeller ....yakıtı cok oluyooo.. cunku ..3 vıtess ..istıyorum kıı hem yuk cekebılsın.. hemm asfalta gıtsın ..kendım otomatıv sektorunde caslıyorum....bıraz arastırma yaptım....dıesel..motorların ıcınde az yakan cok cekıçlıı en guzel motor.. pekıns.. kafamda bı tane cj6 yı pekıns motor takmak ve 5 ılerı yapmak..sanırım ( wrangler sansımanı gerekıyo ) bulamssam artık gayzer takıcaz:smiley:) sekromeçlı olandan ....yoksa dıgerler dıeseller cok sorun cıakrıyomusss.. tuplu arac ısee kısın calışmıyo..sudan gecmek problem..çekıç cok dusuruyo ..motorun ömrunu azaltıyo.. baklım fıkırlerımı hayata gecırebılecemıyım ..

Ynt: Willys 1954

aracımı çok sevıyorum

Görüntü0519.jpg

Görüntü0519.jpg

buda bır başka versıyon ayarsızı yenıledım buarada aracınım ismi ayarsız

Görüntü0687.jpg

Görüntü0689.jpg

Bahta guzel olmus iki arac da. Ondeki camurlugu neden oyle cj5 gibi yaptin? Bir tek ben orasini begenmedim tabi kisisel fikrim yoksa cok iyi gorunuyorlar.

evet bahta ..öndekı camurluk bozmus işi.. yoksa cok guzel gorunuyolarr. gule gule bınmek nasıp olsun ..bol çamurlarr...

Ama acikcasi o softtop cok guzel olmus. Malzeme nedir? Nerede yaptin kaca maloldu?

Suni deri gibi gorunuyor ama su filan gecirmiyor dimi? Yoksa gorunus cok guzel.

sınan bey içerisine bir giran su almıyor allah razı olsun yapandan tam ıkı senılır tır bıranda 1,200

Teşekkür ediyorum, resmi sakliyorum aynisindan yaptiracagim ben de yeni branda gerektigi zaman. Ellerinize saglik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri