t392syncro' Alıntı:tuğsan abi rüyayı birdaha gözden geçirsen acaba hediye ediyo olabilirnisin mesela bana.
t392syncro' Alıntı:tuğsan abi rüyayı birdaha gözden geçirsen acaba hediye ediyo olabilirnisin mesela bana.
eko' Alıntı:ahmet bey tampon için bir başlık açsada bizde kendi araçlarımızla ilgili sorularımızı orda sorsak yada çağlar bey müsade ederse burda da sorabiliriz.
ömer bey başlık var zaten ordan ulaşabilirsiniz.eko' Alıntı:ahmet bey tampon için bir başlık açsada bizde kendi araçlarımızla ilgili sorularımızı orda sorsak yada çağlar bey müsade ederse burda da sorabiliriz.
AHMET07' Alıntı:ömer bey başlık var zaten ordan ulaşabilirsiniz.
eko' Alıntı:ahmet bey tampon için bir başlık açsada bizde kendi araçlarımızla ilgili sorularımızı orda sorsak yada çağlar bey müsade ederse burda da sorabiliriz.
byseyyah' Alıntı:Tek kelimeyle HA Rİ KA.
Çağlar bey harika olmuş. Güle güle kullanın. Ahmet beyinde eline sağlık gerçekten tam bir ustalık örneği. Bu kadar iltifattan sonra Ahmet beyin başlığa gidip 91 model hilux'üm için ön arka tampon pazarlığı yapabilirim değil mi ...
turkogluturker' Alıntı:gittikce güzellesiyor,ustanın ellerine saglık arka plaka için bi alternatif diye düsündüm ,yapıstırdınmı o plakayı anlayamadım