VX80 (FZJ80) Demir Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,496

Etiketler
Ynt: VX80 (FZJ80) Demir Tampon

ankara şubesi çağlar abimiz, Antalya şubemiz ahmet abimiz, istanbul şubemiz tuğsan abimiz siz bizi delimi edeceksiniz.

kağan nerdesin be arada seni idare ederiz.. ;D

hsbasar' Alıntı:
Çağlar, Toyota buluşmasında senin arabayı iyi bir çamurlayalım kardeş.
Olmuyor böyle her fotoğrafta temiz temiz, çok göz alıyor.
Allah nazardan saklasın :D

sedatım araç dünya haritası gibi çizik aslında ama renkten kurtarıyor.. ;D

çağlar abi pozlar süper. resimi çektikten sonra geri gitmedin değilmi ileri doğru devam ettin yanılmıyorum umarım.

Ahhhh Ahmet abi Ahhhh bu toyota sevgisi damarlarımızda dolaşıyor zaten sende böğle şeyler yapınca uzaktan bakıyoruz.

tarikserin' Alıntı:
Çok şık olmuş, güle güle kullanın...
Ahmet Usta'nın da eline koluna sağlık,
Maraş'tan satılıyordu bu araç galiba,
ben olsam şimdiki halinin bir resmini
gönderirdim ona, :eek:

"Bakarsan bağ olur misali" ;)

Selamlar

sağolun tarık bey.

bakınca iyi oluyor ama duygusalda yoruyor bazen ;)

yok hastalık bu,başka bişey değil ::smiley:

ömrümü7ler' Alıntı:
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

beğenen,beğenmeyen ben olsaydım şurasını şöyle burasını böyle yaptırırdım diyen ve düşünen tüm arkadaşlarıma teşekkürler,selamlar. ;D

t392syncro' Alıntı:
çağlar abi pozlar süper. resimi çektikten sonra geri gitmedin değilmi ileri doğru devam ettin yanılmıyorum umarım.

Ahhhh Ahmet abi Ahhhh bu toyota sevgisi damarlarımızda dolaşıyor zaten sende böğle şeyler yapınca uzaktan bakıyoruz.

hep ileri,daima ileri ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR