VX80 (FZJ80) Demir Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,496
Ynt: VX80 (FZJ80) Demir Tampon

hsbasar' Alıntı:
Yok böyle bir güzellik.
Ama seni yolda gördükmü kaçmamız lazım, sıfır esneme, çizikle kurtarma şansımız yok. ;D

saol sedatcım.
;D ;D.çarparmıyım hiç sana arkadaşım..

Etiketler

Çağlar merak ettim yasal prosedür nasıl Türkiyede, hiç araştırdınmı?
Böyle bir tamponla allah göstermesin bir araca çarpsan, normal tamponu yoktu diye sorun yaratırlarmı?

hocam birde agırlırğı ne kadar oldu ön tamponun? arabanın önü 1-2cm kadar alçaldı mı öncesine göre?

Gerçi seninki neden imal edilmiş diyeceksin ama benimki fabrika çıkış orjinal olduğu için hiç düşünmemiştim bu konuyu.
Trafikte beni gören uzak duruyor ;D

[attachment=1]

DSC04322.jpg

Çağlar arka tampon çok güzel olmuş,
güle güle kullan,

selamlar.

arkadaşlar tüm yorumlara teşekkürler.

ömer bey ben özellikle 3mm.yaptırdım çok ağır olmasın diye.
yaptıracak olan arkadaşlar mm lerini kendileri belirleyebilirler.
sanırım 1,5 cm düştü.ön arka tampon +lastik taşıyıcı sanıyorum 50kg.geçmedi benim.

hsbasar' Alıntı:
Çağlar merak ettim yasal prosedür nasıl Türkiyede, hiç araştırdınmı?
Böyle bir tamponla allah göstermesin bir araca çarpsan, normal tamponu yoktu diye sorun yaratırlarmı?

yok bence bir prosedür ;D
e hadi ben çarpmadım ,kamyon çarptı ne olucak.??

Çağlar abicim Allah kaza bela vermesin güle güle kullan artık 1 kilit birde çadır işi kaldı işin sonuna geldin güle güle bin. çok çok beğendim çok çok güzelolmuş vallaha

AHMET USTA YİNE DÖKTÜRMÜŞÜN İŞÇİLİĞİNİ TEKRİLLER..

KULLANAN KARDEŞİME DE HAYIRLI OLSUN..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR