VX80 (FZJ80) Demir Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,490
Ynt: VX80 (FZJ80) Demir Tampon

öncelikle slm...nissan kullanıyorum..yakın bır gelecekte land cruıser kullanmak istıyorun...ahmet bey benim aracımada tampon yaptı...inanılmaz oldu..artık arazıde tamponu nerede burakacagım dıye korkmuyorum..

Etiketler

foruma eklenen fotograflardaki terrano sizin mi?
eger oyle ise en begendigim tasarım o oldu, ahmet ustaya benzerini yaptırmayı dusunuyorum :smiley:

buyrun hocam

DSCF7606.jpg

arb den farkı yok abi..

benim siparis fotograftaki gibi olacak, tek kafa karıstıran kısmı farların altı.. malum sizinkiler gibi kaportanın içinde kalmıyor bizim farlar, ustune birde alt tarafı egimli :(
neyse usta halleder insallah :smiley:

dusty011Simpson%20Desert%20214%20Small.jpg

DrewP3020007.jpg

bence hiç sorun yok ,rahat halleder ahmet usta..gövde rengimi boyatmayı düşünüyorsun..birde arac ne renk?

abi araç siyah, ama tampon govde rengi mi olsun mat siyah mı olsun karar veremedim.. eger govde rengi yaparsam, alüminyumdan araçüstu çadır yapmayı dusunuyorum (sedat beyin modelinden) onuda govde rengi boyatıp komple metalik siyah hilux ile aranıza katılabilirim..

buarada kitlerde gelmis hayırlı olsun :smiley:
burak abi (eko) bu hafta takıp memnun kalırsa bende siparisi geçecegim haftaiçi..

geriye tek eksik antalya ziyareti kalacak :smiley:

bende ilk etapta gövde rengi diyordum ama vazgeçtim.sağa sola vuruyoruz sürtüyoruz.boyacıyla uğraşmak istemedim.şimdi kaliteli siyah mat spreyler var arabada ,hemen tıslıyorum kendim.

şükür kitlerimiz geldi .pazartesi sabah acele takacam.saol...

antalyaya gidillir ,türkü söyleye,söyleye..takar gelirsin güzelce tamponu. ;D

sen zaten forumda biryere yazmıssın ustaya, sen boyasız gonder ben burda boyarım diye.. aha dedim çaglar abi kesin govde rengine boyatacak :smiley:

siyahda yakısmıs canım, snorkele uymus..

Çağlarcım hayırlı olsun kitler,bak aracın nasıl oluyor ve neler yapacaksın gör,demişti dersin.Ama alışana kadar dikkat et sonra abartma kilitlerin yok,şenlik olmasın.Ben ilk başlarda kilitleri açmayı unutuyordum,önüme gelen yere dalıyordum.Battıkdan sonrada malum işe yaramıyor ;D ;D ;D

omergin' Alıntı:
sen zaten forumda biryere yazmıssın ustaya, sen boyasız gonder ben burda boyarım diye.. aha dedim çaglar abi kesin govde rengine boyatacak :smiley:

siyahda yakısmıs canım, snorkele uymus..

arabanın cam çerçeveleri falanda siyah ya uydu bence.

DSC_8899.jpg

Valla getirebilirsen negüzel ama çantada gelecek kadar hafif olduğunu pek sanmam.Bu arada basmaklarınıda söksen iyi olur,yükseltme kitinden sonra ihtiyacın olacak fakat arazide abartınca bol bol takılacak.Hatırlarsan bende iğne ada gezisinde bırakmıştım orada. ;D

bebek bekliyoruz zaten hanım alçaltmıycanmı arabayı diyor,,sende basamakları sök diyorsun. ;D

bende bu arada lift kit takıyorum, nasıl olacak??

Ooooo ozaman hayatta sökme dikkatli kullan yapacak birşey yok,araç nasıl yükselecek gör,gözlerine inanamıyacaksın.Hele kutudaki yayları görünce bunlar yanlış gelmiş benim araca hayatta olmaz diyeceksin.Kovanlar yere değecek kadar salacaksın,borularla bastırıp oturtacaksın.Aman açılı burçlara dikkat et,şeması var ama acele etmeyin.Yoksa şaft kovana değer.Birde senin araçda yükseltme takozları vardı galiba.Offf diyorum hanımla papaz olucan.Ama süper olacak gör bak.Resimde durduğu gibi deyil yani.Bu nasıl 2 lift diyeceksin. ;D

Not:Lastiklerin 275/70/16 deyildir umarım,yoksa küçücük kalacaklar.285/75/16 lazım

önde 5cm.arkada 6,5 cm.takoz var.onları sökecem.. liftte bu kadar kaldırır diye düşünüyorum maximum.

lastiklerim 285-75-16..hatta sana sordum ya lastik alırken 315 alıyodum az kalsın.(35 ince tekabül) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR