VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,186

Etiketler

Ynt: VX 100 Seri Aracım

90 Lt. depoyu LPG Montajını yaptırdığım arkadaşlar ATİKER'e sipariş verdiler.
Yaklaşık 1 ay kadar bekledim. Seri üretilen bir tank çeşidi olmadığı için.

Montaj esnasında resim çekemedim. Makine bozuldu. :smiley:

Ama bitmiş halini çekip yükleyebilirim.

Mevcut durumda zemin - tank arası mesafe 35 cm. kadar.

Bunu sağlayabilmek için stepnenin bağlı olduğu parçayı söküp,
[attachment=1]

bunu yerine ters u şeklinde bir parça imal ettik ve onu yanlardan şaseye, tankı da üstten bu parçaya bağladık.

Daha sonra bir kaç çizimde eklemeye çalışacağım.

LC100laddeframe1.jpg

Cihan dostum bilgiler son derece faydalı ve tugsan bey'e de tesekkurler stratejik noktalarda eklemelerde bulunmus. resimler harika kazasiz belasiz kullanirsin umarim... birsey soracagim port bagajı ozel olarak mi yaptirdin yoksa bilindik bir sistem mi?

VX100LC' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun, bende de aynı araç var 2000. model. Son derece memnunum.

Belki haberdarsınızdır ama aşağıdaki linkte VX100 ile ilgili yüzlerce resim bulabilirsiniz.

http://forum.ih8mud.com/100-series-cruisers/91953-100-series-picture-thread.html

Tampon konusunda benimde araştırmam oldu.

Tar oto Tarkan Bey'den fiyat aldım.

Benim asıl ihtiyacım lastik taşıyıcı idi. Sizin gibi bende stepne yerine LPG tankını monte ettim. (90 Lt. Şuan 400-450 km. menzile ulaştı.)

Bende lastik taşıyıcı işin aşağıdaki gibi çözmeye karar verdim.

Şu an orjinal çeki demiri siparişi verdim. Onu bekliyorum.

Paylaşımınız için teşekkürler.

[attachment=1]
[attachment=2]

hayırlı olsun aracınız , stepne konusunda ise sitemizinde üyesi olan ahmet07 arkadaşımızdan yardım alabilirsiniz çok daha ekonomik ve istediğiniz şekli yaptırabilirsiniz

pandipieri' Alıntı:
Cihan dostum bilgiler son derece faydalı ve tugsan bey'e de tesekkurler stratejik noktalarda eklemelerde bulunmus. resimler harika kazasiz belasiz kullanirsin umarim... birsey soracagim port bagajı ozel olarak mi yaptirdin yoksa bilindik bir sistem mi?

serkan bey ankarada ots den aldım internetten bakabilirsiniz OTS ,ama sonra üzerinde bayağı bir değişiklik yaptık ahmet bey ile fiyat + donanım olarak ahmet bey ile irtibata geçin veya tanıdığınız bir demirci arkadaşınız ile beraber yapın

Hımm anlıyorum yardım gerek sanırım, ahmet bey forumdan arkadasimiz mi yoksa servis falan mı kusura bakmayın tanımıyorum da? yukarıda galiba ahmet usta diye geciyor sanırım... :smiley:

VX100LC' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun, bende de aynı araç var 2000. model. Son derece memnunum.

Belki haberdarsınızdır ama aşağıdaki linkte VX100 ile ilgili yüzlerce resim bulabilirsiniz.

http://forum.ih8mud.com/100-series-cruisers/91953-100-series-picture-thread.html

Tampon konusunda benimde araştırmam oldu.

Tar oto Tarkan Bey'den fiyat aldım.

Benim asıl ihtiyacım lastik taşıyıcı idi. Sizin gibi bende stepne yerine LPG tankını monte ettim. (90 Lt. Şuan 400-450 km. menzile ulaştı.)

Bende lastik taşıyıcı işin aşağıdaki gibi çözmeye karar verdim.

Şu an orjinal çeki demiri siparişi verdim. Onu bekliyorum.

Paylaşımınız için teşekkürler.

[attachment=1]
[attachment=2]

İbrahim bey aracınızı güle güle kullanın,
Aracın arka (uç) kısmına uygulanan stepne taşıyıcalar araçta yükseltme kiti olmadığında arka tarafa kendi ağırlığından daha fazla etki ederek aracın aşağıya doğru alçalmasına neden oluyor.
dolayısıyla ya yükseltme kiti + stepne taşıyıcı, yada stepne üst bağaja olmalı diye düşünüyorum.

selamlar.

Mesut Bey'e ben de katılıyorum yedek lastik icin cok fazla zorlamamak gerek aracın arkasini yukarısu optimum cozum gibi. ne de olsa hayli agir bizim lastikler...

Arkadaşlar ilandaki araç hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yarın servise ekspertize sokmayı düşünüyorum...

http://www.sahibinden.com/sahibinden_land_cruiser_100-06WQQaXQQ11356742WQQpXQQdisplayitem

fırsat bulup gidemedim yanına :(

sabah 10:30 a nataştan randevu aldım.. sahibi ile konuştugumda maddi sıkıntıda oldugunu söyledi..fiyatta baya inecek gibi..uzun geziler ve günlük kullanım için uzun zamandır aklımdaydı vx100..zaten yıllık 15-20 bin kilometre yol yapıyorum..vergisi düşündürüyor sadece..

kısmet olurda alırsanız zaten vergisi harici birşey düşünmeye gerek yok. ;)
kral arac.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR