VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,192
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Branda işi çok kolay,tente ve branda yapan birçokyer var,kabaca bir çadıra kaç metre gidiyor çıksın ortaya,fiyatda çarpışırız. ;)

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Branda işi çok kolay,tente ve branda yapan birçokyer var,kabaca bir çadıra kaç metre gidiyor çıksın ortaya,fiyatda çarpışırız. ;)

tuğsancım bahsettiğim malzeme branda değil, bizim günlük hayatta kullandığımız 4 mevsim çadır kumaşının biraz daha kakını bunu araştırmamız lazım ben yarın unkapanında bir esnaf ile irtibata geçeceğim bakalım ne olacak yani aranan malzeme bildiğimiz çadır kumaşının aynısı ama su ve rüzgar geçirmezliği üst seviyede olması lazım birde hafif olacakki tavanda fazla kg taşımayalım

kumaşların çoğu artık su geçirmiyor, önemli olan dikiş yerleri, tekstilden anlayan biri varsa dikiş yerleri için malzeme önerebilir, cihan cadırı denizliden buldun??*

tuğsan boyut olarak standartı yakalamışlar. 3 boyut yapmışlar büyük(220x180),orta(220x160),küçük(220x140) bunlar acık hali
kapanınca 110 cm oluyor boyu. genelde 220x140 kullanıyorlar. kapalı hali 110x 140

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
kumaşların çoğu artık su geçirmiyor, önemli olan dikiş yerleri, tekstilden anlayan biri varsa dikiş yerleri için malzeme önerebilir, cihan cadırı denizliden buldun??*

heytem abi çadırın mekanizması yapıldı şu an ,sıra geldi kumaş işine onuda ahmet abi antalyadan bakıyor ama bende yardımcı olacağım artık deneme yanılma yöntemi ile yapıyoruz prototipi dikiş yerleri konusunda haklısın mumlu iplik kullanmak lazım , ama son soruyu anlayamadım abi , denizliden buldun ??*burasını anlamadım

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yanlış anlamadaysam arac üstü cadır var senin arabada, ahmet beymi yaptı onu anlamadım

heytem abcim çadırımı gezenbilirde ilanlar bölümünden almıştım ,ama sitemize üye ahmet07 arkadaşımızda bu işlerden anlayan sıkı bir toyotacı dostumdur antalyaya son ziyaretim sırasında yanına uğradım,sonrada benim çadırı açtık ve prototip olarak kopyaladı ve bugün biraz evvel çadırın mekanik işleri bitti sadece kumaş ve merdiven işi kaldı 3-5 güne kadar yeni modeli sitemizde göreceğiz bakalım ,sonrada, uzunlamasına olarak çalışan modelin fiber olarak yapılacak üstüde bagaj ( balta ,kürek ,projektör ) malzeme koymak için tasarlayıp imalatına girişecek ahmet ustamız biraz daha sabır sadece

tamam doğru anlamışım, bende diyorumki gezenbilir üyesi bi arkadaştan aldınya cadırı, denizli demi yaşıyor kendisi?
sahibinden.com da buldum bitane seninkinin aynı renklerinde,adam denizlide yaptırmış. bende sana bi sorayım dedim

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
tamam doğru anlamışım, bende diyorumki gezenbilir üyesi bi arkadaştan aldınya cadırı, denizli demi yaşıyor kendisi?
sahibinden.com da buldum bitane seninkinin aynı renklerinde,adam denizlide yaptırmış. bende sana bi sorayım dedim

yok abi ahmet usta antalyada yaşıyor

mükemmel olur abi, hem de 4.2 TDI tadından yenmez :smiley: evet dediğin gibi dünyayı gezmek için LC lazım ve şu anki yol rekoru da zaten bir LC nin elinde :smiley:

ben sirketin corolla sını kullanıyorum. 72000km de, bakımı yapıldı hiç bir arızası yok. bizimki bişey değil yine kiralık bir coralla 450.000 bakımına gelmiş

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ben sirketin corolla sını kullanıyorum. 72000km de, bakımı yapıldı hiç bir arızası yok. bizimki bişey değil yine kiralık bir coralla 450.000 bakımına gelmiş

heytem abi geçen hafta ,ankarada ,hakan ataman orada orman idaresine ait bir 80 kasa dizel araç gördüm araç 480,000 km idi ve daha motoru açılmamıştı tabi söylediklerine göre bende şöyle bir baktım inanılmaz şaka gibi ve kullanan arkadaş yüksek rakımlarda arabanın hala güc filan kaybetmeden bütün arkadan gelenler toz yutturduğunu söyledi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR