VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,168
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Adamın kanında var otelcilik :D
Tam keyif adamı yaa,valla helal olsun :smiley:

Düşünsene,araziye çatır çatır,ee gerekirse Çin' e kadar ev konforunda yolculuk...
Daha ne olsun :smiley:

Etiketler

arkadaslar az once yaban tv de izci programını izledim, izleyen var mı? bizim antoff gezisini gosterdi hayli guzeldi... ama sanırım cekimleri 2ye bolmusler, 1. bolum dedi en sonda...

yaw bu toyotacı arkadaşlarımızın hepsinin aracı sahibinden.com da, ne oluyor yahu, yoksa sanal bir ortamdamıyız neyiz

Ya beyler,bari fiyatları az tutunda,fırlamasın. :smiley:
Ulan burdaki tyt cılar yüzünden,yanına yaklaşamıyoruz LC lerin felan ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
abi siteye giren aracı satıyo, bilelim yani kim toyotacı falan filan :'(

Şurda usul usul tadını çıkara çıkara FJ 40 ile başladım BJ 60 ile gidiyorum sırada 80 var derken adamı zorla 100 'e atlatacaklar be arkadaş. Allah Alllah.....olmazki yaw... :D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
abi siteye giren aracı satıyo, bilelim yani kim toyotacı falan filan :'(

Aynen valla, bazen kendi kendime soruyorum,
bende mi anormallik var acaba??? Neden benden
başka herkes satıyor diye. ;D ;D

Selamlar

orj istepne taşiyicin varmi abicim yoksa gerisi traşş
koy bakalim resimleri bugunu sanayide tamamladin anlaşilan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR