VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,164
Ynt: VX 100 Seri Aracım

vx 100 lerde bulunan yedek stepne yerine takılan gaz tankları genelde , alt tarafta bulunan stepne traversine tutturuluyor , bu travers gaz tankını tutturmak için biçilmiş kaftan ama arabanın uzaklaşma açısını berbat ediyor , her yere sürtüyor , bende baktım böyle olmayacak gaz tankını söktürdüm , stepne traversinide oradan söktük ,ve gaz tankına yeniden ayak yaparak yaklaşık 10 cm yukarı kaldırdık fazla resim yok ama eski ile yeniyi karşılaştırmak için 1-2 foto var

bu stepne traversi sökülmeden evvelki hali yani gaz tankı traverse montajlı

[attachment=1]

TOYOTA ARŞİV 012.jpg

Etiketler

yan dfurması bır sıkıntı yapmaz umarım.
romork fişini ben tabana dik koydurdum hiç sikinti yok.
acin çok degişecek tamponlu halını bekliyorum hocam

sonrada antalyadan ahmet ustanın imalatı olan ,arka tamponun montajı için gerekli işlemlere başladık ,öncelikle plastik tamponu söktük sonrada , şaseye bağlı bulunan hem sağda, hem sol taraftaki civata yerlerini biraz büyüklerine hazırladık ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

lgaz dağı 19-12-2009 012.jpg

lgaz dağı 19-12-2009 014.jpg

çelik tampon sağda 4 civata şaseye ,solda 4 civata yine şaseye ve ortada 4 civata ( hem çeki topuzunu ) hemde tamponu , taşıyor buda ortadaki bağlantı yerlerinin fotosu ;) , 2 civatada sol ve sağ çamurluk içinde var yani toplam 14 civata ile tamponu sabitliyoruz

[attachment=1]

sorularınıza sonra tek tek cevap vereyim :D

ılgaz dağı 19-12-2009 011.jpg

bugün yine işlerden fırsat kalınca , istanbul tar oto ,tarkan kardeşimin gönderdiği, hıjack ve ,kürek taşıyıcı aparatı ,port bagaja monteledik bizi bayağı uğraştırdı , 48 inç lik hii jack ,ucundan yaklaşık 10 cm kesilerek ,takıldı ,bu arada aparat KAYMAR markaymış , ARB , değilmiş esasında çok basit bir parça ama nedense türkiyede yapmak kimsenin aklına gelmiyor ,neden anlamıyorum işte parça bu

[attachment=1]

buda parçaların port bagaja geçici tutturulmuş hali

[attachment=2]

ılgaz dağı 19-12-2009 021.jpg

ılgaz dağı 19-12-2009 019.jpg

sonrada 2 adet aparatı ,port bagajı delerek alt kısımdan civata ile , üsttende, kutusundan çıkan u şeklindeki aparat ile ,port bagaja tutturduk ,çok sağlam oldu ,hiç bir şekilde vibrasyon ,ve sallanma yok ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

ılgaz dağı 19-12-2009 022.jpg

ılgaz dağı 19-12-2009 023.jpg

RedlinE' Alıntı:
yan dfurması bır sıkıntı yapmaz umarım.
romork fişini ben tabana dik koydurdum hiç sikinti yok.
acin çok degişecek tamponlu halını bekliyorum hocam

müco yan durmasında bir skıntı yok sadece şamadırası yanlış gösteriyor ,onuda ayarlatacağım , tankıda düzeltebilirim çok dert değil vakit bulursam tabi, römork fişinin çelik tamponda yeri açıldı , sol tarafta tampon ortasının yüksek yerinde yani , tamponlu hali yarın akşam artık :D ,fırında boyası kuruyor :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR