VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,172

Etiketler
Ynt: VX 100 Seri Aracım

cihanülker' Alıntı:
ya recep tamponlar ahmet abide hazır sadece boyası atılacak ,boya atılmadan bir göreyim istiyorum eksik filan varsa boyadan evvel halledelim diye ,ankaradanda çıkamıyorum vaktim yok bu aralar ,şimdi tamponları buraya alsam montajda iş istediğim gibi olmayacak bekleyeceğim ,ilk fırsatta antalyada ahmet ustada montaj ettireceğim
Cihan sana nacizane bi tavsiye bulunayım,ön tampon üstüne farları koruyacak şekilde sağlam bi koruma koydur,orjinal Arb deki gibi.Çok faydalı.Gezilerde devamlı sakatlık oluyo onlar çok kolluyor,ha birde arka stepne taşıyıcısıdaki stepne de aynı şekilde kolluyor.

fissek' Alıntı:
Cihan sana nacizane bi tavsiye bulunayım,ön tampon üstüne farları koruyacak şekilde sağlam bi koruma koydur,orjinal Arb deki gibi.Çok faydalı.Gezilerde devamlı sakatlık oluyo onlar çok kolluyor,ha birde arka stepne taşıyıcısıdaki stepne de aynı şekilde kolluyor.

recep handi farları tampona gömülü olanlarımı yoksa bullbar içine koyacaklarımımı

cihanülker' Alıntı:
fibre halat amerikadan alındı ,bavul aktarma yapan uçakta kayıp 2 gündür bavul arıyoruz ,şansıma tüküreyim :'( :'( :'(
Kardeş bizim burada warm ın satıcısı var onda fibre halat vardı ama biraz tuzlu.400$ küsür gibi.

cihanülker' Alıntı:
recep handi farları tampona gömülü olanlarımı yoksa bullbar içine koyacaklarımımı
Dostum araba ana farlarını,aynı zamanda tampon seviyesi üzerinden gelecek darbelere karşı hem ön panjur hemde farların korunur.

[attachment=1]

Görüntü0016.jpg

cihan abi gule gule kullan, çok sık olmus..

recep bey sizin araçta çok yakısıklı duruyor..

komple direksiyon kutusu 2,500TL japonyadan getirtirsen 1000TL oluyor belki biraz daha az ama kocaman bir sey 127cm uzunlugunda ve yaklasik 14 kg :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri