VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,172

Etiketler

Ynt: VX 100 Seri Aracım

burda tek sikinti ondeki sisler o dert bendede var abicim getirelim iki tane benim dedigim modelden bıtsın bu cıle ve feci iş yaparlar sus için degil yani

Cihancim is bitmez tabiki de sen rahat durmuyorsun ki hep kıpır kıpır ve yaratıcısın yeni isler cikartiyorsun kendine, fazla IQ dan olsa gerek :smiley: bence kesin oyle yerinde duramıyorsun...

cihanülker' Alıntı:
ön kilit , arka istepne taşıyıcısı, arka tampon ,ön tampon montajı ,ön tampon üstüne 2 adet hella ,vinç halatı fibreye dönecek ,bitmez müco iş çok .D
Haklısın bitmez valla.Ama en önemlilerini sıralamışsın.

evet bende o dert var.ama iki sikinti var bu tompon çok guzel kiyamiyorum vinç orj vede gomme
ikincisi istedigim tamponu yapacak usta var mi?

Bence ihmal etme,bu pazar bi zj önden bi tanede range arkadan çayırda kayıp bana çarptı ama bende çizik bile yok.Her ikisininde de farları kırıldı.

RedlinE' Alıntı:
burda tek sikinti ondeki sisler o dert bendede var abicim getirelim iki tane benim dedigim modelden bıtsın bu cıle ve feci iş yaparlar sus için degil yani

mücahit 100 lerin tampon daki sis farları çok başarılı ,normal far gibi iş görüyor ,sağolsun ahmet usta çelik tamponun içine orjinal sisleri yerleştirdi çok güzel oldu ,sadece tamponun merkezine 2 tane çakmam lazım hem görüntü hemde aydınlatma olarak .D

fissek' Alıntı:
Bence ihmal etme,bu pazar bi zj önden bi tanede range arkadan çayırda kayıp bana çarptı ama bende çizik bile yok.Her ikisininde de farları kırıldı.

ya recep tamponlar ahmet abide hazır sadece boyası atılacak ,boya atılmadan bir göreyim istiyorum eksik filan varsa boyadan evvel halledelim diye ,ankaradanda çıkamıyorum vaktim yok bu aralar ,şimdi tamponları buraya alsam montajda iş istediğim gibi olmayacak bekleyeceğim ,ilk fırsatta antalyada ahmet ustada montaj ettireceğim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri