VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,175

Etiketler
Ynt: VX 100 Seri Aracım

bu aralar pek uğraşamadık arabayla ama uğraşamadık derken , yine çift akü sisteminde bir değişiklik yaptık

2 X 90 amper =180 amper ( hesapta ve kağıt üstünde ) , bulunan aküler takılalı daha 6 ay geçmeden cortladı ,dayanma diye bir şey kalmadı buzdolabanı sabaha kadar idare etmez oldu ,hele hele vinç çalışınca hepten gidiyordu , yani akü üstünde bulunan değerlerle akünün alakası yoktu ,aküleri aldığım yere aynen iade ettim ,aynı firmadan 2 adet ( 1 adeti mavi , 1 adeti sarı olan opitimalarla) değiştirdim daha rahat oldu arabanın çalışma sesi değişti nerdeyse şimdi daha güvenli olacak tek başına geziler

geçen haftada ARB den beklediğim yan güneşliğim geldi onuda 5-6 saat uğraşarak sağlam bir şekilde yerine monteledik , bu açık halinin resimleri ;) ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

sistem çok güzel çalışıyor basit ama sağlam ,parçalar aliminyumdan yapılmış ,üst branda su geçirmez ,kılıfıda aynı şekilde su geçirmez ,

tente kapalı.jpg

tente kapalı.jpg

tente yandan.jpg

arb tente.jpg

arb tente açık.jpg

Cihan abi çok güzel olmuş,güle güle kullan.
Tam istediğim gibi, boyutları ve maliyeti nedir? Bagaja tutturma noktaları nasıl? o kadar saat uğraştırdıysa zor olmalı.

Nasıl,rüzğarda da sağlam kalacak gibi mi?Bende düşünüyordum ama,sağlamlığından şüphem vardı.

msmt' Alıntı:
Cihan abi çok güzel olmuş,güle güle kullan.
Tam istediğim gibi, boyutları ve maliyeti nedir? Bagaja tutturma noktaları nasıl? o kadar saat uğraştırdıysa zor olmalı.

mustafa port bagajım eğer arb firmasının üretimi olsaydı ,montaj 15 dakika sürerdi ama benimki bizim imalat olunca ,biraz uğraştık ,bağlantı için ayak filan yaptırdık ,sağolsun eren çok yardımcı oldu ,birde ustalar sağolsun acaip yavaşlar o sebebten dolayı ,boyutlara gelince 200 cm boy ,öne doğruda yaklaşık 300 cm , maliyete gelince yaklaşık 1000 tl civarı oldu bana montajı dahil

Hayırlı olsun Cihan çok güzel olmuş.

Üzerine Yavuz'un brandasını atarsan 10 kişilk çadır :D

Veya mevlüt okutacak çadır olur ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bu arada ARB den ,önler için kilit siparişini geçtim ,önlere kilit geliyor ,onuda taktımmı tamam olmaya az kaldı ;D ;D
Hadi hayırlısı,bakalım önede kilit takınca nasıl olacak. ;)

Cihan abi araba 1 numara oldu valla,Allah ağız tadıyla bindirsin.. Kilit için bir ay daha bekleseydin keşke ben bulurdum belki..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri