VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,174
Ynt: VX 100 Seri Aracım

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar tek tek sorulara yanıt vermeyeyim ama , ben arabayı artık hafta sonları kullanacağım ,veya gezilerde ,yaklaşık ayda 5000 km yapmak için başaka araba aldım ,onu kullanacağım ,bu sebebten dolayı 35 lere çok yük binmeyecek ama şanzuman birazcık zorlanacaktır ,ara hızlanmalar ve kalkış düşecektir bunlar eksileri,, artıları varmı ,görüntü çok şık oluyor , arazide yaklaşma,uzaklaşma, difransiyel yüksekliği , çok değişecektir ,bunlarda artılar ,ayrıca ben bu aracı arazidede kullanmak için aldım , yoksa bu kitleri ,lastikleri, bu kadar aksesuarı ankarada gezmek için almadım ,bu paralara çok daha iyi gece klubü arabaları var , ama benim işimi görmez ,bu sebeblerden dolayı land cruiser aldım ve hedefimi tamamlamak üzereyim ,yani bana göre araca yapılacak her şeyi yaptım şimdi zevk çıkarma zamanı ;) :D

Ahanda son bombaaaaaa ;D

Ciihaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn Ciihaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ;D ;D hayırlı olsun yeni araç baba ;D

Yakışır be baba,tekrar heyırlı olsun ;)

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bununla ilgili yaklaşık 1-1,5 gün kafa patlattım.Yanılmıyorsam bu tip bir değişim VX100 için Türkiye'de ilk,yanılıyorsam düzeltin lütfen :smiley:Sonuç;
Bu lastikler ve bu sistem çalışıcak.
Evet daha öncede söyledim biraz değişiklik olucak ama,öyle can sııkıcı felan boyutta olmıyacak. :smiley:
Haaa yanılıyorda olabilirim,ama açıkçası pek sanmıyorum. :smiley:

erkan amerika ve avustralyada bir sürü 35 le yürüyen standart 100 serisi var ,biraz araştırdım buldum ,ama türkiyede bırak 35 lastiği ,daha arabasını arazide kullanmamış ,arazi sisteminin nasıl çalıştığını veya özelliklerini bilemyen bir sürü adam var ( sözüm meclisten dışarı ) ,bu sebelerden dolayı çok takılma boşver olursa olur olmassa koy .......... rahman gitsin ;D boşver biz yaptık oldu derizzz ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar tek tek sorulara yanıt vermeyeyim ama , ben arabayı artık hafta sonları kullanacağım ,veya gezilerde ,yaklaşık ayda 5000 km yapmak için başaka araba aldım ,onu kullanacağım ,bu sebebten dolayı 35 lere çok yük binmeyecek ama şanzuman birazcık zorlanacaktır ,ara hızlanmalar ve kalkış düşecektir bunlar eksileri,, artıları varmı ,görüntü çok şık oluyor , arazide yaklaşma,uzaklaşma, difransiyel yüksekliği , çok değişecektir ,bunlarda artılar ,ayrıca ben bu aracı arazidede kullanmak için aldım , yoksa bu kitleri ,lastikleri, bu kadar aksesuarı ankarada gezmek için almadım ,bu paralara çok daha iyi gece klubü arabaları var , ama benim işimi görmez ,bu sebeblerden dolayı land cruiser aldım ve hedefimi tamamlamak üzereyim ,yani bana göre araca yapılacak her şeyi yaptım şimdi zevk çıkarma zamanı ;) :D

Şimdi oldu işte :D Bunu baştan söylesene
Yeni aracın hayırlı olsun, tekerine taş değmesin ;)

cihan bey aranız hayırlı olsun, gezenbilirin toyota gurubu sayesinde land cruiser araçlarının arazi performanslarını paylaştğınız fotoğraflardan ve videolardan gördüm, bunun için ayrıca hepinize teşekkür ederim. saygılar...

sinan54' Alıntı:
cihan bey aranız hayırlı olsun, gezenbilirin toyota gurubu sayesinde land cruiser araçlarının arazi performanslarını paylaştğınız fotoğraflardan ve videolardan gördüm, bunun için ayrıca hepinize teşekkür ederim. saygılar...

teşekkürler , ne mutlu sizleri ve arkadaşlarımızı ,formlar sayesinde aydınlatabildiysek , demekki amacımıza ulaşıyoruz yavaş yavaş ;D

cihanülker' Alıntı:

Ooo tamamdır ozaman , şu 4,88 lerden getirip 38 çakalım ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
aman yavuz ,dur zaten göre göre ufuk abini senin lastikleri canım çekiyor ,sonrada ,albaşına belayı ,uğraşıp duruyorum ,bu aralar tamamım ,35 leride takayım konu kapansın , ;D

Abicim araba büyük 35 bile altında ufak durmuş, gel sen beni dinle , Birede çamurluk kiti araştıralım, Altuğ fiberden döker aynısını goril gibi olur ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abicim araba büyük 35 bile altında ufak durmuş, gel sen beni dinle , Birede çamurluk kiti araştıralım, Altuğ fiberden döker aynısını goril gibi olur ;D ;D

arabayı eve bıraktım hanım istemeye istemeye kullanacak ,daha 35 lerden haberi yok ,araba neden yüksek dedi,bende takılı kaldı dedim süspansiyon sistemi ;) :D :D ;D, şimdi bir 35 leri takınca ,diyecek yine ne oldu ,ne diyeceğimi bilemiyorum , bana diyorki bu arabayı eski haline getir , böyle dağdan inmiş gibi hissediyormuş ,herkes arabadan inince garip garip bakıyormuş ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arabayı eve bıraktım hanım istemeye istemeye kullanacak ,daha 35 lerden haberi yok ,araba neden yüksek dedi,bende takılı kaldı dedim süspansiyon sistemi ;) :D :D ;D, şimdi bir 35 leri takınca ,diyecek yine ne oldu ,ne diyeceğimi bilemiyorum , bana diyorki bu arabayı eski haline getir , böyle dağdan inmiş gibi hissediyormuş ,herkes arabadan inince garip garip bakıyormuş ;D ;D ;D

Nasıl olsa 35 yüzünden zılgıt yiyeceksin , her ay fırça yiyeceğine toptan çözelim bir anda 38 takıp bir kere fırçayı ye bitsin ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

Geleceğin hiçte parlak değil. ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
geliiiyooooooooo ;D
10122009609.jpg
10122009610.jpg
10122009611.jpg

papuçlar çok yakışmış cihan ....maşallah altında paralansın ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri