CDM-SUBARU
Zirve
Ynt: VX 100 Seri Aracım
Ahanda son bombaaaaaa ;D
Ciihaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn Ciihaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ;D ;D hayırlı olsun yeni araç baba ;D
Yakışır be baba,tekrar heyırlı olsun
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar tek tek sorulara yanıt vermeyeyim ama , ben arabayı artık hafta sonları kullanacağım ,veya gezilerde ,yaklaşık ayda 5000 km yapmak için başaka araba aldım ,onu kullanacağım ,bu sebebten dolayı 35 lere çok yük binmeyecek ama şanzuman birazcık zorlanacaktır ,ara hızlanmalar ve kalkış düşecektir bunlar eksileri,, artıları varmı ,görüntü çok şık oluyor , arazide yaklaşma,uzaklaşma, difransiyel yüksekliği , çok değişecektir ,bunlarda artılar ,ayrıca ben bu aracı arazidede kullanmak için aldım , yoksa bu kitleri ,lastikleri, bu kadar aksesuarı ankarada gezmek için almadım ,bu paralara çok daha iyi gece klubü arabaları var , ama benim işimi görmez ,bu sebeblerden dolayı land cruiser aldım ve hedefimi tamamlamak üzereyim ,yani bana göre araca yapılacak her şeyi yaptım şimdi zevk çıkarma zamanı
Ahanda son bombaaaaaa ;D
Ciihaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn Ciihaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ;D ;D hayırlı olsun yeni araç baba ;D
Yakışır be baba,tekrar heyırlı olsun