yazargezeryolçizer' Alıntı:erkan araca 35 leri takıp daha tonla yer olduğunu görünce ,hemen ufuğun 38 lere gözümüzü diktik ;D ;D ;D
yok bence de 35 çok ideal olacak.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Sedat ,Onaran kardeşler yakıt tüketimini vermiş,başkası söylese güler geçerdim.
Benim de bildiğim bu kasaların çok yakıt tükettiği,benim pajero en ekonomik kasalardan biri ,o ancak 16 lt yakıyor 2 çekerde.
3.5 olması aracı bu kadar etkiliyormu onu bilemiyorum.
eee tamam işte ,bende aynı rakamları söylemişim yaklaşık kardeşler , maksimumda yakacağın gaz yani biraz basmışsınız diye farzediyorum ,30 litre gaz yakmışsınız , buda demekki şehir içinde yaklaşık 100 km de 30 litre gaz yakacak demektir yaklaşık ama bu 25-30 arası değişiraltug onaran' Alıntı:cihan abi pazar günü depo sıfırdı 60 tl gaz aldık ve gazla 205 km yol gittik depo bitti ama bizim 3.5 motor ortalamada 120km/sa altınada inmedik
cihanülker' Alıntı:eee tamam işte ,bende aynı rakamları söylemişim yaklaşık kardeşler , maksimumda yakacağın gaz yani biraz basmışsınız diye farzediyorum ,30 litre gaz yakmışsınız , buda demekki şehir içinde yaklaşık 100 km de 30 litre gaz yakacak demektir yaklaşık ama bu 25-30 arası değişir
altug onaran' Alıntı:erkan abi zaten 35" leri taktıktan sonra kulaklarından "eeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkaaaaaaannnnnnnnn" diye bir çınlama duyarsan direk 38" lerin siparişini geçersin artık ;D ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:abi 60 litre değil tl ;D
msmt' Alıntı:Abi 35ler güzel olmuş, araç büyük olunca kendini göstermiyor gibi gelebilir ama arazide farkı çok hissedilir.
Tabi Cahit Sıtkı Tarancı gibi 35 yolun yarısı deyip ilerleme sakın. ;D ;D (yaşı ortadan kaldırdım, kusura bakmasın rahmetli)
cihanülker' Alıntı:yani diyosunki ortama otabanda ve şehir içi dediğin ( şehir içi değil zatende yani trafik yoktu ogün) 18, litre gaz yakmış ortalama eğer değer buysa çok ekonomik , ,ki mümkün değil sen bir ölçüm daha yap bence
emrahmarti' Alıntı:Cihan abi altuğ'un verdiği lpg değeri pazar günü ankaraya gelirken otobanda ölçtüğümüz değer.
Benim gönderdiğimm değerler ise yükseltme öncesi değerleri.
Emrah yinede çok iyi değer bence.emrahmarti' Alıntı:Kerim abi yazmayı unutmuşum. Benzin tüketimi şehir içi, otoban karışık değerdir. LPG değeri ise otobanda 120 km/h sabit hız ile ölçülen değer.