VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,170
Ynt: VX 100 Seri Aracım

Cihan iyi günlerde eskit süper olmuş :eek: bende merakla izliyordum nasıl olacak diye . 38 lik hiç düşünme bile araba ağır fren balata vs sorun olmasın.

Etiketler

yazargezeryolçizer' Alıntı:
erkan araca 35 leri takıp daha tonla yer olduğunu görünce ,hemen ufuğun 38 lere gözümüzü diktik ;D ;D ;D
yok bence de 35 çok ideal olacak.

Abi yok,ben resimleri görmeden yazdım birde. ;D
Yok yok,35 iyi,hatta gördüğüm kadarıyla referansların biraz dışına çıktık.
38" ler olmaz,aracın tüm dengesi alt üst olur,abartmış oluruz.Burda kalsın abi. :smiley:

;D ;D Bizim Cihan tam sapık ;D allahtan Ufuk Abi de 44" yok,olsa emin ol onlara bile sulanıcak ;D ;D

erkan abi zaten 35" leri taktıktan sonra kulaklarından "eeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkaaaaaaannnnnnnnn" diye bir çınlama duyarsan direk 38" lerin siparişini geçersin artık ;D ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sedat ,Onaran kardeşler yakıt tüketimini vermiş,başkası söylese güler geçerdim.
Benim de bildiğim bu kasaların çok yakıt tükettiği,benim pajero en ekonomik kasalardan biri ,o ancak 16 lt yakıyor 2 çekerde.
3.5 olması aracı bu kadar etkiliyormu onu bilemiyorum.

Kerim abi yazmayı unutmuşum. Benzin tüketimi şehir içi, otoban karışık değerdir. LPG değeri ise otobanda 120 km/h sabit hız ile ölçülen değer.

altug onaran' Alıntı:
cihan abi pazar günü depo sıfırdı 60 tl gaz aldık ve gazla 205 km yol gittik depo bitti ama bizim 3.5 motor ortalamada 120km/sa altınada inmedik
eee tamam işte ,bende aynı rakamları söylemişim yaklaşık kardeşler , maksimumda yakacağın gaz yani biraz basmışsınız diye farzediyorum ,30 litre gaz yakmışsınız , buda demekki şehir içinde yaklaşık 100 km de 30 litre gaz yakacak demektir yaklaşık ama bu 25-30 arası değişir

cihanülker' Alıntı:
eee tamam işte ,bende aynı rakamları söylemişim yaklaşık kardeşler , maksimumda yakacağın gaz yani biraz basmışsınız diye farzediyorum ,30 litre gaz yakmışsınız , buda demekki şehir içinde yaklaşık 100 km de 30 litre gaz yakacak demektir yaklaşık ama bu 25-30 arası değişir

abi 60 litre değil tl ;D

altug onaran' Alıntı:
erkan abi zaten 35" leri taktıktan sonra kulaklarından "eeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkaaaaaaannnnnnnnn" diye bir çınlama duyarsan direk 38" lerin siparişini geçersin artık ;D ;D ;D ;D

Yok yok,35" ler iyi,gaz vermeyin adama ;D ;D

Abi 35ler güzel olmuş, araç büyük olunca kendini göstermiyor gibi gelebilir ama arazide farkı çok hissedilir.

Tabi Cahit Sıtkı Tarancı gibi 35 yolun yarısı deyip ilerleme sakın. ;D ;D (yaşı ortadan kaldırdım, kusura bakmasın rahmetli)

msmt' Alıntı:
Abi 35ler güzel olmuş, araç büyük olunca kendini göstermiyor gibi gelebilir ama arazide farkı çok hissedilir.

Tabi Cahit Sıtkı Tarancı gibi 35 yolun yarısı deyip ilerleme sakın. ;D ;D (yaşı ortadan kaldırdım, kusura bakmasın rahmetli)

bendede yaş 38 valla bilmem hemde tam 38 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D, zamanlamaya bakk

cihanülker' Alıntı:
yani diyosunki ortama otabanda ve şehir içi dediğin ( şehir içi değil zatende yani trafik yoktu ogün) 18, litre gaz yakmış ortalama eğer değer buysa çok ekonomik , :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ,ki mümkün değil sen bir ölçüm daha yap bence

Cihan abi altuğ'un verdiği lpg değeri pazar günü ankaraya gelirken otobanda ölçtüğümüz değer.

Benim gönderdiğim değerler ise yükseltme öncesi değerleri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.