VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 85,170

Etiketler

Ynt: VX 100 Seri Aracım

cihanülker' Alıntı:
bendede semptomlar aynı yüksetlme kiti ve ,bagajı taktıktan sonra çok değişti , standart hali ile

gaz fiyatı ankarda 1570 iken 107 tl lik gaz ile 410 km yol gitmiştim ama 100-110 bantında ,260 liralara filan gelmişti ;D

Cihan ben geçen tüketimi ölçtüm Discoda, biliyorsun henüz gaz takmadım. 2" yükseltme ve çadırla karma kullanımda 760 lira oldu.
Açilen çadırın rüzgar problemine çözüm bulup gaz takmamız lazım ;D

hsbasar' Alıntı:
Cihan ben geçen tüketimi ölçtüm Discoda, biliyorsun henüz gaz takmadım. 2" yükseltme ve çadırla karma kullanımda 760 lira oldu.

abi sen memlekete bir gel de gerisi kolay rüzgarlığı hallederiz ;)

hsbasar' Alıntı:

sedat gaz taktırsan bile moralini bozmayayım ama 400 altına inmeyecek ,makinadaki teknoloji farklı biraz , LC nin V8 yeni diselide 4700 cc v8 dizel ama 10 litre yakıyor ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
sedat gaz taktırsan bile moralini bozmayayım ama 400 altına inmeyecek ,makinadaki teknoloji farklı biraz , LC nin V8 yeni diselide 4700 cc v8 dizel ama 10 litre yakıyor ;D ;D

Ben 400 e razıyım. tavanda ne taşırsan taşı tüketim %20 artıyor ama bende rüzgar kademeli tavanda sıkıştığından sorun oldu.
Sanırım bu problemleri çözünce gaz ile birlikte 400 ün altına iner, Yavuz 5" yükseltme ve 35" lastikle bile 400 ü geçmiyor.

cihanülker' Alıntı:
abi zaten disco standart hali ile bile benzinde şehir içinde , 20-25 litrenin altına inmez gerisini sen hesap et ,lpg de bu tüketime % 20 ilave et ,gerçek tüketimi bulursun lpg de ;) ;) ;)

cihan abi pazar günü depo sıfırdı 60 tl gaz aldık ve gazla 205 km yol gittik depo bitti ama bizim 3.5 motor ortalamada 120km/sa altınada inmedik

Biz yükseltmeyi yapmadan önce 16 lt/100 km benzin, 19 lt/100 km lpg tüketimimiz vardı 3,5 v8 motor ile.

Yükseltmeden sonraki benzin sarfiyatını hesaplamadım henüz. Lpg tüketimini altuğ yukarıda yazmış.

hsbasar' Alıntı:
Kerim uygulamalar yapılmadan önce ölçme imkanım olmadı ama tahminen 600 civarı idi.
emrahmarti' Alıntı:
Biz yükseltmeyi yapmadan önce 16 lt/100 km benzin, 19 lt/100 km lpg tüketimimiz vardı 3,5 v8 motor ile.

Yükseltmeden sonraki benzin sarfiyatını hesaplamadım henüz. Lpg tüketimini altuğ yukarıda yazmış.
Sedat ,Onaran kardeşler yakıt tüketimini vermiş,başkası söylese güler geçerdim.
Benim de bildiğim bu kasaların çok yakıt tükettiği,benim pajero en ekonomik kasalardan biri ,o ancak 16 lt yakıyor 2 çekerde.
3.5 olması aracı bu kadar etkiliyormu onu bilemiyorum.

cihanülker' Alıntı:
dur abi ya ,31 den 32,5 ,oradan 35 lere lere geldik ,38 ler zorlar ama hallederiz canimmmm ;D ;D ;D

Cihan yok,38 düşünme baba. :smiley:
Şu andaki hali optimum hatta çok az aşdık.
Sen şimdi lastiğin çamurluk içindeki görünüşüne bakıyosun ama bunun dışında düşünülmesi gereken başka şeylerde var.
Bence burda bırak,fazlası gereksiz bir zorlama olur yani ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Sen şimdi lastiğin çamurluk içindeki görünüşüne bakıyosun ama bunun dışında düşünülmesi gereken başka şeylerde var.
erkan araca 35 leri takıp daha tonla yer olduğunu görünce ,hemen ufuğun 38 lere gözümüzü diktik ;D ;D ;D
yok bence de 35 çok ideal olacak.

CDM-SUBARU' Alıntı:

Bence de bundan sonrası arabayı çirkinleştirir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.