dagciark28' Alıntı:Aracınız çok güzel . Maşşallah Güle güle kullanın. Model v.s birazda acıklayıcı bilgi alalım. Sizinde vwt3turk grubuna bekliyoruz.
[Aracım 1981 model.Aynı yıl Almanya'nın Türk Kızılay'ına hibe ettiği araçlardan bitanesi.Bu aracın sadece kan nakli için kullanıldığını ve çok yorgun olmadığını bildiğim için kamu ihalesine girerek talip olmak istemiştim,fakat o tarihlerde ayağım kırıldığı için ihaleye katılamadım ve ben T-3'ü Alanlardan tekrar satın aldım. Aracın karoseri tamamen orjinaldir.(çarıksız,çürüksüz.)Dışını daha canlı görünmesi için (tavan hariç)orjinal rengine(BAYER YEŞİLİ)boyattım.Motoru(1.6 DİZEL) rektefiye ettirip sıfırladım.Zenon sistemli kare farlar ve sis lambaları monte ettim.Camlarını yeşil olarak değiştirdim.Usb'li,CD çalar'lı anfi destekli müzik sistemi yaptırdım.16"inç 2004 model mb avangarde jant ve lastik uyguladım.Sıra tam içine gelmişti ki kelepir bir mercedes aldım.İnşallah kısmet olursa 2010 yazında T-3'ün içine de el atacağım.İşte benim T-3'ün hikayesi dostlar.SYGLR.squote]
t392syncro' Alıntı:mahir bey burası t3 sayfası lütfen başka resimler kullanmayalım ben ve arkadaşlarım çok rahatsız oluyoruz. bu arada mahir bey mercedes resmini değilde diğer passatların resmini koysanızda sizin nekadar sıkı bir volkswagenci olduğunuzu arkadaşlar görse. bu arada müsait olamıyorum yoksa çayını içmeye geleceğim gerçi seninde aradığın yok ya
[Kağan'cım merhaba.Beyfendi siz land cruiser resmi kullanırken kimse rahatsız olmuyor da biz mb resmi koyunca mı arkadaşlar rahatsız oluyorlar.Neyse isteğin üzre passat'ları da görüntülüyelim bari.Bu arada küçüğün olarak bayramlarda hep ben mesaj atıyorum hani !vefasız.Herdaim bekliyorum görüşelim Kağan'cım.Şimdi passat'lar.[attachment=1][attachment=1]quote]
t392syncro' Alıntı:ya arkın çamurluk plastikleride syncronun çok hoş duruyor hoş geldiz.
MCVOGGY' Alıntı:çok teşekkür ederim,yeri geliyor yemiyor yediriyorum,içmiyor içiriyorum o denli yüksek sevgim,dünden beride tıkanmış radyatörünü açmaya çalışıyorum evde,bakalım başarabilecekmiyim,hararet problemini en kısa sürede aşmam lazım