VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,853
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

Buda benim t3'üm:D

P9273304.jpg

Etiketler

Sevgili arkadaşlar.
Baya baya sayı artıyor. Bu çok sevindirici. Facebook ta VWT3TURK adı altında bir grup kurduk. Bunun devamında www.vwt3turk.com adresini aldık ve bir web sitesi çalışmasına geçeçeğiz. Ben bir buluşma yapsak diyorum artık. T3 ü olan arkadaşlar var yazan ama yazmayan baya insan daha var. Ne dersiniz.

Arkın Bey dediğiniz gibi bir buluşma iyi olur ama sanıyorum çok farklı illerden t3 sevenler var. Nasıl bir buluşma olacak? Bir tatil günü ayarlayıp ortak bir nokta bulmak lazım galiba.

dagciark28' Alıntı:
Aracınız çok güzel . Maşşallah :smiley: Güle güle kullanın. Model v.s birazda acıklayıcı bilgi alalım. Sizinde vwt3turk grubuna bekliyoruz.
[Aracım 1981 model.Aynı yıl Almanya'nın Türk Kızılay'ına hibe ettiği araçlardan bitanesi.Bu aracın sadece kan nakli için kullanıldığını ve çok yorgun olmadığını bildiğim için kamu ihalesine girerek talip olmak istemiştim,fakat o tarihlerde ayağım kırıldığı için ihaleye katılamadım ve ben T-3'ü Alanlardan tekrar satın aldım. Aracın karoseri tamamen orjinaldir.(çarıksız,çürüksüz.)Dışını daha canlı görünmesi için (tavan hariç)orjinal rengine(BAYER YEŞİLİ)boyattım.Motoru(1.6 DİZEL) rektefiye ettirip sıfırladım.Zenon sistemli kare farlar ve sis lambaları monte ettim.Camlarını yeşil olarak değiştirdim.Usb'li,CD çalar'lı anfi destekli müzik sistemi yaptırdım.16"inç 2004 model mb avangarde jant ve lastik uyguladım.Sıra tam içine gelmişti ki kelepir bir mercedes aldım.İnşallah kısmet olursa 2010 yazında T-3'ün içine de el atacağım.İşte benim T-3'ün hikayesi dostlar.SYGLR.squote]

4.4.09 karısık resım 013.jpg

mahir bey burası t3 sayfası lütfen başka resimler kullanmayalım ben ve arkadaşlarım çok rahatsız oluyoruz. bu arada mahir bey mercedes resmini değilde diğer passatların resmini koysanızda sizin nekadar sıkı bir volkswagenci olduğunuzu arkadaşlar görse. bu arada müsait olamıyorum yoksa çayını içmeye geleceğim gerçi seninde aradığın yok ya

t392syncro' Alıntı:
mahir bey burası t3 sayfası lütfen başka resimler kullanmayalım ben ve arkadaşlarım çok rahatsız oluyoruz. bu arada mahir bey mercedes resmini değilde diğer passatların resmini koysanızda sizin nekadar sıkı bir volkswagenci olduğunuzu arkadaşlar görse. bu arada müsait olamıyorum yoksa çayını içmeye geleceğim gerçi seninde aradığın yok ya
[Kağan'cım merhaba.Beyfendi siz land cruiser resmi kullanırken kimse rahatsız olmuyor da biz mb resmi koyunca mı arkadaşlar rahatsız oluyorlar.Neyse isteğin üzre passat'ları da görüntülüyelim bari.Bu arada küçüğün olarak bayramlarda hep ben mesaj atıyorum hani !vefasız.Herdaim bekliyorum görüşelim Kağan'cım.Şimdi passat'lar.[attachment=1][attachment=1]quote]

4.4.09 karısık resım 001.jpg

4.4.09 karısık resım 002.jpg

selamlar,1990 model t3 1.6 doka TD kullanıcısıyım,bende siz diğer t3 severler gibi aracıma aşığım :smiley:
www.teedrie.nl sitesinde bu araçlarla alakalı detaylı bilgi bulabilirsiniz fakat site hollanda dilinde haberiniz olsun

siteye ekle t3.jpg

Arkadaşım doka hakikaten güzel duruyor, temiz kullanıyorsun belli. - Bu arada aracınıda hemen syncro yaptılar vallahi .

çok teşekkür ederim,yeri geliyor yemiyor yediriyorum,içmiyor içiriyorum :smiley: o denli yüksek sevgim,dünden beride tıkanmış radyatörünü açmaya çalışıyorum evde,bakalım başarabilecekmiyim,hararet problemini en kısa sürede aşmam lazım

MCVOGGY' Alıntı:
çok teşekkür ederim,yeri geliyor yemiyor yediriyorum,içmiyor içiriyorum :smiley: o denli yüksek sevgim,dünden beride tıkanmış radyatörünü açmaya çalışıyorum evde,bakalım başarabilecekmiyim,hararet problemini en kısa sürede aşmam lazım

Aramıza tekrar hoşgeldin. Yeni açtığımız konuya t3 olan kaç kişiye yazarsanız sevinirim. Ben istanbuldayım arabamında delisiyim. :smiley: Ben ikitelli o.s.b deyim. Burada radyatör için çok iyi bir usta var.
İşim gereği ona radyatör tamir ettiriyorum. Çok iyi usta. Söker getirisen yardımcı olurum. Facebook ta grubumuza da bekleriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR