Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,531
Ynt: Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010)

Bende üniversite döneminde ve sonrasında kulandım Ankara, Bodrum, Antalya hattında az lastik eritmedik. Ama dediğiniz gibi artık 2. yada 3. araç olarak sadece keyif için kullanabilirim ancak. :-[ :-[

Siz söyleyince hatırladım, benim babamında beyaz 1974 modeli vardı, onunla ben 7-8 yaşlarındayken Türkiye turu yapmıştık. 4 kişilik aile tavanda sepet... Bütün gezi boyunca bir defa olsun arıza yaptığını hatırlamıyorum. Muhteşem bir arabadır bu vosvoslar :D :D

Etiketler

VARHUB' Alıntı:
Bende üniversite döneminde ve sonrasında kulandım Ankara, Bodrum, Antalya hattında az lastik eritmedik. Ama dediğiniz gibi artık 2. yada 3. araç olarak sadece keyif için kullanabilirim ancak. :-[ :-[

Siz söyleyince hatırladım, benim babamında beyaz 1974 modeli vardı, onunla ben 7-8 yaşlarındayken Türkiye turu yapmıştık. 4 kişilik aile tavanda sepet... Bütün gezi boyunca bir defa olsun arıza yaptığını hatırlamıyorum. Muhteşem bir arabadır bu vosvoslar :D :D

Söyleyecek söz yok, eminim sizinde yüzünüzde benimki gibi gülücükler var şu anda :D :D :D

Kesinlikle, size bunları yazarken bir yandan da karşımda duran vosvosumun resmine bakıyorum :D :D :D

Her zamanki gibi; güzel anlatım, güzel resimler ve paylaşım...
Teşekkürler Sedat.

ben kaçırmışım bu yazıyı.
Sedat görseller ve anlatım için eline sağlık ,çok güzel .

1991 yılıydı...

1974 model turuncu 1200 üm vardı...

Bir kez bile yolda bırakmadı beni...

Sonra modaya uyup Renault 9 aldım (ikinci el 3 yıllık bir araçtı) o kış boyunca bir hararet sorunuyla cedel oldum...
sattığıma vw i çook pişman oldum...

sevgiler

Sedat bey merhaba,

Ben de şimdi farkettim yazıyı. Çok güzel bir anlatım olmuş.
Fotolarda çok harika. Çok beğendim. Paylaşım için teşekkürler.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
ben kaçırmışım bu yazıyı.
Sedat görseller ve anlatım için eline sağlık ,çok güzel .

hyavuz2000' Alıntı:
Sedat bey merhaba,

Ben de şimdi farkettim yazıyı. Çok güzel bir anlatım olmuş.
Fotolarda çok harika. Çok beğendim. Paylaşım için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim arkadaşlar.

selimsarper' Alıntı:
1991 yılıydı...

1974 model turuncu 1200 üm vardı...

Bir kez bile yolda bırakmadı beni...

Sonra modaya uyup Renault 9 aldım (ikinci el 3 yıllık bir araçtı) o kış boyunca bir hararet sorunuyla cedel oldum...
sattığıma vw i çook pişman oldum...

sevgiler

Siz şimdi şıkırtı sesini duyduğunuzda vosvos nerden geliyor diye bakıyorsunuzdur :D

Sedat Kardeşim paylaşım için teşekkürler. Aracınız 06 plaka...Ankara'da böyle klasik fakat çok bakımlı ve düzgün araçlar çok fazla. Hâlâ 1960-70 model Opel, Ford gibi araçlar
taş gibi yollarda...

Sizinkinide Allah nazardan saklasın. Başka geziler dileği ile.

hsbasar' Alıntı:
Siz şimdi şıkırtı sesini duyduğunuzda vosvos nerden geliyor diye bakıyorsunuzdur :D

Bakmaz mıyım ?

sesine bakıp modelini bile tahmin ederim ...

Islık çalarak giden bu denli keyifli başka bir araç daha var mı ??

SÜVARİ' Alıntı:
Sedat Kardeşim paylaşım için teşekkürler. Aracınız 06 plaka...Ankara'da böyle klasik fakat çok bakımlı ve düzgün araçlar çok fazla. Hâlâ 1960-70 model Opel, Ford gibi araçlar
taş gibi yollarda...

Sizinkinide Allah nazardan saklasın. Başka geziler dileği ile.

Teşekkür ederim Talha bey, Sanırım Ankaranın havası yarıyor araçlaraımıza.

Sedat bey , anlatım güzel, woswos güzel aile ile gezmek ve keyif almak güzel, daha ne olsun??

BOSCH' Alıntı:
Sedat bey , anlatım güzel, woswos güzel aile ile gezmek ve keyif almak güzel, daha ne olsun??

Evet en güzelide ailecek olmasıydı, tek başıma olsam belki bu kadar keyifli olmayabilirdi.
Herkese sevdikleri ile beraber keyifli geziler diliyorum.

Sedat hocam,anlatım süper resimler harika.O kadar güzrl yorumlamışsın ve fotoğraflamışsınki sanki bende o vosvos un içindeydim de sizlerle yolculuk ettim.Bu güzel yolculuk için teşekkürler ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR