Volkswagen - Amarok

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 432
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 276,348
Ynt: Volkswagen - Amarok

Hüseyin Bey,

Aracınız hayırlı olsun keyifle kazasız belasız binmenizi temenni ederim. Araç ile ilgili + ve - yorumlarınızı bekliyoruz. Sizin gibi kullanıcılar yorumlarını yazarlarsa bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan üyeler insanların kafasını karıştıramaz!

Selamlar...

Etiketler

mstdgbkn' Alıntı:
daha bir aylık arabanın az yaktığını nereden bildiniz acaba ? ayrıca araba hiç gitmiyor ve bu da yakıta negatif olarak yansıyor. ayrıca sanzıman ve debriyajdan hiç bahsetmiyorum bile. on üzerinden 3 ancak alırlar :smiley: neyse konuya dönersek bence eksileri, artısından çok olan bir araç

yaptığınız hoş birşey değil insanların hevesini kırıyorsunuz kendi arabanız haric her marka aracı kötülüyorsunuz yanlış bir davranış... ??? ???

fbmy' Alıntı:
Hüseyin Bey,

Aracınız hayırlı olsun keyifle kazasız belasız binmenizi temenni ederim. Araç ile ilgili + ve - yorumlarınızı bekliyoruz. Sizin gibi kullanıcılar yorumlarını yazarlarsa bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan üyeler insanların kafasını karıştıramaz!

Selamlar...

+1

vwcaravelle' Alıntı:
yaptığınız hoş birşey değil insanların hevesini kırıyorsunuz kendi arabanız haric her marka aracı kötülüyorsunuz yanlış bir davranış... ??? ???

+1

vwcaravelle' Alıntı:

kesinlikle hiç alakası yok. bindiğimiz araçların hiçbiri kusursuz değil. misal bizim rally raid in arka koltukları sanki 0-10 yaş çocuklar için yapılmış ama bu beni kesinlikle soğutmuyor. amarok için söylediğim şeylerde beyefendiyi soğutmasın. çünkü illaki bindiği aracın eksileri olacak. ama siz susalım, herşeyi gizleyelim diyorsanız o ayrı. ayrıca yukarıda söylediğim sanzıman ve debriyaj olayına araç sahibi beyefendi de katılacaktır çünkü bunu sadece ben değil amarokun test pilotu da söyledi.

Ancak yorum yapılabilir iyi yada kötü bu kişinin özgürlüğüne kalmış birşey Marka karalamak iyi olmadı çünki karaladığınız marka woswagen oturup birdaha düşünmek lazım ...

mstdgbkn' Alıntı:
kesinlikle hiç alakası yok. bindiğimiz araçların hiçbiri kusursuz değil. misal bizim rally raid in arka koltukları sanki 0-10 yaş çocuklar için yapılmış ama bu beni kesinlikle soğutmuyor. amarok için söylediğim şeylerde beyefendiyi soğutmasın. çünkü illaki bindiği aracın eksileri olacak. ama siz susalım, herşeyi gizleyelim diyorsanız o ayrı. ayrıca yukarıda söylediğim sanzıman ve debriyaj olayına araç sahibi beyefendi de katılacaktır çünkü bunu sadece ben değil amarokun test pilotu da söyledi.

Şanzıman ve debriyajın sıkıntısı neymiş ki ?

mstdgbkn' Alıntı:
daha bir aylık arabanın az yaktığını nereden bildiniz acaba ? ayrıca araba hiç gitmiyor ve bu da yakıta negatif olarak yansıyor. ayrıca sanzıman ve debriyajdan hiç bahsetmiyorum bile. on üzerinden 3 ancak alırlar :smiley: neyse konuya dönersek bence eksileri, artısından çok olan bir araç

bence de insanların hevesini kırmanız hiç hoş değil.
amarok için vay debriyajı sert, vay on üzerinden anca 3 alır demeniz de bana playstation 3 - xbox 360 çekişmesine taraf olan fanboy'ları hatırlattı.
( bkz : herkes haksız bir sen haklı )
( bkz : tamam en iyisi seninki )
( bkz : te allaaam )

beyefendiye aracını güle güle kullanmasını dilerim.

Wv her fırsata müşterisini servise çekmek isteyen bir firma sağlamlık açısından da o kadar da iyi değil ve parçası da fazlaca pahalı ,nerden biliyosun derseniz ismini vermeyim bir siyasi parti komple Volvo S60-S80 kullanıyordu miting gezileri falan derken haddinden fazla km yapıyorlar ve uzun yolda klima açık sürekli 200-240 km arası kullanılıyorlar Volvo lar gitti Passatlar geldi bir kaç turdan sonra hepside dökülmeye başladı her il de birisi mutlaka kalıyordu bir tanesinin arızası enjektörleri değişti kablo tesisatı ile birlikte servisi 12 bin lira fatura kesmiş partinin araçları şimdi tekrar Volvo olarak değiştirildi ben o ara passat almayı düşünüyordum bundan sonra gelde al ...
Amarok alırsanız asfalltan fazla ayrılıp zorlamayın derim ama bütçe güçlüyse tercih sizindir ?
Yakıt konusunu bilmiyorum zaten yakından görüp inceleme şansım olmadı belkide Amarok olarak sağlam yapmışlardır ama umamıyorum arazide kullanan arkadaşlar olursa fikirlerini yazarlarsa bizde bilgi sahibi oluruz ..vergide ne değişiyor onu anlayamadım 2.5 değilmi bu araç ? Bu Wv vergisi düşük olacak demez devlet herhalde :smiley:

2.0 cc mi demek istediniz anlayamadım eğer öyleyse bu seferde güç problemi yaşanmazmı arazide ne bileyim bi denemek lazım belki tork yüksektir

dogansu0368' Alıntı:
merhaba arkadaslar ben afyon sandıklıdan huseyin amarok 4x4 hıglaine tam donanımlı olanını 30.09.2011 de kasko dahıl 74000 tl aldım ve çok memnunum arazıde kullanmadım ama yılbasından bu tarafa çok ınceledım amarok almaya karar verdım benı etkıleyen sebepler yakıt vergı marka herkese allah bu arabadan nasıp ettsın.bu arada kum bej rengını almanızı önerırım harıka bır renk
Hüseyin Bey, Güle güle kazasız belasız kullanın aracınızı. Buaradaki bazı arkadaşların seviyesiz yorumları moralinizi bozmasın aracınızdan sizi soğutmasın. Sonuçta her aracın olumlu ve olumsuz yönleri vardır. Amarok oldukça şık ve konforlu bir araç ama geçen haftaki ISOFF Challenge'a tanıtım amaçlı getirilen test araçlarından gördüğüm kadarıyla biraz narin araçlar, hoyratça kullanıma gelmiyorlar. Benim tavsiyem aracınızı fazla zorlu arazilere sokup yormayın.

hagurel' Alıntı:
Wv her fırsata müşterisini servise çekmek isteyen bir firma sağlamlık açısından da o kadar da iyi değil ve parçası da fazlaca pahalı ,nerden biliyosun derseniz ismini vermeyim bir siyasi parti komple Volvo S60-S80 kullanıyordu miting gezileri falan derken haddinden fazla km yapıyorlar ve uzun yolda klima açık sürekli 200-240 km arası kullanılıyorlar Volvo lar gitti Passatlar geldi bir kaç turdan sonra hepside dökülmeye başladı her il de birisi mutlaka kalıyordu bir tanesinin arızası enjektörleri değişti kablo tesisatı ile birlikte servisi 12 bin lira fatura kesmiş partinin araçları şimdi tekrar Volvo olarak değiştirildi ben o ara passat almayı düşünüyordum bundan sonra gelde al ...
Amarok alırsanız asfalltan fazla ayrılıp zorlamayın derim ama bütçe güçlüyse tercih sizindir ?
Yakıt konusunu bilmiyorum zaten yakından görüp inceleme şansım olmadı belkide Amarok olarak sağlam yapmışlardır ama umamıyorum arazide kullanan arkadaşlar olursa fikirlerini yazarlarsa bizde bilgi sahibi oluruz ..vergide ne değişiyor onu anlayamadım 2.5 değilmi bu araç ? Bu Wv vergisi düşük olacak demez devlet herhalde :smiley:

Hocam biliyorsunuz benim de L200 aracım vardı ve birkaç ay önce aracımı bir şirkete sattım ve satarken de sanki köpeğimden ayrılır gibi üzüldüm. Neyse, aracı alan şirketin yetkilisi geçenlerde aradı ve aracın arazide hararet yaptığını söyledi. Adamlar muhtemelen şantiyedeki işçilere aracı kullandırıyor. ve o adamlarda muhtemelen otomatik vitesli arazi aracı arazide nasıl kullanılır bilmiyor. Ben aracı hem yolda hem de epey zorlu offroad koşullarında aracı hiçbir sorun yaşamadan kullandım ama alan adamlar toprak yolda hararet yaptırdı. Bir Japon aracına hararet yaptırmak deveye hendek atlatmaktan zordur bilirsiniz. Şimdi adamlar sağlamlığı ile ünlü eski kasa L200'ler için hiç de iyi şeyler düşünmüyolardır muhtemelen.

Bence sorun marka ile değil, kullanımla ilgili. Sorun aracın motor özelliklerinden (biliyorsunuz turbo motorla atmosferik motorların kullanımları farklıdır), bizzat kullanan şoförün tarzından, alınan yakıtın kalitesinden kaynaklanıyor olabilir. Volvo'larda Ford motoru kullanılıyor ve eski aracım Ford'du. Servisleri ve bitmek tükenmek bilmeyen irili ufaklı arızları sebebiyle bir daha asla Ford almayaya karar vermiştim.

aracın hayırlı olsun gardaş
sen bilgi sahibi olmadan fikir beyan eden arkadaşlara takma ben inceledim araç güzel.vergi avantajı yakıt avantajı iyi arzisi hilux kadar olmasada eh fena sayılmaz konfor navara kadar olmasada iyi heybeti ie süper.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR