Volkswagen - Amarok

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 432
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 276,584

Etiketler
Ynt: Volkswagen - Amarok

murat bey, uzun yolda ne yapacaksınız?
bu araç 6 saatlik yolu 10 saatte alır, ayrıca güvenli de değil.
hadi amarok kapalı kutu ama yerine bir navara bir l200 neden olmasın?

AL1820' Alıntı:
murat bey, uzun yolda ne yapacaksınız?
bu araç 6 saatlik yolu 10 saatte alır, ayrıca güvenli de değil.
hadi amarok kapalı kutu ama yerine bir navara bir l200 neden olmasın?

ben amaroku fuar da gördüm ve bayıldım.kumaş koltuk ucuz plastik aksam düğmeyle çalışan arazi vitesi ne rağmen çok heybetli yakışıklı bir araçtı.arka koltuğuna benim göbekle bile rahat girdim diz mesafesi konfor vs çok iyi görünüyodu.navara zaten tartışılmaz herhalde yada L200 hatta yeni hilux.ama clasic hilux un bir ruhu var sanki.at avrat pusattaki at gibi,pickup ta b,r clasic zaten.apachi,f150,sierra,kaiser,silverado filan gibi sayılabilecek ilk onda mutlaka yeri vardır

darktreys' Alıntı:
işte bir 80cm kar olayı daha!

t5 in gittiği yerden nasıl cheroke gidemiyor aceba?

sanırım yolda giderken hep önüne bakan şöförlere dolu bir forumdayız !!! hiç bakış açınızı değiştirmeyi düşünmüyorsunuz... bu yolda sadece ben varım mantığıyla gitmek nereye kadar sürebilirki!!! 80 cm karda gidiyorum demedim olmayacak bir işmiş gibi yada hayallerinizi zorlaması ufkunuzun nekadar kısa olduğunu gösteriyor .... açık açık belirttiğim düz bir yolda dur kalk olmadan şehirler arası uzun yolda diye... tabi siz olayı kendi pencerenizden sanki ben zincir atmadım cheroke zincir taktı gibi yada yokuş yukarı 4x4 bir aracı solladim nal toplattım vs tarzından anladığınız içinde yazılan cevaba hiç şaşırmadım... neyse zaten ben konuyu saptırmak içinde yazmıyorum ve tekrar yeniliyorum duvara tosladıktan sonra ne önemi kalıyor??? elimde şuan volkswagenin iki ayrı model aracı var memnun kaldığım için aldım biniyorum amorok içinde durum aynı olacaktır kullananlar tekrar model yükseltmek için amrok alırlarsa araç kendini kanıtlamış olacaktır.... yoksa benim babam senin babanı döver misali çocuksu işleri geçmemiz gerekir hiçbir firmada ne babamız ne babamızın oğlu en azından benim için .... saygılar...

herkodan aldığı sahte monoblock aero2 lerle artistlik yapıyor ;D

ayrıca amarok caddy nin aynısı.

darktreys' Alıntı:
peki kaç yıldız aldığı beli olmayan bir bj60 land cruiser ile günümüzün en güvenli hatchback bir otomobili kafa kafaya girse kim sağ çıkabilir araçtan aceba
Bir Volvo , bir Saab, ile çarpışırsa bj60 içindeki yolcuların kemerleri takılı değilse ön camdan Volvonun camına fırlayabilirler.Tahminimce Volvo'daki yolcuların kemerleri takılı ise burunları bile kanamaz.

murat067' Alıntı:
sanırım yolda giderken hep önüne bakan şöförlere dolu bir forumdayız !!! hiç bakış açınızı değiştirmeyi düşünmüyorsunuz... bu yolda sadece ben varım mantığıyla gitmek nereye kadar sürebilirki!!! 80 cm karda gidiyorum demedim olmayacak bir işmiş gibi yada hayallerinizi zorlaması ufkunuzun nekadar kısa olduğunu gösteriyor .... açık açık belirttiğim düz bir yolda dur kalk olmadan şehirler arası uzun yolda diye... tabi siz olayı kendi pencerenizden sanki ben zincir atmadım cheroke zincir taktı gibi yada yokuş yukarı 4x4 bir aracı solladim nal toplattım vs tarzından anladığınız içinde yazılan cevaba hiç şaşırmadım... neyse zaten ben konuyu saptırmak içinde yazmıyorum ve tekrar yeniliyorum duvara tosladıktan sonra ne önemi kalıyor??? elimde şuan volkswagenin iki ayrı model aracı var memnun kaldığım için aldım biniyorum amorok içinde durum aynı olacaktır kullananlar tekrar model yükseltmek için amrok alırlarsa araç kendini kanıtlamış olacaktır.... yoksa benim babam senin babanı döver misali çocuksu işleri geçmemiz gerekir hiçbir firmada ne babamız ne babamızın oğlu en azından benim için .... saygılar...

t5 in çıktığı yerden cheroke çıkamıyor yani.

lütfen burada laf kalabalığı yapmayalım.

ben hiçbir markanın fanatiği değilim objektif bir şekilde fikrimi söyledim. navara hakkında geçen sene yazdıklarımda aynı yerinde duruyor.

o 80cm kar meselesi duster konusundaki kar meselesi. panik yapmaya gerek yok.

ayrıca ufkumuz dar değil standart hangi araç gider ? 80 cm karda gitse gitse unimog gider sadece.

ŞİMDİ BİRİSİ BANA AÇILKLASIN T5 İN ÇIKTIĞI YERDEN GİDEMEYEN CHEROKEEYİ ?

anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna azz söyleyecek birşeyim kalmadı yukarda alıntı yaptığınız yorumumda t 5 in çıktığı yerden cheroke çıkamıyor dediğimi anlıyorsanız söyleyecek hiçbir sözüm yok !!! saygılar sunuyorum

murat067' Alıntı:
anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna azz söyleyecek birşeyim kalmadı yukarda alıntı yaptığınız yorumumda t 5 in çıktığı yerden cheroke çıkamıyor dediğimi anlıyorsanız söyleyecek hiçbir sözüm yok !!! saygılar sunuyorum

açıklanamayacak kadar abartmanın sonu budur. saygılar sunuyorum.

murat067' Alıntı:
bence bilimsel bir karşılaştırma yapılana kadar bu söylemler uzaaaaaarrr gider içinden sağ kurtulan olurmu vs muhabbetleri bence kusura bakmayın ama tabiricaizse çok cahilce allah verdiği canı nerde nasıl alacağını kimse bilemez güvenlik konusuda öyledir araç hiç hasar almaz emniyet kemerleri takılıdır ama yaşadığımız bir olay takla bile yokken arkadaşım aracın arka koltuğunda kafasını kapının direğine çarpıyo beyin travması rahmetli oldu.... :'( :'( :'( :'( önemli olan kazayı yapmaması yani çarptıktan sonra ne önemi varki okadar paraları vereceksin ve duvara çarpacaksın !!!! aracın elektronik güvenlik donanımları gayet başarılı esp abs asr vs vs biton donanım mevcut allah vermesin bir ani durumda bu sistemlerin hepsi sizin canınızı ve malınızı korumak için seferber oluyoken ayağınızın altındaki hidrolik frenle ve bireysel çabalarla novanın direğe vs girmesini engellemek çok zor zaten engelleyemeyincede novanın sağlamlığı ortaya çıkıyordur haklısınız ;) ;) ;) ;)

şimdi 2001 den buyana bir transporter aşığı ve kullanıcısı olarak inanın amarokta güvenlik konusunda sınıfının lideri olabilecek tarzda ön sezilerim var zira [size=8pt]benim t5 ile buzda gittiğim gibi cheroke 2.7 gidemiyordu tabi durkalk vs değil şehirler arası uzun yolda bir minübüsten böyle bir araç piyasaya süren bir firma pikapta neler yapmazki diyorum !!!! [/size] benim daha önce bahsettiğim konu amarokta fiyat ve klullanım konusuydu o paralara alacağınız bir arazi aracını nedenli offroad kullanabilirsiniz??? yoksa diğer her noktada volkswagen kendini her şekilde kanıtlamıştır saygılar....

yukarda sarı yazıyla olan kısımda t5 in çıktığı yerden cheroke çıkamıyor dediğimi nerden çıkartıyorsunuz benim buzda gittiğim gibi gidemiyordu demişim ve abartmışım tebrikler ??? ??? ??? ???

murat067' Alıntı:

Murat Bey

Ben de tam anlayamadım! Siz hem T5 hem de GC kulllandınız ve buna göre mi düz buzda t5- Gc yi geçiyor diyorsunuz yoksa bir gün yolda denk geldi GC'yi geçtiniz mi ?

Selamlar...

fbmy' Alıntı:
Murat Bey

Ben de tam anlayamadım! Siz hem T5 hem de GC kulllandınız ve buna göre mi düz buzda t5- Gc yi geçiyor diyorsunuz yoksa bir gün yolda denk geldi GC'yi geçtiniz mi ?

Selamlar...

aynen öyle ankaradan kırşehir arasında giderken yol cam gibi buzdu ortalama 120 -140 arası hızla giderken önümde bir cheroke belirdi yolu ortalamış sellektör yaptım sağa yanaşmadı biraz sıkıştırdım adam zor bela sağa geçti 80-100 arası gidiyordu yani benim t5 ile gidebildiğim gibi gitmiyordu dediğimde oydu zaten...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR