fbmy
Kamp III
Ynt: Volkswagen - Amarok
+1
Bende gerçekci buluyorum.Böyle testler olmasa fabrikalar daha rahat davranır bu konularda! Ayrıca bu test olmasaydı navara'nın airbag lerininsürücü kafasını çarptıktan sonra açıldığını kim fark edecekti? Bu sayede yazılım güncellediler de 1 yıldızdan 3 yıldıza çıkıtı!
lokosit' Alıntı:Yapmayın Kasım bey, 12 yıl 112 acilde (Susurluk) çalıştım. Olaya sadece ölüm olarak bakmayın, söyledikleriniz doğru ama olaya araç içi sıkışma, sakat kalma olarak da bakın. Düşük hızlarda yapılan kazalarda 5 yıldızlı bir araçtan şahıslar kendileri çıkarken, 3 yıldızlı bir araçtakiler sıkışarak ölebiliyorlar yada sakat kalabiliyorlar. Ben ncap testlerini çok gerçekçi buluyorum.
Burun buruna girmiş 2 otomobilden birisinin kabininde hiç birşey yokken, diğerinin direksiyonu arka koltuğa gelmiş olabiliyor.
+1
Bende gerçekci buluyorum.Böyle testler olmasa fabrikalar daha rahat davranır bu konularda! Ayrıca bu test olmasaydı navara'nın airbag lerininsürücü kafasını çarptıktan sonra açıldığını kim fark edecekti? Bu sayede yazılım güncellediler de 1 yıldızdan 3 yıldıza çıkıtı!