Volkswagen - Amarok

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 432
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 276,591
Ynt: Volkswagen - Amarok

mstdgbkn' Alıntı:
test edenlerin zeka seviyesi ile ilgili. 95 bin tl lik navara ile 65 bin tl lik amarok karşılaştırılmış ve kaybettiği tek disiplin fiyatlandırma olmuştur hemde açık ara farkla. daha da konuşmaya gerek var mı ?

Evet sizin kadar düşünememişler o kadar maaş alan işleri bu olan insanlar sadece fiyat mukayesesi yapmışlar,onun için daha da konuşmaya gerek yok! ;D

Etiketler

fbmy' Alıntı:
Evet sizin kadar düşünememişler o kadar maaş alan işleri bu olan insanlar sadece fiyat mukayesesi yapmışlar,onun için daha da konuşmaya gerek yok! ;D

ya anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. diğer tüm karşılaştırmalarda navara öndeyken ((konfor vs)) sadece fiyat ve güvenlik karşılaştırmasında amarok navaraya büyük fark atmıştır ve diğer disiplinlerde de önde olan navaranın diğer karşılaştırmalarda aldığı puanların da üzerine çıkmıştır. tabi boşuna yazdım siz şimdi anlamlı (!) bir soruyla tekrar karşıma cıkarsınız...

anlamadıysanız tekrar açıklarım sorun yok.

bu arada güvenlik ve fiyat biz adanalı çiftçilerin hiç umurunda olmayan iki şeydir. önemli olan prestijdir.

No comment !

Adsız.png

hepsini geçmene gerek yok :smiley: sırf milletin ''kaba'' sevdası yüzünden kip arabaların alıcı kitlesi oluştu :smiley: navara da en kip pikaptır :smiley:

ben bir prestij göremiyorum, güvenlik ise gerçekten önemli
araç seçerken güvenli olmasına dikat etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
ayrıca fiyat avantajıda var, eğer aynı işi yapabiliyorlarsa aynı dayanıklılığı
gösterebiliyorlarsa ki kimse bunları henüz bilmiyor amarok neden olmasın?

Olur olmaya da duster fanatizminden sonra şimdi de navara fanatizmi başladı.Her markaya girip ııh olmamış diyorlar...:D

yakında gelip jeeplerede laf atacağız merak etme abi.

http://www.youtube.com/watch?v=c9XmW8b-N6A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hjJ0BWZRuCw&feature=related

ben kullanmadım ama aracı navaradan daha çok beğendim, tabiki motor gücü ve tork açısından
çok fark var ama bunların yerini yakıt tüketimi kasko bedeli fiyat ve belkide vergi alıyorsa neden olmasın
ayrıca araç çok heybetli ve sağlam duruyor içide çok ferah

Walla bende navara kullaniyorum ama amarok un piyasada cok tutcagina inaniyorum.... Daha cok yeni biraz yurumeye baslasinlar daha ii bi mukayese yapilabilir

karga yavrusunu şahinim diye severmiş :smiley: herkese kendi malı güzel gelir bana sorarsanızda Ranger in üstüne araç tanımam :smiley: amarok görünüş olarak heybetli ve dikkat çekici motor bakımından vergi avantajı ilgi çekici bir özellik ancak arazide güç her zaman önemlidir 2.0 litrelik bir motor asfalt için güzel olabilir ancak uzun vadede arazide zorlama karşısında bir yerlerini kırmadan ne kadar dayanacağı konusunda şüpheliyim motorun hacmini küçültüp aradaki güç farkını teknolojiyle kapatmışlar ama fazla teknoloji zorlu arazi koşullarında bazen çok can yakıcı dertler çıkarabiliyor. tabi ki bunlar şimdilik sadece yorum :smiley: piyasada amarok kullanıcıları çoğalıp arazide boy göstermeye başladıkça bütün bu sorularımıza cevap alacağımıza inanıyorum.... :D ama yinede kargadan başka kuş Rangerden başka araç tanımam diyorum :p

kht58' Alıntı:
karga yavrusunu şahinim diye severmiş :smiley: herkese kendi malı güzel gelir bana sorarsanızda Ranger in üstüne araç tanımam :smiley: amarok görünüş olarak heybetli ve dikkat çekici motor bakımından vergi avantajı ilgi çekici bir özellik ancak arazide güç her zaman önemlidir 2.0 litrelik bir motor asfalt için güzel olabilir ancak uzun vadede arazide zorlama karşısında bir yerlerini kırmadan ne kadar dayanacağı konusunda şüpheliyim motorun hacmini küçültüp aradaki güç farkını teknolojiyle kapatmışlar ama fazla teknoloji zorlu arazi koşullarında bazen çok can yakıcı dertler çıkarabiliyor. tabi ki bunlar şimdilik sadece yorum :smiley: piyasada amarok kullanıcıları çoğalıp arazide boy göstermeye başladıkça bütün bu sorularımıza cevap alacağımıza inanıyorum.... :D ama yinede kargadan başka kuş Rangerden başka araç tanımam diyorum :p

+1 ;)

darktreys' Alıntı:
öldürmeyen allah öldürmüyor. crash testler gerçekçi değil , kim 60 -70 km hızla kaza yapıyor. çoğu ölümcül kaza yüksek hızlarda veya kamyon , tır , otomobil arasında oluyor.
Yapmayın Kasım bey, 12 yıl 112 acilde (Susurluk) çalıştım. Olaya sadece ölüm olarak bakmayın, söyledikleriniz doğru ama olaya araç içi sıkışma, sakat kalma olarak da bakın. Düşük hızlarda yapılan kazalarda 5 yıldızlı bir araçtan şahıslar kendileri çıkarken, 3 yıldızlı bir araçtakiler sıkışarak ölebiliyorlar yada sakat kalabiliyorlar. Ben ncap testlerini çok gerçekçi buluyorum.
Burun buruna girmiş 2 otomobilden birisinin kabininde hiç birşey yokken, diğerinin direksiyonu arka koltuğa gelmiş olabiliyor.

lokosit' Alıntı:
Yapmayın Kasım bey, 12 yıl 112 acilde (Susurluk) çalıştım. Olaya sadece ölüm olarak bakmayın, söyledikleriniz doğru ama olaya araç içi sıkışma, sakat kalma olarak da bakın. Düşük hızlarda yapılan kazalarda 5 yıldızlı bir araçtan şahıslar kendileri çıkarken, 3 yıldızlı bir araçtakiler sıkışarak ölebiliyorlar yada sakat kalabiliyorlar. Ben ncap testlerini çok gerçekçi buluyorum.
Burun buruna girmiş 2 otomobilden birisinin kabininde hiç birşey yokken, diğerinin direksiyonu arka koltuğa gelmiş olabiliyor.

peki kaç yıldız aldığı beli olmayan bir bj60 land cruiser ile günümüzün en güvenli hatchback bir otomobili kafa kafaya girse kim sağ çıkabilir araçtan aceba

darktreys' Alıntı:
peki kaç yıldız aldığı beli olmayan bir bj60 land cruiser ile günümüzün en güvenli hatchback bir otomobili kafa kafaya girse kim sağ çıkabilir araçtan aceba

Yüz kilometra hızla kafa kafaya çarpışırlarsa eğer görüşüm; bj60 yada suburban'cı kemer takmışsa kurtulur, eğer takmamışsa ölür. Yeni model araçtaki kemer takmışsa ölür, eğer kemer takmamışsa çok fena ölür.:smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR