Volkswagen - Amarok

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 432
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 276,264
Ynt: Volkswagen - Amarok

murat067' Alıntı:
aynen öyle ankaradan kırşehir arasında giderken yol cam gibi buzdu ortalama 120 -140 arası hızla giderken önümde bir cheroke belirdi yolu ortalamış sellektör yaptım sağa yanaşmadı biraz sıkıştırdım adam zor bela sağa geçti 80-100 arası gidiyordu yani benim t5 ile gidebildiğim gibi gitmiyordu dediğimde oydu zaten...

ve siz buradan yola cıkarak gc 2.7 den iyi olduğunuzu söylüyorsunuz. pes yani pes. daha da birşey demiyorum...

karşıdaki şoför acaba kimdi neydi ???

Etiketler

murat067' Alıntı:
aynen öyle ankaradan kırşehir arasında giderken yol cam gibi buzdu ortalama 120 -140 arası hızla giderken önümde bir cheroke belirdi yolu ortalamış sellektör yaptım sağa yanaşmadı biraz sıkıştırdım adam zor bela sağa geçti 80-100 arası gidiyordu yani benim t5 ile gidebildiğim gibi gitmiyordu dediğimde oydu zaten...

Teşekkürler cevap için. Bence de bu örnekten T5 düz buzda GC den iyi gidiyor sonucu çıkarılamaz ;) Siz rastladığınız GC sürücüsünden baya bi iyi şöförümüşsünüz ... :smiley:

mstdgbkn' Alıntı:
ve siz buradan yola cıkarak gc 2.7 den iyi olduğunuzu söylüyorsunuz. pes yani pes. daha da birşey demiyorum...

karşıdaki şoför acaba kimdi neydi ???

yahu arkadaşlar agalar beyler ya ben derdimi anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz demem oki o üstündeki şöför herne olursa olsun cheroke 2.7 ile kendine 80-100 km hızda güvenerek gittiği bir yolda ben t5 ile 140 km ile yolculuk ediyordum ve ben altımdaki araca güveniyorum diyorum ve söylemem oki birisi cheroke ile 100 km giderken bir diğeri minübüsle aynı yolda 140 km hızla gidiyosa altındaki araca güveniyor demektir bu araçta bir transporter ve adam minübüsü böyle yapmışsa amarogda daha güzel şeyler ortaya çıkaracaktır diyoruz top atıldı gidip orucumu açacam acayip moralim bozuldu genede sorun değil herkes kendi açısından devam etsin iyi akşamlar...

fbmy' Alıntı:
Teşekkürler cevap için. Bence de bu örnekten T5 düz buzda GC den iyi gidiyor sonucu çıkarılamaz ;) Siz rastladığınız GC sürücüsünden baya bi iyi şöförümüşsünüz ... :smiley:

bende t5 iyi demedim kıyaslama yaptım mesud bey saygılar... ;) ;)

Allah kabul etsin.:smiley::smiley:. Sıkmayın canınızı forumda, gerilmek için değil muhabbet ve paylaşım için gelin .

tyt.fan' Alıntı:
sizin ayda 60 bin kilometreniz kadar sağlam abartma olmadı ama :smiley: yavuz beyin" en uzağa sen gittin" cevabı aklıma geldikçe gülüyorum

evet susuz bir yaz günü oruç ve sıcak ben ne dediğimi bilmiyordum ;D

amarok sahipleri şimdi araçlarını araziye sokacak diyelimki ilk etapta sorun çıkarmayacak tabi iyi bir kabiliyette sergileyecek fakat sonrası ? Sonra dahada abartılacak ve daha ağır şartlara gidilecek sonrada o çok sağlam olan amarok su koyuvericek ve parçalarıda çok ucuz olduğu için sorun olmayacak bu kadar basit .

merhaba arkadaslar ben afyon sandıklıdan huseyin amarok 4x4 hıglaine tam donanımlı olanını 30.09.2011 de kasko dahıl 74000 tl aldım ve çok memnunum arazıde kullanmadım ama yılbasından bu tarafa çok ınceledım amarok almaya karar verdım benı etkıleyen sebepler yakıt vergı marka herkese allah bu arabadan nasıp ettsın.bu arada kum bej rengını almanızı önerırım harıka bır renk

dogansu0368' Alıntı:
merhaba arkadaslar ben afyon sandıklıdan huseyin amarok 4x4 hıglaine tam donanımlı olanını 30.09.2011 de kasko dahıl 74000 tl aldım ve çok memnunum arazıde kullanmadım ama yılbasından bu tarafa çok ınceledım amarok almaya karar verdım benı etkıleyen sebepler yakıt vergı marka herkese allah bu arabadan nasıp ettsın.bu arada kum bej rengını almanızı önerırım harıka bır renk

daha bir aylık arabanın az yaktığını nereden bildiniz acaba ? ayrıca araba hiç gitmiyor ve bu da yakıta negatif olarak yansıyor. ayrıca sanzıman ve debriyajdan hiç bahsetmiyorum bile. on üzerinden 3 ancak alırlar :smiley: neyse konuya dönersek bence eksileri, artısından çok olan bir araç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR