Vitara'yı Aldım Sonra.??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,952
Ynt: Vitara'yı Aldım Sonra.??

sahin05' Alıntı:
ben günlük hayattada hafta sonları dağ bayır kar yağmur çamur farketmiyor çılgınca geziyorum batıyorum çıkıyorum hafta içide binek araba gibi işe gidiyorum binek araçla farkı bence yıkamacıya girince adamın yüzündeki ifade ha..... gene geldi abi bu mevsimde çamuru nerde buldun yaaa
benımyıkamacım abı10 gunde bır gel parada ıstemem dıyor normalde 2 gunde bır yıkatırım yıkama tamamen camur oluyomus 1 saatlerını alıyomus temızlemelerı

Etiketler

arkadaslar sıf sız tartısıyosunuz ve salıncak durumuna ıyıe bakmak ıcın ıftardan snra arabamı lıfe kaldırdım konrol ettım ve suzuki servısı arkadaslarlada gorustum normal vıtaralar yanı benım arabam tek salıncaklı ama grand vıtaraların enı kasalar cıft salıncaklıymıs umarım yardımcı olmusumdur

Yavaş yavaş bunları da öğreniyoruz hadi hayırlısı ;) Aks çeşitleri çoğaldı.
Sabit aks
Çift salıncaklı aks
Tek salıncaklı aks

Başka çeşitler de var pseudo mcpherson diye birşey de duymuştum ne olduğu hiç anlaşılmayan.
Neyse şimdilik bunların özelliklerini ancak öğreniriz.
Hadi iyi geceler herkese.

olasiliksiz' Alıntı:
Yavaş yavaş bunları da öğreniyoruz hadi hayırlısı ;) Aks çeşitleri çoğaldı.
Sabit aks
Çift salıncaklı aks
Tek salıncaklı aks

Başka çeşitler de var pseudo mcpherson diye birşey de duymuştum ne olduğu hiç anlaşılmayan.
Neyse şimdilik bunların özelliklerini ancak öğreniriz.
Hadi iyi geceler herkese.
vitara böyle bir arabadır işte çok şey öğretir insana hele hele diğer araçlara tura çıkıpta benzinlikte ikmal için durunca vitaranın deposunun hala yakıt dolu olduğunu görenler ve ocak ve temmuz aylarında 100tl bandrol ödediğimi görenler (makbuzu görmeden inanamıyor arkadaşlar) dahada çok şey öğreniyorlar

çekip kurtardığım freelander, rav4 ,l200,rally raid ,ranger sahiplerinin vitara hakkında öğrendiklerinide saymıyorum

sahin05' Alıntı:
vitara böyle bir arabadır işte çok şey öğretir insana hele hele diğer araçlara tura çıkıpta benzinlikte ikmal için durunca vitaranın deposunun hala yakıt dolu olduğunu görenler ve ocak ve temmuz aylarında 100tl bandrol ödediğimi görenler (makbuzu görmeden inanamıyor arkadaşlar) dahada çok şey öğreniyorlar
sorma kımse ınanmıyor vergımın 100 lıra cıvarlarında olduguna ;D ;D ;D ;D

vitara gerçekten en iyi seçeneklerden birisi özelliklede ekonomik olması. 1.6 altısını kullanmış ve 2000cc v6 ya geçen birisi olarak şiddetle v6 yı denemenizi tavsiye ederim. onun sesini dinlemek gerçekten büyük bir zevk.

dr_musty' Alıntı:
vitara gerçekten en iyi seçeneklerden birisi özelliklede ekonomik olması. 1.6 altısını kullanmış ve 2000cc v6 ya geçen birisi olarak şiddetle v6 yı denemenizi tavsiye ederim. onun sesini dinlemek gerçekten büyük bir zevk.
deneme fırsatım oldu geçenlerde gerçekten etkileyici bi araç v6 motor

dr_musty' Alıntı:
evet v6 yı cok ovuyolar ozellıkle bızımde sıtemızdde olan cenk arkadasımla oguz abımız ıkısıde araclarını eksıksız bıcımde modıfıye ettıler teknık bılgı ve kullanıs sekıllerı ıcın bence en ıyı bılgıyı 2.0 v6 sı olan arkadaslardan al aynı arabayı kullanmıyan herkesın bende dahıl bılmedıgı yada eksık bıldıgı şeyler olabılır

böyle bir suzuki ye kim hayır diyebilir
content.jpg
mobil11.jpg
phone127.jpg
eejune07109-1.jpg

hasan o kadarda farkı yokbe arabalarımızı turkıyede mehmet bece abımız sayesınde yurt dısındakı arabalardan farksız hale getırıyoruz eskıden ımrenerek ızlerdım resımlerı artık elımdekı aracta resımlerdekılerden farklı olmayınca acaba baska ne yenılık yapa bılırım dıye dusunuyorum :smiley:

şuan aklımda arka celık tampon tasarımı var cızımlerını bıtırırsem uygulamaya baslıcam ;D ;D ;D ;D

kesınlıkle arazıye cıkmak ıcın basarılı ve saglam bır araba ve parcası asırı ucuz mesela ben benzın pompası degıstım 40 tl unuversalın tum pompaları oluyo 3k lık

İyi geceler Mustafa Hocam, yeni aracınız hayırlı olsun.
Daha önce kullandığınız araçlara bakılırsa, siz zaten işi biliyorsunuz.
Haddim olmayarak, yükseltme + uygun lastikle başlayın diyorum.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR