ben bu söze aynen katılıyorum parça bezin koruması icin arka sağ çamurlukta benzer parça bendede var.dino967' Alıntı:Fotoğraftan net anlaşılmıyor ama arka sağ çamurluk içinde,benzin depo boğazının muhafaza sacı olması lazım,depo boğazının taş vb. savrulan sert cisimlerden korumak için kullanılır.Tavsiyem olur,yerine monte etmeden hava kurumalı alt kaplama mastikle kaplamanız yerinde olacaktır.Selamlar...
merhaba hudev bey yıne kolay gelsin ve yarın fotoraf makınam yok ama arkadaştan alıp çekmeye çalışırım parcanın yerini çekersem hemen ama hemen fotolarım olay makınada benim araç 3 kapı ama parca cok benziyor ve tahminimce 100 de 95 arka sag lastık ve tampon arası koruma araç yeğenimde olmasa inan üşenmeyip yerine bakıcaktım aşşağı inip. :hudev' Alıntı:arkadaşlar herkeze selamlar.bugün koltukları ve panzotları döşemeciye verdim.koltukları kırmızı siyah renk vinleks te karar kıldım.baran bey bahsettiğim parçanın resmini göndermeniz mümkünmü? takıldığı yerin düzgün bir uygulamasını yapmam lazım çünkü.neyse ki kapı panzot vede fitil dübellerini temin ettim. yarın bir aksilik olmazsa yeni fotoları yüklerim.şimdilik bu kadar.saygılarla arkadaşlar.
Ben S.n Hudev'i tanımam ve görmedimde. sadece burada yaptığı işlere,azmine bakıp tecrübelerime danışıp hudev'in bu işin altından başarı ile çıkabileceğini tahmin etmiştim. S.n hudev de beni mahçup etmedi ve bu günlere kadar geldi. Kendisini buradan tebrik ediyorum.hudev' Alıntı:selam kemal bey .hani nerede fotolar .neyse merakla bekliyorum.bayılırım fotolara.heke birde video varsa harika olur yani.