Vitara Kaporta ve Motor Bakım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hudev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,795
Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım

Hudev,
Hava filtresinden gelen tel sesi buyuk ihtimal hava emiş sensoru, aman dikkat , bu tel kirilirsa pahaliya patlar...
Kolay gelsin.
Özaydın.

Etiketler

özay bey selamlar.o zaman kırılmıştır ???.çünkü ses sesnsörün olduğu parçadan geliyor.ama ben herhangi darbe falan yapmadım.elimle salladığımda ses geliyor kırık bir parça gibi değilde sanki biryerlere sürtme şeklinde.

eğer söz ettiğiniz parça hava akış debimetresi ise aracın çekiş ve yakıt tüketimi değişecektir, orjinali 1000 liranın üzerinde çkması 250-300 civarında... umarım ki bu parça değildir

kemal ve baran beyler selamlar. iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkürler.inşallah bu işin altından kalkarız.beni tek düşündüren soğukların artık kendini issettirmesi.çünkü toplama işleminin büyük kısmını kendi garajımda yapacağım. en sevmediğim soğukta çalışmak.inşallah sorun olmaz.saygılar.

mehaba çağlar bey.ses gelmesi arızalı olduğuna kesin işaretmi?korkutmayın beni.

Hudev,
Kirilmis olsa yerinde olmazdi, hatirladigim kadariyla 1cm e 2mm dikdortgen incecik bi parca olmali, insanin bogazindaki küçük dil gibi..
Selamlar,
Özaydın.

hudev' Alıntı:
mehaba çağlar bey.ses gelmesi arızalı olduğuna kesin işaretmi?korkutmayın beni.
ya hemen canınızı sıkmayın ama ben de üzülmedim desem yalan olur hele siz aracı o soğuk garajınızda bir toplayın belki her şey yerine oturunca sorun cıkmaz. ;)
ayrıca cıksa bile parçanın cıkmasının olması iyi denebilecek türden. hemen canınızı sıkmayın derim. ;) :D

siz hele parçanın hava akış debimetresi olduğunu onaylayın, gerisi konay bende yanlışlık sonucu değiştirdiğim bir debimetre var. Gittiğim servis debimetre diye teşhis koymuştu bende değiştirdim sonra sorun başka yerden çıktı. Sonra da elimde fazladan bir debimetre oldu.

herkeze selamlar. iyi dilekleriniz için teşşekkürler.iş toplama sırasına gelince belli olacak.ama arızalı oldüğünü nasıl anlayacağız.inşallah o zaman yardımcı olursunuz.şimdiden teşekkürler.

4 L' Alıntı:
siz hele parçanın hava akış debimetresi olduğunu onaylayın, gerisi konay bende yanlışlık sonucu değiştirdiğim bir debimetre var. Gittiğim servis debimetre diye teşhis koymuştu bende değiştirdim sonra sorun başka yerden çıktı. Sonra da elimde fazladan bir debimetre oldu.

Sevgili Çağlar,bu öykü çok tanıdık geldi,evim yedek parça dükkanı gibi oldu bu sayede :D

tekrar selamlar.yeni fotolar geldi.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Foto?raf-0023.jpg

Foto?raf-0024.jpg

Foto?raf-0025.jpg

Foto?raf-0026.jpg

Foto?raf-0027.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR