Vitara Kaporta ve Motor Bakım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hudev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,868
Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım

tekrar selamlar.arka bagaj halısının bitimine hem hoş bir görüntü hemde toz ve pislik dolmasın diye plastik bant benzeri bir malzemeyle kenar çektim görüntü olarakta daha derli toplu görüntü elde etmiş oldum. [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Fotoğrafla-0027.jpg

Fotoğrafla-0028.jpg

Fotoğrafla-0029.jpg

Fotoğrafla-0030.jpg

Fotoğrafla-0035.jpg

Etiketler

arkadaşlar. nerelere nasıl yazı ve çıkartmalar gider.tavsiyelerinizi bekliyorum[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4

[ATTACH=full]139558[/ATTACH]

Fotoğrafla-0032.jpg

Fotoğrafla-0037.jpg

Fotoğrafla-0038.jpg

Ekli dosyalar

• Fotoğrafla-0031.jpg
    Fotoğrafla-0031.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 403

[attachment=1][attachment=2]ön panjura suzuki amblemi bulmam lazım.[attachment=3][attachment=4] VİTARA yazısını önce zımparaladım.daha sonra siyah sprey boyayla boyadım.en son işlemde tabela işi yapan komşumdan aldığım renli folyoyu yazıya yapıştırıp falçata yardımıyla en dış yüzeyden dikkatlice cetvel kullanarak kestim.sonuç mükemmel oldu. [attachment=5]

Fotoğrafla-0039.jpg

Fotoğrafla-0040.jpg

Fotoğrafla-0042.jpg

Fotoğrafla-0043.jpg

Fotoğrafla-0048.jpg

buradaki ayrıntıdada ön cam değişimiyle beraber yeni fitil uygulamasını göstermek istedim.çünkü kendi orjinal fitilleri yamulmuş dalgalı hoş olmayan bir görüntü sergiledi camcı da hemen elindeki fitilden uygulama yaptı .sonuç sizlerinde gördüğü gibi gayet derli toplu kibar bir görünüm elde edildi.fikir vermek amacıyla ayrıntılı resim çektim.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Fotoğrafla-0049.jpg

Fotoğrafla-0050.jpg

Fotoğrafla-0052.jpg

vallaha tebrikler yahu arkadaş yeniden imalat yapsan daha kolay olurdu.

biligi paylaşan herkese selamlar ve teşekürler bizde izleyerek faydalanıyoruz.ileride nasipse kullanmak üzre

hudev' Alıntı:
ve herkeze ilgi ve yardımlarından ötürü teşekkür ederim sonunda BİTTİ.
Sevgili Hudev geçmiş ve hayırlı ,uğurlu olsun.Neş'e ve sağlıklı günlerde kazasız belasız kullan.
Ayrıca senin ile müspet düşünenleri mahçup etmediğin için ben teşekkür ediyorum.Sizi ve aracınızı hiçmi hiç tanımadığım vede tanışmadığımız halde sonucun böyle biteceğini az çok tahmin etmiştim.Hele yazıya yapmış olduğun uygulama ve netice tek kelime ile harika tekrar tekrar tebrik eder başarılar dilerim.Azmin zaferi....
Kemal
Çoookkk eskimiş bir Mercedes ve Bmw ustası.

öncelikle herkeze tekrar selamlar.kemal bey sizinle tekrar görüşmekten dolayı mutluyum.özellikle aracımı baştan yaratma arefesinde ve aşamalarında ,sizin gibi bana inanan dostların ve ustalarımın bana vermiş olduğu cesaret sayesinde desteğinizi arkamda bilerek hep bu güvenle çalışmalarımı yüzümün akıyla sonuçlandırmaktan dolayı mutluyum.mutluluk ifadesi kelime anlamıyla az kalabilir ama ifadem ancak buna yetiyor.şu anda aracımı sorunsuzca kullanıyorum.başka fotoğrafları yayınlamıyorum.çünkü konu gereksiz yere dolmasın.amacına uygun noktalansın.başka bir konu başlığı altında vitaramla ilgili bilgileri paylaşmaya devam edeceğim.şimdilik fotoğrafları süzgeçten geçirme aşamasındayım.zevkli sohpetlerinizi ve eleştirilerinizi diğer konu başlıklarımdada görmek istiyorum .tüm arkadaşlara şimdilik tekrardan selamlar.saygılar.
herkeze her konuda yardıma her zaman hazırım.yapabildiğim kadar.

Hudev arkadaş araban çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanız dilegiyle hayırlı olsun güle güle kullanın ayrıca merak ettigim bir konu var acaba lastiklerinizin ebatı kaç? ve öneriyormusunuz?

selam.iyi dilekleriniz için teşekkürler. ısrarla öneriyorum.bu konular sık sık tartışıldı.eğer konular içerisinde bulamazsan yine tecrubelerimi paylaşırım.asfaltta ve arazide gayet memnun kalırsın.ama mt çamur lastiğinin son noktasını arama.onun haricinde oldukça yeterlidir.hele kar performansı gayet iyidir.lastik ölçüsü .215/75/15 at .dir.

Güle güle kullanın,verilen emeği inkar etmiyor,ellerinize sağlık...

selam şaban usta hoşgeldin. gördüğün gibi çalışmamız sona erdi.ilgini için teşekkürler.

selam şaban usta hoşgeldin.gördüğün gibi bizde elimizden geldiği kadar birşeyler yaptık.ilgin için teşekkürler.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR