Vitara Kaporta ve Motor Bakım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hudev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,856
Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım

kemal bey selamlar.söylediğiniz 3m bandını bulamadım.hemen yanımda 3m fabrikası olsada.fabrikadan satışı kesinlikle yasak.silivri,çerkezköy de aramadığım yer kalmadı. birtane buldum çok büyük rulolu beyaz renkli ama tutuşu pek hoşuma gitmedi açıkçası.henkel in kırmızı renklisi var.50 kg tutma garantisi var.sizce iyimidir.1.5m si 12 tl .en az 5 adet gerekiyor.almak sorun değilde acaba iş görürmü.şu 3m bandının resmi varmı acaba bendekiyle aynımı.aynıysa hiç başka arayışlara girmeyim.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Fotoğraf-0001.jpg

Fotoğraf-0002.jpg

Fotoğraf-0003.jpg

Etiketler

bantı çıtanın kenarına doğru alt ust taraflara yapıştırıp arayafa ıyı-kuvvetlı bır sılkon atarsanız, özellikle uçları ıyı yapıştırın, kalkar sonar.. dışardanda çıtayı bantlayın kuruyuncaya kadar veya saç kurutmayla kurut... gayet saglam olur bence..

merhabalar.
resimdeki bant geri iade.randıman alamadım.kaporta mastiği denilen malzemeyi tavsiye üzerine kullandım.ve oldukçada iyi oldu tavsiye ederim.yalnız acemilikten ilk plastiği taktığım yer çok battı zor temizledim.tavsiyem plastik çıtaların dış kenarlarına fazla yanaşmadan mastiği sürdükten sonra mastik yüzeyini inceltip uygulamak.daha sonra bantlayıp bir süre sarkmasını engellemek.dikkat edilecek diğer bir ususta mastğin çok çabuk donması.10 dakikada yerine tutunuyor.ben tanessini 7 tl ye aldım.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Fotoğrafla-0022.jpg

Fotoğrafla-0023.jpg

Fotoğrafla-0024.jpg

Fotoğrafla-0025.jpg

Fotoğrafla-0026.jpg

Guzel olmuş... ama tanponların da beyaz olması jıpı bıraz daha taksı veya kibar yapmış gibi sanki... logo resmınıze bakın sıyah tampon jıpe bıraz agresıf-kaslı hava verıo sankı... hatta demır arka ön tampon koyu-fume renk olsa hatta kapı altlarıda tamponla aynı koyumsu renkli boya-kaplama olsa daha mı şekilli ve güzel dururdu.. bır kıyaslayın, karşılaştırın derim... yınede zevk meselesi tabıkı... hoşunuza gıtmışse mesele yok... hayırlı ve hoş kullanın... :smiley:

not: bılgısayarda renk karşılastrıması yaparak, uygun renk bakılabılır...(tampon ve kapı eteklerıne..)

suz?k?demo.jpg

merhaba bilal bey.ilgi ve tavsiyelerinizi her zaman bekliyorum.evet eskisine baktımda haklısınız.ama biraz olsun yeniliğin zevkini çıkarayım.hemde çevremin beklentilerine karşı birşeylerin değiştiği devurgulansın.nasıl olsa bir müddet sonra aynı eski görüntüsüne kavuşur.:smiley:.

tşk bizden,,, tadılat cesaretı ve fotoları gösterdığın için :smiley:

sayın türker bey ve diğer ilgili arkadaşlar.son fotolarda hazır.bilgisayarıma virüs girdiği için yüklemede sorun yaşıyorum.format atacağım.kendi özel bilgilerimi kurtarmaya çalışıyorum.sizleri beklettiğim için çok özür dilerim.işin sonuna gelmişken son foto ve yorumlerı yükleyemediğim için benimde canım sıkılıyor.sanırım bir iki gün içinde bilgilerimizi kurtarıp bilgisayarı adam gibi formatlayacağım.daha sonra tekrar bu başlık canlanır sanırım herkezin ilgisine ve beklentinine teşekkür ederim.

herkeze selamlar.
döşeme işleminide bitirdiğimi gördükten sonra, geriye dönüp baktığımda ne kadar çok yol kat ettiğimi daha iyi anladım.gerçi açık söylemek gerekirse döşemedeki işçilik kalitesi bazı ayrıntılarda içime sinmesede sineye çekip bukarda olsun demekten başka çarem kalmadı.sonuçta bu modelde arazi kullanımı ön planda olup 350 tl ye fazlada birşey beklememek lazım :-\son olarak bir aksilik olmazsa yarın son fotolarıda koyacağım pasta cila çekilmiş hali olarak.umarım bu forumdaki arkadaşlara rehber olabilmişimdir.aracın motor ve şanzıman sökülüp takılması haricindeki tüm toplama işlemi kendim tarafımdan gerçekleştirmiş olmasıda banada ayrı bir tecrube olmuştur.tüm uyarılara ve olumsuz eleştirilere rağmen (bu arabanın sonu hurdalıkta biter,biz bunun toplandığını görecekmiyiz,kim toplayacak bunu senmi?) ama sağolsun burada konuyu takip edip bana hem cesaret hemde fikirleriyle yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler ederim.herkeze yardımcı olmaya hazırım.saygılar.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

00 (8).jpg

00 (9).jpg

00 (10).jpg

00.jpg

00 (1).jpg

Güle güle kullanın,verilen emeği inkar etmiyor,ellerinize sağlık :smiley:

erdin bey teşekkürler.son fotolar yarın yüklemeyi düşünüyorum.en son işlem olarak yazılar ve çıkartmalar kaldı.fikirlerinizle bana bu konudada yardımlarınızı bekliyorun.yazı ve çıkartma örneklerini bekliyorum.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR