Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguz1134 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,005

Etiketler

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

oguz1134' Alıntı:
Aksiyon murat abimize bir sorun yardımcı olur..yoksa bile bulur.. ;)
merhaba oğuzbey murata sorduk hatta nesimle birlikte gittik,elinde vardı fiat uymadı daha hesaplı iki tellide defransyel üzerine çalışan biyer buldum ordan çok temiz bitane uygun fiata buldum ,güzel hafta sonu diliyorum,alakanıziçin teşekkürler.

merhaba arkadaşlar en defransyel'li körükler kartiyer^den yağkaçayı vardı hepsi halloldu,eline saylık nesim kardeşimin ,şimdilik bir sıkıntı yok olursa'da yavuz beye muracat rahatsız edicez artık ,gerçekten bütün yazılarını takip ediyorum süper bilgiler,iyiki varsın yavuz kardeşim.

Ekli dosyalar

• !Bf(oQk!BGk~$(KGrHqIH-EQEreTmN+OeBLB!3WZQRQ~~_12.jpg
    !Bf(oQk!BGk~$(KGrHqIH-EQEreTmN+OeBLB!3WZQRQ~~_12.jpg
    33.8 KB · Görüntüleme: 421

yavuz bey benim sorunumu biliyorsunuz ben geçen hafta bobinleri deyiştirdim sorunum hala devam ediyor bu bilgi daha önce olsaydı deyiştirmezdim ,birde bu parça bobinin hangi parçası ,yanlız bu parçayı deyişmeyle bobin sorununu halledebilirmiydik.

yanlız bu parçayı deyişmeyle bobin sorununu halledebilirmiydik.

evet bu parca elektirik geciememezlik tekleme ye sebeb veriyor..9 dolar ebayda adedi..bende yeni öğrendim.. ;)

bilmemek degil ögrenmemezlik ayıpmış.. :smiley:

merhaba oğuz bey benim erıza ne yazıkki motora kadar girdi şimdi motor yapılıyor ,çiğbenzin yakışi rolantidüşüklüğü derken motora kadar girdik .

kolay gelsin .!

şurada detaylı anlatımım var sente konusuna dikkat derim şemada verdim o sayfada.. ;)

>>http://www.suzuki4x4turkiye.com/viewtopic.php?f=80&t=519&start=20

Oğuz abi v6 nın ilanı gördüm.efsane ilan olmuş :smiley: inşallah sizin gibi hastasına nasip olur..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.