Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguz1134 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,023

Etiketler
Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Yok dostum işin şakası, Oğuz Abi XL-7 ye geçmeseydi, yeni v6 projeleriyle görür merak ve ilgiyle okurduk, ama inanıyorum yine de v6 cıların sorunlarına yardımcı olacaktır.

derdi olan a yardımcı olurum.. ;)

benim v6 kapımda öksüz kaldı yatıyor..0 motor yapmıştım kıyamyorum satmaya gazoz parasınada gitmesine gönlüm razı degil.. ;D

ara sıra binip stres atıyorum ..benim kocamandan inip ona binince 4 tekerli motosiklet gibi geliyor bana.. ;D ;D

bayramdan sonra satıcam büyük bi ihtimal kıyacam ..sanki.. ::smiley:

oguz1134' Alıntı:
derdi olan a yardımcı olurum.. ;)

benim v6 kapımda öksüz kaldı yatıyor..0 motor yapmıştım kıyamyorum satmaya gazoz parasınada gitmesine gönlüm razı degil.. ;D

ara sıra binip stres atıyorum ..benim kocamandan inip ona binince 4 tekerli motosiklet gibi geliyor bana.. ;D ;D

bayramdan sonra satıcam büyük bi ihtimal kıyacam ..sanki.. ::smiley:
merhaba oğuz bey sizin bilgileriniz bizi çok faydalı oluyor ,oğuzbey sizden mümkünse 94 ferozamı verdim 96 v6 aldım kafa kafaya takas ettik sizden bir kıyaslama yorum yapmanızı istiyorum çünkü herkez birşey söylüyor kafam karıştı sizin yorumunuz benim için önemli saygılar.

ferozadan dihatsudan hiç cakmam..ama bildiğim padişah'ı 15 bin tl.cıvarı sizde v6 tı yı cok ucuz almışsınız..+ iyi yapmışsınız..demek..bence..

hane maclarda 3 ihtimal diye bir şey varya sizinki 2 ihtimalli ;)

1-) v6 'tının eski sahibi yakıtından yıldı battı bitti sizin ufak motorlu araca kefal gibi atladı.. ;)

2-) motorda yada yürürde (otomatikse şanzımanda) bir derdi vardı veriyim kurtulayım işi yapmış olabilir.. ;) v6 japon olduğuna çürümez...kaportada aşırı darbe yada takla vs varmı..

bir bilenin mekanında kontrol ettirin..derim..avrupa yakasında iseniz..aksiyon murat usta derim..

oguz1134' Alıntı:
ferozadan dihatsudan hiç cakmam..ama bildiğim padişah'ı 15 bin tl.cıvarı sizde v6 tı yı cok ucuz almışsınız..+ iyi yapmışsınız..demek..bence..

hane maclarda 3 ihtimal diye bir şey varya sizinki 2 ihtimalli ;)

1-) v6 'tının eski sahibi yakıtından yıldı battı bitti sizin ufak motorlu araca kefal gibi atladı.. ;)

2-) motorda yada yürürde (otomatikse şanzımanda) bir derdi vardı veriyim kurtulayım işi yapmış olabilir.. ;) v6 japon olduğuna çürümez...kaportada aşırı darbe yada takla vs varmı..

bir bilenin mekanında kontrol ettirin..derim..avrupa yakasında iseniz..aksiyon murat usta derim..
oğuz bey ben devamlı nesime giderim şu anda araç nesimde aks bilyaları deyişiyor,muratada gitti araç muratında nesiminde teşhisi birbuçuk iki tele arası bir masraf var ,benim sıkıntım bundansonra motor veya şanzuman gibi bir sikıntım olursa parça yönünden sıkıntı çekermiyim .ben vitara 16 birkaçtane eskittim vitaranın yabancısı deyilim ama ilkdefa v6 kullanıyorum ve şunu farkettim arasında çok fark var ,inşallah parça sorunu yaşamam,saygılar alakan ıza teşekkürler.

dogru adreslerde dogru ustalarca ellenen..v6 sorun cıkarmaz..bunu kafanıza yazın.. ;)

murat abimiz dgru adreslerden biridir..benim bildiğim..digerlerinle tanışmadık.. ;)

bilğisiz usta tarafından yanlış yag konan,yanlış buji takılan,bide eksantirk zincirini elletirseniz..işte o zaman hayır gelmez..ülser olur ..derim.. ;)

lpg li vitaralarda v6 da..10 bin km de bilemedin 15 km de bir buji degişin..derim >>parantez içinde..avrupalı 20 bin demiş..katologu 40 bi söylemiş vs..yakıt bizde pahalı + kalitesiz.. ;)..buji parası fazla yakmanızı engellemeye deger..+ performans üst seviye olur.. :smiley:

parasına kıyabilen iridyum kullansın derim.. :smiley:

>>.ben vitara 16 birkaçtane eskittim vitaranın yabancısı deyilim ama ilkdefa v6 kullanıyorum ve şunu farkettim arasında çok fark var ,inşallah parça sorunu yaşamam

arasında çok fark var ..jlx kullanmamış biri bile olsam bu farkı biliyorum.. ;D ;D
yaklaşık +40 eşek.. ;) buda nedir biri ayagınızın ucunu rampalarda görse gaz pedalı ucar..gider..digerinin pedalına çömelip oturursan anca yürüyo diyorlar.. ;D ;D ;D

oguz1134' Alıntı:
dogru adreslerde dogru ustalarca ellenen..v6 sorun cıkarmaz..bunu kafanıza yazın.. ;)

murat abimiz dgru adreslerden biridir..benim bildiğim..digerlerinle tanışmadık.. ;)

bilğisiz usta tarafından yanlış yag konan,yanlış buji takılan,bide eksantirk zincirini elletirseniz..işte o zaman hayır gelmez..ülser olur ..derim.. ;)

lpg li vitaralarda v6 da..10 bin km de bilemedin 15 km de bir buji degişin..derim >>parantez içinde..avrupalı 20 bin demiş..katologu 40 bi söylemiş vs..yakıt bizde pahalı + kalitesiz.. ;)..buji parası fazla yakmanızı engellemeye deger..+ performans üst seviye olur.. :smiley:

parasına kıyabilen iridyum kullansın derim.. :smiley:

>>.ben vitara 16 birkaçtane eskittim vitaranın yabancısı deyilim ama ilkdefa v6 kullanıyorum ve şunu farkettim arasında çok fark var ,inşallah parça sorunu yaşamam

arasında çok fark var ..jlx kullanmamış biri bile olsam bu farkı biliyorum.. ;D ;D
yaklaşık +40 eşek.. ;) buda nedir biri ayagınızın ucunu rampalarda görse gaz pedalı ucar..gider..digerinin pedalına çömelip oturursan anca yürüyo diyorlar.. ;D ;D ;D
saolun oğuz bey sizden çok faydalı bilgiler aldım ,rahatsız etmessem almayada devam edicem ,bu aradada 6v'ciler sayfası biraz canlanır inşallah,oğuz bey ben avrupa yakasında gayrettepedeyim bu tarafa gelirseniz bir kahve içeriz.

Merhabalar

Bende aranıza yeni katılan bir V6 sahibiyim.Yazdıklarınızı bir solukda zevk ile okudum gerçekden çok tecrübeli arkadaşlar tecrübelerinden faydalanmak çok isterim

nedimsubasi' Alıntı:
Merhabalar

Bende aranıza yeni katılan bir V6 sahibiyim.Yazdıklarınızı bir solukda zevk ile okudum gerçekden çok tecrübeli arkadaşlar tecrübelerinden faydalanmak çok isterim
merhaba nedim kardeş güzel paylaşımlar .

bekirgümüş' Alıntı:
merhaba nedim kardeş güzel paylaşımlar .
Evet gerçekden çok tecrübeli abilerimiz ve kardeşlerimiz bir birinden değerli yorumlar ve açıklamalar yapmışlar.Aracımı aldıkdan sonra oluşan bir arıza hakkında bu forum sayesinde bilgi sahibi olup arızamı ve masrafımı büyütmeden yine bu forumdan öğrendiğim kıymetli bir ustamızda sorunumu çözdürdüm

nedimsubasi' Alıntı:
Evet gerçekden çok tecrübeli abilerimiz ve kardeşlerimiz bir birinden değerli yorumlar ve açıklamalar yapmışlar.Aracımı aldıkdan sonra oluşan bir arıza hakkında bu forum sayesinde bilgi sahibi olup arızamı ve masrafımı büyütmeden yine bu forumdan öğrendiğim kıymetli bir ustamızda sorunumu çözdürdüm
evet burada bütün sorunlarınızı çözebilir, güzel dostluklar kurabilirsiniz.

bugün v6 suzukiyle fort focusu marka aracımı takas etmek için görüştügümüz ankaralı bir arkadaşla buluşmak üzere ben kayseriden oda ankaradan yola çıktık. kayseriden 130 km yol yapıp kırşehirde buluştum. aracı inceledigimde aracın motorunun yüzünün terleme yaparak yag içinde kalmış olmasından tedirgin oldum. bir parmak kalınlıgında yağ tabakası beni motorunun sağlıksız oldugunu düşünmeme neden oldu. kaborta olarak sağ taraftan bir sürtme veye sağ tarafta meydana gelen bir hasar sonucu ön cam direginde arka çamurluk kapı sacında buna baglı olarakta çok hafif tavanda belli belirsin kasıntı vardı. araç biraz hor kullanılmış gibime geldi. bende suzukinin sahibine aracını begenmedim bekledigimden daha kötü durumda oldugunu söyleyerek degişimin mümkün olmadıgını söyledim. adam bana ısrar ederek benim aracımda bişi yok nerde işlemi var orada bişi
yok burası çok güzel gel expertize gidelim diye tutturdu. bende kaporta çok önemli degil gel motorcuya gidelim expertizci sadece boya olup olmadıgını aracın motorunun tekerleklere ilettigi gücün ne oldugunu söyler motoru motorcu anlar gel iyi bir motorcuya gidelim dedim. adam öylesine degişmek istiyor ve ısrar ediyorduki bu ısrar benim aksine şüphelenmeme neden oluyordu. sonra tartışmaya başladık adamın yanında getirdigi insanlar sanki kavga edecekmiş gibi üstüme gelmeye başladılar. bende eşim yanımda oldugu için fazla üstelemedim ve aracıma binip uzaklaştım. kötü bir gündü bende bu yazılarınızı okuyarak v6 alıp binme kararı almıştım. ümitlerim suya düştü.

takomistik' Alıntı:
bugün v6 suzukiyle fort focusu marka aracımı takas etmek için görüştügümüz ankaralı bir arkadaşla buluşmak üzere ben kayseriden oda ankaradan yola çıktık. kayseriden 130 km yol yapıp kırşehirde buluştum. aracı inceledigimde aracın motorunun yüzünün terleme yaparak yag içinde kalmış olmasından tedirgin oldum. bir parmak kalınlıgında yağ tabakası beni motorunun sağlıksız oldugunu düşünmeme neden oldu. kaborta olarak sağ taraftan bir sürtme veye sağ tarafta meydana gelen bir hasar sonucu ön cam direginde arka çamurluk kapı sacında buna baglı olarakta çok hafif tavanda belli belirsin kasıntı vardı. araç biraz hor kullanılmış gibime geldi. bende suzukinin sahibine aracını begenmedim bekledigimden daha kötü durumda oldugunu söyleyerek degişimin mümkün olmadıgını söyledim. adam bana ısrar ederek benim aracımda bişi yok nerde işlemi var orada bişi
yok burası çok güzel gel expertize gidelim diye tutturdu. bende kaporta çok önemli degil gel motorcuya gidelim expertizci sadece boya olup olmadıgını aracın motorunun tekerleklere ilettigi gücün ne oldugunu söyler motoru motorcu anlar gel iyi bir motorcuya gidelim dedim. adam öylesine degişmek istiyor ve ısrar ediyorduki bu ısrar benim aksine şüphelenmeme neden oluyordu. sonra tartışmaya başladık adamın yanında getirdigi insanlar sanki kavga edecekmiş gibi üstüme gelmeye başladılar. bende eşim yanımda oldugu için fazla üstelemedim ve aracıma binip uzaklaştım. kötü bir gündü bende bu yazılarınızı okuyarak v6 alıp binme kararı almıştım. ümitlerim suya düştü.
geçmiş olsun başınızdan böyle üzücü olay geçtidiyede v6 dan vazgeçmeyin,güzel bayramlar.

daha öncede çeşitli 4x4 lerim oldugu için olaya soguk degilim. ama düzgün saglıklı bir araç olmayınca insanın içine sinmiyor. sizede iyi bayramlar.

mustafa bey ucuz atlatmışsınız bence.geçen gün yıllardır görüşemediğim bir arkadaş anlattı.
kendisi aracını satmak için nete ilanı veriyor sonra alıcılar geliyor ve birlikte adamların bürosuna gidiyorlar eşi de dahil ve sonra adamlar yenge kalsın onlar çay içerken (adamların yanında bayan da varmış tabi)biz noterde işimizi görelim demişler ve kalkıp gitmişler.notere gidildiğinde diğeri ben parayı alıp geleyim bankadan demiş ve sonra beklemeye başlamışlar.aradan biraz zaman geçmiş ve adamlar arkadaşın telefonuna bile cevap vermez olmuşlar.sonrada arkadaşın yaanındakine telefon gelmiş ve arkadaşla görüşmüşler arabanın devrini yap yoksa hanımını göremezsin diye.o da mecburen yapmış satışı ve noterde olduğu için şimdi mahkemelikler avukat da dava düşmesin diye ağır cezaya aldırmış.allahtan kazasız belasız olan sadece mala olmuş ya daha beteri olsaydı.
eğer illaki bir v6 isterseniz buradan site içinde kalan bir v6 var bende ama takas yerine satış düşünüyoruz.bazı şartlar gereği aldığımız fiyata vereceğiz sanırım.isterseniz özelden mesaj yazarsınız bende size dönerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri