Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguz1134 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,023
Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

ben de parayla almak isterim fakat şu anda elimde bulunan aracı satamayınca alabilecegim maddi durumum yok. inşallah satışını gerçekleştirip yeni bir 4x4 alarım. bene 4x4 süz yapamayacagımı anladım :(

Etiketler

bizim de acelemiz yok abi hatta araç satılık bile değil ben siz istiyorsunuz diye satayım dedim müsait olunca yazarsınız o zaman sizde ;D

yasakşehir07' Alıntı:
bizim de acelemiz yok abi hatta araç satılık bile değil ben siz istiyorsunuz diye satayım dedim müsait olunca yazarsınız o zaman sizde ;D
ok görüşürüz inşallah

elbette mustafa abim dün uzun yoldan geldim giderken 27 gelirken 30 kuruş yaktı giderken ortalama 90 gelirken de 100 110 km süratle geldim.yani yakıtı falan fena değil.lpgli olduğunu söylememe gerek yok sanırım

merhaba arkadaşlar v6 96 mod rolantim çok ayarsız düşüp çıkıyo temizlettim ama sonuç alamadım hafif ayarsızlık var ne yapabilirim.

bekirgümüş' Alıntı:
merhaba arkadaşlar v6 96 mod rolantim çok ayarsız düşüp çıkıyo temizlettim ama sonuç alamadım hafif ayarsızlık var ne yapabilirim.
Buji bobinlerini bir gözden geçir Abi, eskiyince ateşlemede atlama yaptırabiliyor...

arwin' Alıntı:
Buji bobinlerini bir gözden geçir Abi, eskiyince ateşlemede atlama yaptırabiliyor...
ateşleme normal ahmet kardeşim çalıştıktan sonra rolanti düşüp çıkıyo,bu arada senin v6 nın lastiklerini gökaydan ben aldım,

yasakşehir07' Alıntı:
rölanti müşiri arılzanmış olabilir. benim kullandığım da arızalı gaza geçince sorun olmuyor ama.
sanki bana öyle geliyo hava flitresini deyiştişrd,kten sonra öyle oldu,rolanti motorunu boazı felan temizledik biraz düzeldi dediyiniz gibi gaza geçtikten sonra düzeliyo gibi ,araştırdım pahalı ve bulamıyorum dediyinizgibi son naktaya gelene kadar kullanıcaz yapacak bişey yok.

sıkıntı yapmayın parça fiyatı beşyüz altıyüz tl ama zor bulunuyormuş.benden önceki sahibi öyle kullanmış bende altı yedi aydır o şekilde kullanıyorum sorun yok.ne zaman bozuldu işte ozamana kadar devam ;D

bekirgümüş' Alıntı:

2yere bakın
1- rolati ayarlayıcının fişini calışırken sökun tepki varmı..onu ssöküp balata spryi ile temizleyin,,,
2-m, sıcakken gaz teli yanındaki aarı elleyin 8 anahtar+yıldız tnvida,, ;)

motor sıcakken 0,5 pet şişeye dellik acıp boğaz bölgesini ıslatın kacak hava var sa faşır fuşür ses yapar yakalarsınız,, ;)

benzinde fena değil,,lpg de cıvıtıyorsa,,buji tırnak aralığı+pipoların icindeki yaylara bakın derim.. :smiley:

oguz1134' Alıntı:
2yere bakın
1- rolati ayarlayıcının fişini calışırken sökun tepki varmı..onu ssöküp balata spryi ile temizleyin,,,
2-m, sıcakken gaz teli yanındaki aarı elleyin 8 anahtar+yıldız tnvida,, ;)

motor sıcakken 0,5 pet şişeye dellik acıp boğaz bölgesini ıslatın kacak hava var sa faşır fuşür ses yapar yakalarsınız,, ;)

benzinde fena değil,,lpg de cıvıtıyorsa,,buji tırnak aralığı+pipoların icindeki yaylara bakın derim.. :smiley:
teşekkürler oğuz'bey sizden yanıt almam çok iyi oldu bunları denicem tekrar teşekkürler.

merhaba arkadaşlar bana 96 mod v6 ön defransiyal lazım çıkma nerden bulabilirim, acil yardım bekliyorum.
dişli sayısı 8.37

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri