Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,842
Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

KanyaK' Alıntı:
Programın iletişim numaraları ve e-posta adresleri:

Please use the correct link from the following list, to ensure your email reaches the correct person.
Top Gear Online
General enquiries:

By email/telephone
editor@topgear.com or call 020 8433 3598
By post
TopGear.com, Second Floor A, Energy Centre, Media Centre, 201 Wood Lane, W12 7TQ

Online advertising:

Contact Bernie Scranney at bernie.scranney@bbc.co.uk

Top Gear Magazine
General enquiries:

By email/telephone
queries.tgmag@bbc.co.uk or call 020 8433 3598

Letters page:

letters.tgmag@bbc.co.uk or write to Top Gear Magazine, Second Floor A, Energy Centre, Media Centre, 201 Wood Lane, W12 7TQ

Magazine advertising:

Contact Andy Cowan at andy.cowan@bbc.com

Subscriptions

By telephone
0844 848 9767
By email
topgear@servicehelpline.co.uk
By post
Top Gear, Building 800, Guillat Avenue, Kent Science Park, Sittingbourne, Kent ME9 8GU

Top Gear TV Programme
General enquiries:

By telephone
020 8752 4969
By email
top.gear@bbc.co.uk
By post
Top Gear programme, Second Floor A, Energy Centre, Media Centre, 201 Wood Lane, W12 7TQ

Bunların dilini (iyi) bilen bir arkadaş yaptıkları programla ilgili düşüncelerimizi ve protestomuzu içeren bir metin hazırlarsa mail bombardımanına maruz bırakırız sanırım...

Etiketler

bu adamlar araba programlarında dünya lideri, amerika adamlara vize bile verirken zorluk çıkartıyor umurlarında olmuyor. İngiliz küstahlıkları dışında çok başarılılar ve dünyanın dev araba firmaları ile dalga geçiyorlar. Bunların parçaladığı eski bir arabanın fan club i bunlara benzer protestolar yapınca her programlarında birtane parçalamaya filan başladılar. ciddiye almayıp kendi hallerine bırakıp bizde fırsat buldukça onların ülkelerine laf söyleyerek avunuruz.

endurado
Kutsal bir bölgede yaşıyorsunuz, birazda merak edip araştırma zahmetine katlansanız.

Askerlerimizden kimse aç ve çıplak şavaşmamıştır internetteki zırvalar ingiliz ve şürekasının bizi küçük düşürmek için uydurdukları yalanlardır.

Ayrıca şehitlerimiz için söyledikleriniz ayıptır, günahtır. Hepsi birer kahraman olan şehitlerimize karşı günah işliyorsunuz.

Siyasi görüşünüzü yansıtırken niçin (Ulu Önderimiz)i kullanıyorsunuz.

Merhabalar,
Beyefendi bana şehitlerimize karşı günah işlediğimi ve siyasi görüşümü yansıtırken "niçin Ulu Önderimizi) kullanıyorsunuz demiş.
Ben siyaset filan yapmadım, yapmamda.Siyaset yapmak için veya siyasi yazılar yazmak için birçok yerler var istesem oralara yazarım.Tabi herkes gibi benimde bir siyasi görüşüm var yapım gereği bazı şeylere muhalifim, bu değişmez.
Bakın beyefendi, benim dedemin mezarının nerede olduğu belli değil binlercesi gibi.Evet bu konuda ısrarcıyım hepsinin ne yiyecekleri vardı, nede giyecekleri.Nerden bildiğime gelince dedemle birlikte Çanakkale'de istihkam taburunda olan vede komşumuz olan gazilik rütbesine sahip 14 sene askerlik yapan Mehmet dede anlatmıştı, burada aklımda kalanları yazsam sizingibi çok kişi inanmayabilir ve gayet normaldir.Ben kendisinden ortaokulda okuduğum yıllarda dinlemiştim.
Sizin ne iş yaptığınızı bilmiyorum, fakat bu konuyla alakalı araştırma zahmetine girseniz demişsinizya, bu konuda okadar çok araştırmalar varki, (unutmadan bir sürü belkide milyonlarca sayfa palavralarda var) vede benim tam kapı komşum doktorasını bu konuda yapan ve elindeki kaynakları bana açan birisidir.Kendi yaptığım bazı küçük çalışmalarımda var, şimdilik sadece bende saklı.
İsteyen olursa bu konuda kitap önerisi yapabilirim, ki o kitabı yazan kişi bütün dünyada Çanakkale Savaşları konusunda uzman olduğu kabul edilmiş birisidir.
Ben günah işledim diye düşünmüyorum, zaten birşeyin günah olduğuna kimin karar vereceği bellidir.Sizin bana günah işliyorsunuz ifadenizi düzeltmenizi bekliyorum.Eğer günah işledimseki o üçüncü birkişiyi hiç ilgilendirmez.
Benim bildiğim günah, şirk koşmak, iftira atmak, yetimin hakkını çalıp yemektir.
Bana siz günah işliyorsunuz diyemezsiniz, hesap sorar gibi yazamazsınız, hiçkimsede, bende aynı şeyleri birbaşkasına diyemem ve yazamam.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

richard hammond ve james may i discovery deki programlarını takip ediyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattılar.aslında ben sunucuların çok suçu olduğunu düşünmüyorum ondarda film oyuncusu gibi yönetmenlerin istediğini yapıyorlar sonuçta bbc devlet kanalı ırakta yaptıkları vahşeti gizlemek adına böyle bir üçkağıt yapmış olabilirler yada pek ihtimal vermiyorum ama 1 ay önce burada büyük bir askeri sevkiyat vardı ona denk gelip korkmuşta olabilirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR