Arkadaş hiç özür dilemene gerek yok,daha fazlasınıda hakediyorlarda yer müsait değilCOMODOREE' Alıntı:Top Gear mış..
Alayı top bunların.
Abes kaçtı herkesten özür dilerim ama hakettikleri kelime bu bence..
çar fakire çor fakire,gelen giden kor fakire ama bazı işler biz istemesekde bize rağmen olduruluyor birileri bize rol oynatıyor malum rol holywoodda uyarlanıp oynanıyordu konjöktür ğereği sahne tüm dünya özellikle müslüman coğrafyası oldu herkes rolünü oynuyormurat067' Alıntı:oooyyy oyy benim milletim diyenler gidip bu topların elinden ödüller alıp boy boy resimler çektirirken amerikan conisi için sağsağlim evlerine dönmelerini diliyorum derken milyonlarca ırak kadınının ırzıyla oynanırken duymazlıktan gelirken ya hep ya hiç diyemezken tepkim medaratöre idi derken yardım gemilerini hedef haline getirtip sonra kimseye papuç bırakmazken şehitlerimize kelle derken çifçiye ananıda al git derken bu millet hala ve hala bunlara oy verirken ingilizin topu bizim hakkımızda şöle böle demişse suç onunmudur yoksa bu ülke insanının onurunu gururunu ayaklar altına aldıran beceriksiz siyasetcilermi....????
yada bunu göre göre gidip oy atan bu milletinmi????
4WD' Alıntı:Arkadşlar üzülerek söylüyorum. Bazı yerde haklılık payları var. Ben kuzey Irakta yaşıyorum. 2 yıldır süleymaniyedeyim evim orda ve şu anda şantiyemiz Erbil'de 3 ay kadardırda erbildeyim kuzey ırakın her yerine gittim ve bir çok kere kara yoluyla Türkiyeye geldim ve gittim. Kara yolu ile Iraka gelirken karşılaştığım bir çok olay oldu. Örgüt yandaşlarının kışkırtıcı tutumlarına. Sen ne arıyorsun lan slopide diyenlere nelerine rastlamadım. Seçim zamanına yakındı kara yoluyla Türkiyeye gidyordum. Ayak üstü birşeyler yemek için cizrede durdum. Biri ordan gözümün içine baka baka ''meclise militan yolluyoruz militan'' diyerek beni kışkırtmaya çalıştı. Bunun gibi nelerle karşılaşmadımki. Tabiki ben bunu ordaki insanların geneli için söylemiyorum. Kendini bilmez dalgavuklara rastlamışım diyorum. Sınırı geçip ıraka girince kendimi daha güvende hissettiğim anlar oldu. Irak halkı Türklere karşı ve diğer yabancılara karşı daha saygılı davranıyor. Çok misafirperver ve çok dürüst insanlar. Kuzey ırak hakkında ön yargılı düşünmeyin (Buraya gelene kadar bende ön yargılıydım). Onlar kesinlikle çok saygılı ve çok iyi niyetli. o dangalak ingilizleride misafirperver ve yardımsever olarak karşılayınca ve kendi ülkelerinde böyle birşey olmadığı için Irak hakkında böyle yorum yapmışlar. Türkiye hakkında söylediklerine gelince Bazen yollarda askeri kontrol noktaları zırhlı araçlara ve askeri araçların bir yerden bir yere gidişine rastlıyoruz Bu görüntüler savaş bölgesi anlamına gelmez. Yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemiyorum bu yüzden anlamadığınız veya yanlış anlyabileceğiniz bir şey yazmışsayım farkında olmamışımdır.. burayı ziyaret edecek arkadaşlar varsa bölgeyi bilen ve 2 yıldır burda yaşayan biri olarak sizleri bilgilendirebilirim. saygılarımla.
sisdagili61' Alıntı:Çanakkale'de binlerce şehidimizin yattığı yeri evimin her yerinden görüyorum.Bazı şehitlerimiz ve komutanları uzakta olsa seçiliyorlar.
Şehitlerimizin yattığı yerlere bakınca utanıyorum, niyemi?
Kendi aralarındaki konuşmalarını duyuyorum, nemi diyorlar?
<<Biz aç ve çıplak yedi düvelle savaşıp can verip, kurşun yerken şehit veya gazi olurken çok kaçanlar vardı işte onlar bu toprakları samışlardı fakat biz canımız ve kanımızla geri aldık şimdi onların torunları bizim kanla aldığımız toprakları dolarla satıyorlar>>diye komutanlarına şikayet ediyorlar.
Komutanlarını tanıdım sizlerde tanıyorsunuz SARI SAÇLI MAVİ GÖZLÜ bir yiğit.Onlara diyorki MERAK ETMEYİN GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER.
Kalın sağlıcakla.
Tempus' Alıntı:Top Gear programını eleştirdiğimiz yada adamlar haklı dediğimiz bir tartışmada başka konuları açmanın herhangi mantıklı bir açıklaması yok. Ülkemizin gerçekleride ortada, İngilizlerin snopluğuda. Ben artık şu ülkenin topraklarında birlikte yaşayan, aynı havayı soluyan, aynı suyu içen, aynı topraklar için dedeleri canlarını vermiş insanların sen şucusun sen bunun propogandasını yapıyorsun siz şusunuz busunuz muhabbetlerinden ağır sıkılmaya başladım.
Laik, Müslüman,Atatürkçü, Milliyetçi,Hristiyan,Ermeni, Yahudi,Türk , Kürt, Çerkes, Laz, Sağcı,Solcu,Dinci adı her ne ise yada başkaları ona her ne ismi taktıysa, bu ülke topraklarında benim ülkemin vatandaşıysa ve benim haklarıma saygılı ise benim içni mevzu bitmiştir. Hiçbirinin bir diğerinden farkı yoktur bu ülkenin evladı olan herkes için iyi insan olduğu sürece elimden gelen herşeyin en iyisini ister ve yaparım.
Şurda elin abudik İngilizine karşı bile birlik olamayıp birbirimize giriyorsak vay halimize, o zaman zaten istediklerini veriyoruz bunlara.
Saygılarımla