Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,886
Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

Top Gear mış..
Alayı top bunların.
Abes kaçtı herkesten özür dilerim ama hakettikleri kelime bu bence..

Etiketler

COMODOREE' Alıntı:
Top Gear mış..
Alayı top bunların.
Abes kaçtı herkesten özür dilerim ama hakettikleri kelime bu bence..
Arkadaş hiç özür dilemene gerek yok,daha fazlasınıda hakediyorlarda yer müsait değil

oooyyy oyy benim milletim diyenler gidip bu topların elinden ödüller alıp boy boy resimler çektirirken amerikan conisi için sağsağlim evlerine dönmelerini diliyorum derken milyonlarca ırak kadınının ırzıyla oynanırken duymazlıktan gelirken ya hep ya hiç diyemezken tepkim medaratöre idi derken yardım gemilerini hedef haline getirtip sonra kimseye papuç bırakmazken şehitlerimize kelle derken çifçiye ananıda al git derken bu millet hala ve hala bunlara oy verirken ingilizin topu bizim hakkımızda şöle böle demişse suç onunmudur yoksa bu ülke insanının onurunu gururunu ayaklar altına aldıran beceriksiz siyasetcilermi....????
yada bunu göre göre gidip oy atan bu milletinmi???? :mad: :mad: :mad:

murat067' Alıntı:
oooyyy oyy benim milletim diyenler gidip bu topların elinden ödüller alıp boy boy resimler çektirirken amerikan conisi için sağsağlim evlerine dönmelerini diliyorum derken milyonlarca ırak kadınının ırzıyla oynanırken duymazlıktan gelirken ya hep ya hiç diyemezken tepkim medaratöre idi derken yardım gemilerini hedef haline getirtip sonra kimseye papuç bırakmazken şehitlerimize kelle derken çifçiye ananıda al git derken bu millet hala ve hala bunlara oy verirken ingilizin topu bizim hakkımızda şöle böle demişse suç onunmudur yoksa bu ülke insanının onurunu gururunu ayaklar altına aldıran beceriksiz siyasetcilermi....????
yada bunu göre göre gidip oy atan bu milletinmi???? :mad: :mad: :mad:
çar fakire çor fakire,gelen giden kor fakire ama bazı işler biz istemesekde bize rağmen olduruluyor birileri bize rol oynatıyor malum rol holywoodda uyarlanıp oynanıyordu konjöktür ğereği sahne tüm dünya özellikle müslüman coğrafyası oldu herkes rolünü oynuyor

Allah bunları ve bunun gibi düşünenleri bildiği gibi yapsın...

Arkadaşlar bu ne ilk nede son olacaktır. Daha önce de oldu bu tür olaylar.

Ama bir gün hepsi TÜRKLERİN gücünü anlayacaklar, bu böyle ebediyen sürmeyecek.

TÜRK;;;ÖĞÜN::::ÇALIŞ::::GÜVEN.....

amerika,ingiltere için böle bişey varmı mera k ediyorum
heralde böl parçala yönettir başka bişey olamazz

arkadaşlar bunlar planlı projeli ve uzun vadede düşünen mahlüklar 50 yılın seceresini yapar paçozlar ingilizler için neden güneş batmayan krallık diyorlar biliyormusunuz çünkü dünyanın her bölgesinde mutlaka bir sömürgesi var ve bu şekilde beslenirler ve inanın bana bundan hiç vazgeçmezler onlar daha osmanlıdan yedikleri tokatların acısını dededen babaya babadan oğula anlatıp dururlar biz türkler dünyanın aslında tam ortasındayız ama konumumuzun değerini bilmeyen siyasetcilerimiz var önce onlardan kurtulmanın bir yolunu bulmalı bu ülke allah türk miiletini korusun saygılarımla

Kimbilir altında ne sebepler yatıyordur da böyle saçma sapan şeyler söylemişler..

Arkadşlar üzülerek söylüyorum. Bazı yerde haklılık payları var. Ben kuzey Irakta yaşıyorum. 2 yıldır süleymaniyedeyim evim orda ve şu anda şantiyemiz Erbil'de 3 ay kadardırda erbildeyim kuzey ırakın her yerine gittim ve bir çok kere kara yoluyla Türkiyeye geldim ve gittim. Kara yolu ile Iraka gelirken karşılaştığım bir çok olay oldu. Örgüt yandaşlarının kışkırtıcı tutumlarına. Sen ne arıyorsun lan slopide diyenlere nelerine rastlamadım. Seçim zamanına yakındı kara yoluyla Türkiyeye gidyordum. Ayak üstü birşeyler yemek için cizrede durdum. Biri ordan gözümün içine baka baka ''meclise militan yolluyoruz militan'' diyerek beni kışkırtmaya çalıştı. Bunun gibi nelerle karşılaşmadımki. Tabiki ben bunu ordaki insanların geneli için söylemiyorum. Kendini bilmez dalgavuklara rastlamışım diyorum. Sınırı geçip ıraka girince kendimi daha güvende hissettiğim anlar oldu. Irak halkı Türklere karşı ve diğer yabancılara karşı daha saygılı davranıyor. Çok misafirperver ve çok dürüst insanlar. Kuzey ırak hakkında ön yargılı düşünmeyin (Buraya gelene kadar bende ön yargılıydım). Onlar kesinlikle çok saygılı ve çok iyi niyetli. o dangalak ingilizleride misafirperver ve yardımsever olarak karşılayınca ve kendi ülkelerinde böyle birşey olmadığı için Irak hakkında böyle yorum yapmışlar. Türkiye hakkında söylediklerine gelince Bazen yollarda askeri kontrol noktaları zırhlı araçlara ve askeri araçların bir yerden bir yere gidişine rastlıyoruz Bu görüntüler savaş bölgesi anlamına gelmez. Yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemiyorum bu yüzden anlamadığınız veya yanlış anlyabileceğiniz bir şey yazmışsayım farkında olmamışımdır.. burayı ziyaret edecek arkadaşlar varsa bölgeyi bilen ve 2 yıldır burda yaşayan biri olarak sizleri bilgilendirebilirim. saygılarımla.

12 yıldır tır söförüyüm 35 ten fazla ülke gezdim ingilizler kadar soguk robotlasmıs insan görmedim bunların yaptıklarını fazla görmemek gerekir nede olsa ingiliz

4WD' Alıntı:
Arkadşlar üzülerek söylüyorum. Bazı yerde haklılık payları var. Ben kuzey Irakta yaşıyorum. 2 yıldır süleymaniyedeyim evim orda ve şu anda şantiyemiz Erbil'de 3 ay kadardırda erbildeyim kuzey ırakın her yerine gittim ve bir çok kere kara yoluyla Türkiyeye geldim ve gittim. Kara yolu ile Iraka gelirken karşılaştığım bir çok olay oldu. Örgüt yandaşlarının kışkırtıcı tutumlarına. Sen ne arıyorsun lan slopide diyenlere nelerine rastlamadım. Seçim zamanına yakındı kara yoluyla Türkiyeye gidyordum. Ayak üstü birşeyler yemek için cizrede durdum. Biri ordan gözümün içine baka baka ''meclise militan yolluyoruz militan'' diyerek beni kışkırtmaya çalıştı. Bunun gibi nelerle karşılaşmadımki. Tabiki ben bunu ordaki insanların geneli için söylemiyorum. Kendini bilmez dalgavuklara rastlamışım diyorum. Sınırı geçip ıraka girince kendimi daha güvende hissettiğim anlar oldu. Irak halkı Türklere karşı ve diğer yabancılara karşı daha saygılı davranıyor. Çok misafirperver ve çok dürüst insanlar. Kuzey ırak hakkında ön yargılı düşünmeyin (Buraya gelene kadar bende ön yargılıydım). Onlar kesinlikle çok saygılı ve çok iyi niyetli. o dangalak ingilizleride misafirperver ve yardımsever olarak karşılayınca ve kendi ülkelerinde böyle birşey olmadığı için Irak hakkında böyle yorum yapmışlar. Türkiye hakkında söylediklerine gelince Bazen yollarda askeri kontrol noktaları zırhlı araçlara ve askeri araçların bir yerden bir yere gidişine rastlıyoruz Bu görüntüler savaş bölgesi anlamına gelmez. Yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemiyorum bu yüzden anlamadığınız veya yanlış anlyabileceğiniz bir şey yazmışsayım farkında olmamışımdır.. burayı ziyaret edecek arkadaşlar varsa bölgeyi bilen ve 2 yıldır burda yaşayan biri olarak sizleri bilgilendirebilirim. saygılarımla.

Bu olaylari gormus biri olarak cok guzel ozetlemissiniz olan biteni. Egitim sart. Cahillik herseyi yaptiriyor insana...

sisdagili61' Alıntı:
Çanakkale'de binlerce şehidimizin yattığı yeri evimin her yerinden görüyorum.Bazı şehitlerimiz ve komutanları uzakta olsa seçiliyorlar.
Şehitlerimizin yattığı yerlere bakınca utanıyorum, niyemi?
Kendi aralarındaki konuşmalarını duyuyorum, nemi diyorlar?
<<Biz aç ve çıplak yedi düvelle savaşıp can verip, kurşun yerken şehit veya gazi olurken çok kaçanlar vardı işte onlar bu toprakları samışlardı fakat biz canımız ve kanımızla geri aldık şimdi onların torunları bizim kanla aldığımız toprakları dolarla satıyorlar>>diye komutanlarına şikayet ediyorlar.
Komutanlarını tanıdım sizlerde tanıyorsunuz SARI SAÇLI MAVİ GÖZLÜ bir yiğit.Onlara diyorki MERAK ETMEYİN GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER.
Kalın sağlıcakla.

Kutsal bir bölgede yaşıyorsunuz, birazda merak edip araştırma zahmetine katlansanız.

Askerlerimizden kimse aç ve çıplak şavaşmamıştır internetteki zırvalar ingiliz ve şürekasının bizi küçük düşürmek için uydurdukları yalanlardır.

Ayrıca şehitlerimiz için söyledikleriniz ayıptır, günahtır. Hepsi birer kahraman olan şehitlerimize karşı günah işliyorsunuz.

Siyasi görüşünüzü yansıtırken niçin (Ulu Önderimiz)i kullanıyorsunuz.

Konuya dönersek;

Görülüyorki yapılan propaganda amaçlı, ingiliz ingilizliğini yapmış ama geri tepeceğine hiç kuşkum yok.

Top Gear programını eleştirdiğimiz yada adamlar haklı dediğimiz bir tartışmada başka konuları açmanın herhangi mantıklı bir açıklaması yok. Ülkemizin gerçekleride ortada, İngilizlerin snopluğuda. Ben artık şu ülkenin topraklarında birlikte yaşayan, aynı havayı soluyan, aynı suyu içen, aynı topraklar için dedeleri canlarını vermiş insanların sen şucusun sen bunun propogandasını yapıyorsun siz şusunuz busunuz muhabbetlerinden ağır sıkılmaya başladım.

Laik, Müslüman,Atatürkçü, Milliyetçi,Hristiyan,Ermeni, Yahudi,Türk , Kürt, Çerkes, Laz, Sağcı,Solcu,Dinci adı her ne ise yada başkaları ona her ne ismi taktıysa, bu ülke topraklarında benim ülkemin vatandaşıysa ve benim haklarıma saygılı ise benim içni mevzu bitmiştir. Hiçbirinin bir diğerinden farkı yoktur bu ülkenin evladı olan herkes için iyi insan olduğu sürece elimden gelen herşeyin en iyisini ister ve yaparım.

Şurda elin abudik İngilizine karşı bile birlik olamayıp birbirimize giriyorsak vay halimize, o zaman zaten istediklerini veriyoruz bunlara.

Saygılarımla

Tempus' Alıntı:
Top Gear programını eleştirdiğimiz yada adamlar haklı dediğimiz bir tartışmada başka konuları açmanın herhangi mantıklı bir açıklaması yok. Ülkemizin gerçekleride ortada, İngilizlerin snopluğuda. Ben artık şu ülkenin topraklarında birlikte yaşayan, aynı havayı soluyan, aynı suyu içen, aynı topraklar için dedeleri canlarını vermiş insanların sen şucusun sen bunun propogandasını yapıyorsun siz şusunuz busunuz muhabbetlerinden ağır sıkılmaya başladım.

Laik, Müslüman,Atatürkçü, Milliyetçi,Hristiyan,Ermeni, Yahudi,Türk , Kürt, Çerkes, Laz, Sağcı,Solcu,Dinci adı her ne ise yada başkaları ona her ne ismi taktıysa, bu ülke topraklarında benim ülkemin vatandaşıysa ve benim haklarıma saygılı ise benim içni mevzu bitmiştir. Hiçbirinin bir diğerinden farkı yoktur bu ülkenin evladı olan herkes için iyi insan olduğu sürece elimden gelen herşeyin en iyisini ister ve yaparım.

Şurda elin abudik İngilizine karşı bile birlik olamayıp birbirimize giriyorsak vay halimize, o zaman zaten istediklerini veriyoruz bunlara.

Saygılarımla

Öncelikle Kürşat beyin yazdıklarına harfiyen katıldığımı belirteyim,
Aziz NESİN gelmişti,sanırım 89 yılında .
Söyleyişinde İngilizler için onlar dünyanın ilk hırsızlarıdır çünkü korsanlık İngilizlerden çıkmıştır demişti.
İllimünati de 1700 lü yıllarda ingilterede kurulmuştur.
ingilizler İsraili,İsrailliler Amerikayı kullanarak ana amaçları Dünya ya hakimiyet kurmaktır ve bunlar ALLAH a değil Şeytana kulluk ederler.
İsrailliler pkk yı kullanarak amaçları Türkiye yi parçalamaktır,
Hedeflerine ulaştıkları zaman pkk zaten sorun değildir bu sözde kutsal ittifaka.
Amaç büyük İsrail hayalidir.
Bizim eş başkanda ama bilerek ama bilmeyerek bunlara hizmet etmektedir,tabiki Pelsinvanya daki ağababasıyla.
Bizim olaylardan bi haber olan gariban halkımızda hala bunları baş tacı yapıyor.
Ne diyelim halklar hak ettiği gibi yönetilirmiş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR