Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,886

Etiketler
Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

Bu kendiniz bilmez ............ lara bu kaos ortamına kimleirn sebep olduğunu sormak lasım aslında.

çanakkale savaşında, ingilizlerin ucaklar ile attıkları ayak civileri ve civilerin üzerine sürdükleri zehir bir İNSANLIK sucudur, üzerine basanın kurtulabilmesi bacagın kesilmesi gerekir, bir gazeteci ingilizlere soruyor bu bir insanlık sucu değilmi? cevap ibret verici ve bir o kadarda bu olayları açıklıyor : "DOGRU İNSANLIK SUCUDUR, AMA TÜRKLER İNSAN SAYILIRMI?"

7 cihana nam salmış Osmanlı korkusundandır bunların b.k atmaları. HAMD OLSUN OSMANLI TORUNUZYUZ.

Bu kadar sinir-stres yapmaya gerek yok.Bizim televizyoncularımız da gidip İrlandadan aynı şekilde yayın yapsınlar..

safakgul' Alıntı:
çanakkale savaşında, ingilizlerin ucaklar ile attıkları ayak civileri ve civilerin üzerine sürdükleri zehir bir İNSANLIK sucudur, üzerine basanın kurtulabilmesi bacagın kesilmesi gerekir, bir gazeteci ingilizlere soruyor bu bir insanlık sucu değilmi? cevap ibret verici ve bir o kadarda bu olayları açıklıyor : "DOGRU İNSANLIK SUCUDUR, AMA TÜRKLER İNSAN SAYILIRMI?"
agzına sağlık kardesim...
7 cihana nam salmış Osmanlı korkusundandır bunların b.k atmaları. HAMD OLSUN OSMANLI TORUNUZYUZ.

cok dogru .. tarıhımız unutuyoruz unuttuluyoruz cok uzun zaman önce omadı bu olanlar.

Programın iletişim numaraları ve e-posta adresleri:

Please use the correct link from the following list, to ensure your email reaches the correct person.
Top Gear Online
General enquiries:

By email/telephone
editor@topgear.com or call 020 8433 3598
By post
TopGear.com, Second Floor A, Energy Centre, Media Centre, 201 Wood Lane, W12 7TQ

Online advertising:

Contact Bernie Scranney at bernie.scranney@bbc.co.uk

Top Gear Magazine
General enquiries:

By email/telephone
queries.tgmag@bbc.co.uk or call 020 8433 3598

Letters page:

letters.tgmag@bbc.co.uk or write to Top Gear Magazine, Second Floor A, Energy Centre, Media Centre, 201 Wood Lane, W12 7TQ

Magazine advertising:

Contact Andy Cowan at andy.cowan@bbc.com

Subscriptions

By telephone
0844 848 9767
By email
topgear@servicehelpline.co.uk
By post
Top Gear, Building 800, Guillat Avenue, Kent Science Park, Sittingbourne, Kent ME9 8GU

Top Gear TV Programme
General enquiries:

By telephone
020 8752 4969
By email
top.gear@bbc.co.uk
By post
Top Gear programme, Second Floor A, Energy Centre, Media Centre, 201 Wood Lane, W12 7TQ

o kendini beğenmiş ulusun çocuklarından birinin natıonal coğrafide bisikletle yaptığı geziyi izledim tüm bölümlerini takip ettim irandan TÜRKİYEYE girince kendimi evime gelmiş gibi hissettim dedi ve proğramını bitirdi.bu işte mutlaka bir ingiliz oyunu vardır araç proğramı yapıyoruz derler biryerlere mesaj verirler bizim uyanık olmamız lazım biz habur kapısını üç gün kapatsak kuzey ırak acından ölür ayrıca bizim hükümetinde tedbir alması lazım yakında ırakta diğer arap ülkeleri gibi patlarsa ki patlayacak geçmişte saddamdan kaçan 500 bin kürdü beslemiştik bu defa 2 milyondan aşağı olmaz gelen arta kalanların akibetini araplar belirler biz besleriz ingilizlerde harita çizer malum okyanusun suyu yükseliyor tahliye edileceklere yaşayacak yer lazım

DR.ÖZHAN' Alıntı:
zaman işliyor carklar dönüyor kumpas atılıyor oyunlar buyuk malasef yakında hatayda 99 yılık anlaşma bitdiginde biz referandumla türkiyeden ayrılıp başka bir ülkenın teba sına girecez derlerse şaşırmayın arkadaşlar
HATAY TÜRKTÜR TÜRK KALACAKTIR herkesin hesabı var yüceALLAHında hesabı var Türkler tarih boyunca utanılacak hiç bir işin içinde olmamışlardır ıraka demokrasi getireceğiz deyipte milyonlarca insanı çoluk çocuğu kadını yaşlıyı öldüren bunlar saddama hardal gazı verip kürtleri öldüren bunlar saddamdan kaçanları besleyen biz dünya trafiğinde araçların direksiyonu solda sağda olan kim ingiliz ama bizde uyanık olmalıyız gençlerimiz ingilizce öğrenmeli konüşmalı okuyup yazmalı konuyu başlatan kardeşim gibi hata yapmamalı bana göre hata başka arkadaşlarımız öyle düşünmeyebilir profilin altına WİSH ME LUCk yerine BANA ŞANS DİLE diye yazmalı ne diyor İsmail Gaspıralı dilde birlik,fikirde birlik,işte birlik, başka büyüğümüz atamız ise herşey TÜRK İÇİN,TÜRKE GÖRE TÜRK TARAFIDAN YAPILMALIDIR diyor selamlar HATAY İSKENDERUN

sözlerim yanılş anlaşılmasın bi ayrımcık ıçerisinde degilim arkaşlar hatay türkü diye bi tabır de yakışmadı bence buda bır komlo teorisidir vatanın her karış topragı bızım için degerlidir.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
sözlerim yanılş anlaşılmasın bi ayrımcık ıçerisinde degilim arkaşlar hatay türkü diye bi tabır de yakışmadı bence buda bır komlo teorisidir vatanın her karış topragı bızım için degerlidir.
iyi akşamlar sayın DR:ÖZHAN bey sözlerinizi yanlış anlamadım siz rahat olun diye cevap verdim siz benim yazımı tekrar okuyun Hatay Türkü değil HATAY TÜRKTÜR veTÜRK KALACAKTIR yazı VE GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜMÜZÜN sözüdür siz yazdığınız yazıyı tekrar okuyun o yazıyı okuyanın vermesi gereken cevaptır benim yazım saygılarımla

dogru söylu yorsunuz sedat bey ben yanlış anlamışım teşekurler. kaygılarımız aynı .

DR.ÖZHAN' Alıntı:
dogru söylu yorsunuz sedat bey ben yanlış anlamışım teşekurler. kaygılarımız aynı .
sayın DR:ÖZHAN bey son yaşanan ve yaşanmakta olan ortadoğudaki olaylardan sonra ortadoğu ülkelerine sandık koysan nereyi istiyorsunuz diye yüzde doksanla o sandıklardan TÜRKİYE çıkar müsterih olun üstad uzun yıllar ortadoğu ülkelerine treylerle taşımacılık yapmış tecrübeli biri olarak yazıyorum.geçmişte bizlere kötü davrananlar şimdilerde günah çıkarıyorlar sizin TÜRK olduğunuzu bilmeleri yeter en yüksek iltifatatlara boğulabilirsiniz

haklısınız bende ayın konuya deyınıp yazmayı düşündüm aslında, kargaşa cıkan her ülkeye eskı osmanlı gibi adaletli ve daha cumhurıyetcı bır yönetimle gitdigimizde kimse hayır diyemıcek.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
haklısınız bende ayın konuya deyınıp yazmayı düşündüm aslında, kargaşa cıkan her ülkeye eskı osmanlı gibi adaletli ve daha cumhurıyetcı bır yönetimle gitdigimizde kimse hayır diyemıcek.
inanın eskiden bizim araçlarda TÜRK bayrağı olmazdı hiç iyi gözle bakmazlardı affedersiniz (kelp)arapça yani u.s.a köpeği derlerdi çok üzülür sıkılırdık ama şimdi araçların ön camının ortasında kocaman bayrağımız takılı o bayrağı öpenide görebilirsiniz çok gurur verici eğitim ve gerçek tarih bilgisi insanların gözünü açmış mısır dışişleri bakanına soruyorlar ne oldu araplara diye cevabı biz araplar ne zaman TÜRKLERİ ingilizlerin yaldızlı sözleriyle arkadan vurduk o gün ipi kırık tesbih taneleri gibi dağıldık diyor bunu söylemekle vicdanım rahatladı diyor tabi bu söze kraliçe hz. çok üzülmüş.Fitnelik ingiliz tarafından planlanır,u.s.a.tarafından uygulanır greec ve israil mızıkçılık yapar yuttururlardı şimdilerde yutan azaldı kalmayacakta HAK DOĞRU İLE KEM BELASINI BULUR demiş atalarımız iyi geceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON MESAJLAR

SON KONULAR