aslanaybars
HI-LUX 1985...2.4.LN56
Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı
top gear
topunuzun................
top gear
topunuzun................
safakgul' Alıntı:çanakkale savaşında, ingilizlerin ucaklar ile attıkları ayak civileri ve civilerin üzerine sürdükleri zehir bir İNSANLIK sucudur, üzerine basanın kurtulabilmesi bacagın kesilmesi gerekir, bir gazeteci ingilizlere soruyor bu bir insanlık sucu değilmi? cevap ibret verici ve bir o kadarda bu olayları açıklıyor : "DOGRU İNSANLIK SUCUDUR, AMA TÜRKLER İNSAN SAYILIRMI?"
agzına sağlık kardesim...
7 cihana nam salmış Osmanlı korkusundandır bunların b.k atmaları. HAMD OLSUN OSMANLI TORUNUZYUZ.
HATAY TÜRKTÜR TÜRK KALACAKTIR herkesin hesabı var yüceALLAHında hesabı var Türkler tarih boyunca utanılacak hiç bir işin içinde olmamışlardır ıraka demokrasi getireceğiz deyipte milyonlarca insanı çoluk çocuğu kadını yaşlıyı öldüren bunlar saddama hardal gazı verip kürtleri öldüren bunlar saddamdan kaçanları besleyen biz dünya trafiğinde araçların direksiyonu solda sağda olan kim ingiliz ama bizde uyanık olmalıyız gençlerimiz ingilizce öğrenmeli konüşmalı okuyup yazmalı konuyu başlatan kardeşim gibi hata yapmamalı bana göre hata başka arkadaşlarımız öyle düşünmeyebilir profilin altına WİSH ME LUCk yerine BANA ŞANS DİLE diye yazmalı ne diyor İsmail Gaspıralı dilde birlik,fikirde birlik,işte birlik, başka büyüğümüz atamız ise herşey TÜRK İÇİN,TÜRKE GÖRE TÜRK TARAFIDAN YAPILMALIDIR diyor selamlar HATAY İSKENDERUNDR.ÖZHAN' Alıntı:zaman işliyor carklar dönüyor kumpas atılıyor oyunlar buyuk malasef yakında hatayda 99 yılık anlaşma bitdiginde biz referandumla türkiyeden ayrılıp başka bir ülkenın teba sına girecez derlerse şaşırmayın arkadaşlar
iyi akşamlar sayın DR:ÖZHAN bey sözlerinizi yanlış anlamadım siz rahat olun diye cevap verdim siz benim yazımı tekrar okuyun Hatay Türkü değil HATAY TÜRKTÜR veTÜRK KALACAKTIR yazı VE GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜMÜZÜN sözüdür siz yazdığınız yazıyı tekrar okuyun o yazıyı okuyanın vermesi gereken cevaptır benim yazım saygılarımlaDR.ÖZHAN' Alıntı:sözlerim yanılş anlaşılmasın bi ayrımcık ıçerisinde degilim arkaşlar hatay türkü diye bi tabır de yakışmadı bence buda bır komlo teorisidir vatanın her karış topragı bızım için degerlidir.
sayın DR:ÖZHAN bey son yaşanan ve yaşanmakta olan ortadoğudaki olaylardan sonra ortadoğu ülkelerine sandık koysan nereyi istiyorsunuz diye yüzde doksanla o sandıklardan TÜRKİYE çıkar müsterih olun üstad uzun yıllar ortadoğu ülkelerine treylerle taşımacılık yapmış tecrübeli biri olarak yazıyorum.geçmişte bizlere kötü davrananlar şimdilerde günah çıkarıyorlar sizin TÜRK olduğunuzu bilmeleri yeter en yüksek iltifatatlara boğulabilirsinizDR.ÖZHAN' Alıntı:dogru söylu yorsunuz sedat bey ben yanlış anlamışım teşekurler. kaygılarımız aynı .
inanın eskiden bizim araçlarda TÜRK bayrağı olmazdı hiç iyi gözle bakmazlardı affedersiniz (kelp)arapça yani u.s.a köpeği derlerdi çok üzülür sıkılırdık ama şimdi araçların ön camının ortasında kocaman bayrağımız takılı o bayrağı öpenide görebilirsiniz çok gurur verici eğitim ve gerçek tarih bilgisi insanların gözünü açmış mısır dışişleri bakanına soruyorlar ne oldu araplara diye cevabı biz araplar ne zaman TÜRKLERİ ingilizlerin yaldızlı sözleriyle arkadan vurduk o gün ipi kırık tesbih taneleri gibi dağıldık diyor bunu söylemekle vicdanım rahatladı diyor tabi bu söze kraliçe hz. çok üzülmüş.Fitnelik ingiliz tarafından planlanır,u.s.a.tarafından uygulanır greec ve israil mızıkçılık yapar yuttururlardı şimdilerde yutan azaldı kalmayacakta HAK DOĞRU İLE KEM BELASINI BULUR demiş atalarımız iyi gecelerDR.ÖZHAN' Alıntı:haklısınız bende ayın konuya deyınıp yazmayı düşündüm aslında, kargaşa cıkan her ülkeye eskı osmanlı gibi adaletli ve daha cumhurıyetcı bır yönetimle gitdigimizde kimse hayır diyemıcek.