unimok 406 doka

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,534
Ynt: unimok 406 doka

.

SDC11645.JPG

Etiketler

Sevgili Muammer ve Hakan usta ellerinize sağlık, size yaptırdığım işlerin sonucu beni her zaman çok mutlu etmiştir, iyiki varsınız :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Muammer ve Hakan usta ellerinize sağlık, size yaptırdığım işlerin sonucu beni her zaman çok mutlu etmiştir, iyiki varsınız :smiley:

MKG abi merhaba,

Kısaca "hem çeker çıkarırım,gömülürsem aracı kaldırır çıkarım arıza yaparsa da takar kaldırırım "!! :eek: ;D :D modunda bişey olmuş bu ..hayırlı olsun ...Ustalarımızın eline sağlık

selamlarımla

selam araç hayellerimdeki araç çok güzel olmuş hidrolik sistem süper acaba defenderede uygulanırmı selamlar.

çok beğendim,
yolum oralara düşerse bir uğrarım kendi gözlerimle görürüm inşaallah bu canavarı....

MKG' Alıntı:
Merhabalar,
Mustafa bey'im çok teşekkür ederiz,
bizlerde sizlerin sayesinde varız, en iyi ve uygun şekilde işlerimizi yapmaya çalışıyoruz acizane, saygılar.

Merhabalar sayın takoser insanlar içtenlikle sayfalarınıza iyi dileklerini yazıyor ama siz karşılık olarak iki satır yazı yazmıyorsunuz

07gokhanlc' Alıntı:
MKG abi merhaba,

Kısaca "hem çeker çıkarırım,gömülürsem aracı kaldırır çıkarım arıza yaparsa da takar kaldırırım "!! :eek: ;D :D modunda bişey olmuş bu ..hayırlı olsun ...Ustalarımızın eline sağlık

selamlarımla
selamlar iyi dilekler için herkese teşekkür ederiz. saygılar

dopamin' Alıntı:
Merhabalar sayın takoser insanlar içtenlikle sayfalarınıza iyi dileklerini yazıyor ama siz karşılık olarak iki satır yazı yazmıyorsunuz
selamlar herkese iyi dilekleri içi çok teşekkürler mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyoruz ama yoğunlukta bilgisayarın başına oturamıyoruz bu yüzden kusura bakmayın saygılar

kasapmurat' Alıntı:
selam araç hayellerimdeki araç çok güzel olmuş hidrolik sistem süper acaba defenderede uygulanırmı selamlar.
merhabalar defendıra bu sistem uygulaması biraz sıkıntı olabilir çünki yer sıkınısı olur ama açık kasa defendıra belki uygulanabilir detaylı olarak bakmak lağzım saygılar

çok güzel olmuş emeğinize sağlık
muayenede herhangi bir proje çizildimi bu işlem nasıl halledildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri