takoser
Takoser Otomotiv TİC. LTD. ŞTİ.
Ynt: unimok 406 doka
.
.
size ve iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederiz saygılarAlfonse' Alıntı:Mustafa abi,
Seni yakından tanımıyorum topu topu on dakika oturup yiyip içmişliğimiz, bi kere el sıkmışlığımız var...
Ama o kadar çok duyuyorumki, şunu yaptı bunu yaptı az önce burdaydı v.s. diye şaşmazda, doğa dostları arasında, off road camiasında nereye girsem seni söylüyorlar...
Gıyaben tanıdım seni...
Yaşına saygım kocaman, Aklına saygım kocaman, Mekanik sevgine saygım kocaman, Adamlığına saygım kocaman, İnsanlığına saygım kocaman, Olgunluğuna saygım kocaman, Becerilerine Projelerine saygım kocaman...
Ellerinizinden öperim. Muhteşem Proje olmuş...
Ayrıca,
"Emeğinize, Titizliğinize, İş Bilirliğinize Helal Olsun T a K o S e R ..."
Ellerinize Sağlık... Tebrik Ederim...
-Alp TOKAT-
Merhabalar,Alfonse' Alıntı:Sizi duyuyordum zaten, bir ara tampon için bağlantıya geçiyorduk neredeyse sanırsam galiba ama daha tanışıp el sıkışma fırsatı olmadı...
Sitedeki bütün işlerinizide inceledim dün gece. Gerçekten çok başarılısınız. Yüzyüze de tanışmak umuduyla...
Yeni projelerinizi de paylaşmanızı isteriz.
Kolay gelsin.... Hayırlı işler...
takoser' Alıntı:Merhabalar,
İlginizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız, işyerimiz siz değerli arkadaşlarımıza sonuna kadar açıktır illaki iş yapmak zorunda değiliz kapılarımız her zaman açıktır ne zaman isterseniz buyurun gelin bizler memnuniyet duyarız sizlerin ziyaretlerinden,
Saygılar.