unimok 406 doka

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takoser Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,540
Ynt: unimok 406 doka

.

SDC11649.JPG

Etiketler

Merhaba... Daha yakışıklısı ve daha ötesi yok bence.....4x4 keyfinin doruğu Unımog....Unımogların ise en yakışıklısı 406 serisi bana göre.....Rengi ve çift kabin oluşu.....extra hidrolik sistemi..harika,,harika........daha ne olabilirki.. Mustafa abimizin filosuna enfes bir 4x4 daha katıldı anlaşılan.......bu kıymetli aracınızı iyi günlerde zevkle kullanmanızı dilerim...darısı bizlere...saygılarımla....hoşçakalın

Mustafa abi,

Seni yakından tanımıyorum topu topu on dakika oturup yiyip içmişliğimiz, bi kere el sıkmışlığımız var...
Ama o kadar çok duyuyorumki, şunu yaptı bunu yaptı az önce burdaydı v.s. diye şaşmazda, doğa dostları arasında, off road camiasında nereye girsem seni söylüyorlar...

Gıyaben tanıdım seni...

Yaşına saygım kocaman, Aklına saygım kocaman, Mekanik sevgine saygım kocaman, Adamlığına saygım kocaman, İnsanlığına saygım kocaman, Olgunluğuna saygım kocaman, Becerilerine Projelerine saygım kocaman...

Ellerinizinden öperim. Muhteşem Proje olmuş...

Ayrıca,
"Emeğinize, Titizliğinize, İş Bilirliğinize Helal Olsun T a K o S e R ..."
Ellerinize Sağlık... Tebrik Ederim...

-Alp TOKAT-

Alfonse' Alıntı:
Mustafa abi,

Seni yakından tanımıyorum topu topu on dakika oturup yiyip içmişliğimiz, bi kere el sıkmışlığımız var...
Ama o kadar çok duyuyorumki, şunu yaptı bunu yaptı az önce burdaydı v.s. diye şaşmazda, doğa dostları arasında, off road camiasında nereye girsem seni söylüyorlar...

Gıyaben tanıdım seni...

Yaşına saygım kocaman, Aklına saygım kocaman, Mekanik sevgine saygım kocaman, Adamlığına saygım kocaman, İnsanlığına saygım kocaman, Olgunluğuna saygım kocaman, Becerilerine Projelerine saygım kocaman...

Ellerinizinden öperim. Muhteşem Proje olmuş...

Ayrıca,
"Emeğinize, Titizliğinize, İş Bilirliğinize Helal Olsun T a K o S e R ..."
Ellerinize Sağlık... Tebrik Ederim...

-Alp TOKAT-
size ve iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederiz saygılar

Sizi duyuyordum zaten, bir ara tampon için bağlantıya geçiyorduk neredeyse sanırsam galiba :smiley: ama daha tanışıp el sıkışma fırsatı olmadı...
Sitedeki bütün işlerinizide inceledim dün gece. Gerçekten çok başarılısınız. Yüzyüze de tanışmak umuduyla...
Yeni projelerinizi de paylaşmanızı isteriz.

Kolay gelsin.... Hayırlı işler...

Alfonse' Alıntı:
Sizi duyuyordum zaten, bir ara tampon için bağlantıya geçiyorduk neredeyse sanırsam galiba :smiley: ama daha tanışıp el sıkışma fırsatı olmadı...
Sitedeki bütün işlerinizide inceledim dün gece. Gerçekten çok başarılısınız. Yüzyüze de tanışmak umuduyla...
Yeni projelerinizi de paylaşmanızı isteriz.

Kolay gelsin.... Hayırlı işler...
Merhabalar,
İlginizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız, işyerimiz siz değerli arkadaşlarımıza sonuna kadar açıktır illaki iş yapmak zorunda değiliz kapılarımız her zaman açıktır ne zaman isterseniz buyurun gelin bizler memnuniyet duyarız sizlerin ziyaretlerinden,
Saygılar.

takoser' Alıntı:
Merhabalar,
İlginizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız, işyerimiz siz değerli arkadaşlarımıza sonuna kadar açıktır illaki iş yapmak zorunda değiliz kapılarımız her zaman açıktır ne zaman isterseniz buyurun gelin bizler memnuniyet duyarız sizlerin ziyaretlerinden,
Saygılar.

Teşekkür Ederim Nazik Davetiniz İçin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri