Unimog...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kirhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,193

kirhan

Yeni Üye
http://www.sahibinden.com/bir_operasyon_var_bu_gece_only_extrem_unimog-75WQQaXQQ19764306WQQpXQQdisplayitem Bakmaya , ustune kpnusulmaya, imkan varsa alip ogluna ceyiz edilicek turden:smiley:)

Mehmet,

Etiketler
Ynt: Unimog...!

Ilk mesajimi boyle yazmak istemezdim ama ,oyle gozum kaldi ki , nazarim deymez insallah :smiley:)

Böyle bir aracın sahibi neden suzuki ile takas etmeyi düşünür ki?

Ben arabayi sadece yapilmis modifikasyonlarindan oturu cok beyendim , fakat dediniiz nkta onemli ve akilda soru isaretii birakici cidden . ???

Bu aracin sahibi rescue team izmit sitemizde zaten bu aracinda tanitimini yapmisti. Bir cok farkli model ve tip arazi araclari, offroad araclari mevcut , alip modifiye edip satiyorlarda. o yuzden kafalarinda suzuki tipi arac projesi varsa takas ederler.

kirhan' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/bir_operasyon_var_bu_gece_only_extrem_unimog-75WQQaXQQ19764306WQQpXQQdisplayitem Bakmaya , ustune kpnusulmaya, imkan varsa alip ogluna ceyiz edilicek turden:smiley:)

Mehmet,

Torunlara çeyiz de olabilir bence, hayırlı satışlar.

Bende bir unımog hayranıyım.Bana uygun koşulları olan bir unımog almam konusunda yardımcı olabilirmisiniz?Macerayı çok seviyorum.Umarım iyi bir unımog sahibi olabilirim.Gerek piyasadan gerekse kamu (orman, askeriye,karayolları gibi kuruluşların ihalesi) önerileri olursa arkadaşların sevinirim.

Bu aracın yapılmamış halini gördüm. Bu arkadaşlar bu işle meşkul oldukları için emeklerine saygı göstermek lazım. oyuncak niyetine iyi bir araç. bildiğim kadarıyla motoru perkins olmalı. fiyatta anlaşılırsa olabilecek bir araç.

Arkadaşlar ilğinize teşekkürler Ben benzinli motorun dizelle degişiminin olup olmayacagını çok merak ediyorum saygılarımla.Yasaların mümkün kılmadıgın söylüyorlar doğrumu bu konuyu kim bilir onlardan bilği almak isterim saygılarımla...

Evet. Doğrudur. birkaç yıldır bu mümkün değil. Önceden değiştiren değiştirdi. Artık ne alırsan o türde kullanman gerekli.
Ayrıca Nadir Beyin Unimog'u gibi yapayım diye de düşünme. O da eskide kaldı. Fakat tavsiyem aldığın araç orjinal olsun. sende orjinaliğini bozmadan kullanmaya bak. (bu konu ile ilgili sitenin geçmişinde birçok sayfa bulursun. Nadir Abimize saygısızlık etmiş olmayalım bu arada. iyi akşamlar.)

s1528516555_144726_1024[1].jpg

aceldir' Alıntı:
Evet. Doğrudur. birkaç yıldır bu mümkün değil. Önceden değiştiren değiştirdi. Artık ne alırsan o türde kullanman gerekli.
Ayrıca Nadir Beyin Unimog'u gibi yapayım diye de düşünme. O da eskide kaldı. Fakat tavsiyem aldığın araç orjinal olsun. sende orjinaliğini bozmadan kullanmaya bak. (bu konu ile ilgili sitenin geçmişinde birçok sayfa bulursun. Nadir Abimize saygısızlık etmiş olmayalım bu arada. iyi akşamlar.)

Estağfurullah Aliciğim , ne demek.Burada herkesin bilgisi kıymetlidir.Ben de arkadaşa özel mesajla bilgi verdim.

Nadir bey yazmış oldugunuz mesaj ve herşeyden önemlisi degerli bilğilerinizi paylaşma nezaketini gösterdiğiniz için size nezdinizde diğer arkadaşlara çok teşekkürü bir borç bilirirm.keşke dizel motor atılabilseydi iyi olacaktı bir tane Unomog bulmuştum almayı düşünmüştüm ama hayırlısı olsun.Aranıza iyiki katılmışım, çok degerli arkadaşlarla bilği alışverişnde olmak gerçekten güzel, umarım bende siz degerli arkadaşlara bilgi konusunda yardımcı olurum.Teşekkürler saygılarımla...

UNIMOG YEDEK PARÇA

arkadaşlar mrb siteye yeni üye oldum 30 yıldır unımog ve mb-trac parçası satıyorum işyerim ikitelli dolapdere san sit 8.ada no :29 ikitelli adresinde bulunmaktadır firma adı teksan motorlu araçlar yedek parçaları ltd şti ilgilenenler olursa bana 0539 461 83 13 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Unımog un birçok parçası hem orjinal hemde yerli imalat olarak elimizde mevcuttur Ör:bir u1300 ön panjuru orjinalde 2000-2500 tl fiyat aralığındayken biz 500-750 tl aralığında kendi imalatımızı satıyoruz orjinaliyle arasında nokta kadar fark yoktur ilgilenenlere duyurulur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR