Arkadaşlar selam.
Köşe profilleri ve kapilar boyandı.Montajına başladım.Yan taraflardaçı lambalarıda yerine montaj etdim.Arabaya bagli elektrik kablo kontaktları için ilave bir kutu nezere aldım.Hemen kutu su geçirmezdir.Arka bagaj bölümünün tavanina civata ile bağlanıb.Tüm gelen kabloları sigorta üzerinden lambalara takdım.SığortalaR 5A-dir.
Her kesi selamlıyorum.Arkadaşlar evvel merdiven konusunda yazmışdım.Kasanın kapısının altındakı bölüme merdiveni monte etdim.Önceden elektrikli açılıb-yığılma nezerde tutmuşdum ,amma alınmadı.Merdivenin en üst pillesi bagaj bölümünün içerisinde alındığı için basamakların yerini yarım pille öne çekdim.(fotoda kırmızı hatlarla kayıtlı)
İsrafil bey işin sonuna doğru artık gelmişsiniz
İnşallah en kısa zamanda hayalinizdeki gibi proje biter bizde sizin gezi fotoğraflarınızı zevkle seyre dalarız tekrar kolay gelsin
Arkadaşlar selamun aleykum.
Yavaş yavaş kasanın iç bölümünün kaynak işlerine başladım. Çizimlerde gösterildiyi kimi su çeninin,akülerin yerlerini ,
invertoru ve derin dondurucunu yatakın altında nezerde tutmuşum.
İsrafil bey çalışmanızı zevkle takip etmekteyim sormak istediğim iç profiller oldukça kalın ??? ve aracın bitmiş ağırlığı toplamda kaç kilo olarak hesapladınız ??? çalışmanızda başarılar dilerim saygılar...