Unimog - Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 266,387
Ynt: Unimog - Karavan

Arkadaşlar selam.
Köşe profilleri ve kapilar boyandı.Montajına başladım.Yan taraflardaçı lambalarıda yerine montaj etdim.Arabaya bagli elektrik kablo kontaktları için ilave bir kutu nezere aldım.Hemen kutu su geçirmezdir.Arka bagaj bölümünün tavanina civata ile bağlanıb.Tüm gelen kabloları sigorta üzerinden lambalara takdım.SığortalaR 5A-dir.

IMAG0659.jpg

IMAG0674.jpg

IMAG0770.jpg

IMAG0682.jpg

IMAG0685.jpg

Etiketler

Her kesi selamlıyorum.Arkadaşlar evvel merdiven konusunda yazmışdım.Kasanın kapısının altındakı bölüme merdiveni monte etdim.Önceden elektrikli açılıb-yığılma nezerde tutmuşdum ,amma alınmadı.Merdivenin en üst pillesi bagaj bölümünün içerisinde alındığı için basamakların yerini yarım pille öne çekdim.(fotoda kırmızı hatlarla kayıtlı)

IMAG0651.jpg

IMAG0653.jpg

IMAG065112.jpg

IMAG0652.jpg

İsrafil bey işin sonuna doğru artık gelmişsiniz
İnşallah en kısa zamanda hayalinizdeki gibi proje biter bizde sizin gezi fotoğraflarınızı zevkle seyre dalarız tekrar kolay gelsin

Arkadaşlar selamun aleykum.
Yavaş yavaş kasanın iç bölümünün kaynak işlerine başladım. Çizimlerde gösterildiyi kimi su çeninin,akülerin yerlerini ,
invertoru ve derin dondurucunu yatakın altında nezerde tutmuşum.

122.jpg

1234.jpg

IMAG0597.jpg

IMAG0623.jpg

IMAG0594.jpg

İsrafil bey çalışmanızı zevkle takip etmekteyim sormak istediğim iç profiller oldukça kalın ??? ve aracın bitmiş ağırlığı toplamda kaç kilo olarak hesapladınız ??? çalışmanızda başarılar dilerim saygılar... :smiley: :smiley:

Ellerinize saglık muhteşem bir iş çıkıyor yapacaklarınızı meraklı bir şekilde takipteym.
Hayırlı günler dilerim.
Selamlar TURAN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR