Unimog - Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan israfil_baku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 266,381
Ynt: Unimog - Karavan

TA2RX' Alıntı:
Profillerin altında rahat hava dolaşımı olacak şekilde (bir kaç santim) boşluk bırakırsanız paneller daha verimli çalışır.
Bekir abi ilginizden dolayı teşekkür ederim.Tek birinci panelin ön tarafını arabanın hereket istikametde olduğu için ağaç dalları panelleri zedelemesin deye tavan ile arasında boşluk burakmadım.Amma diger panellerin tüm taraflaı tahmin 2 sm tavandan aralı monte edilmişdir.

Etiketler

israfil_baku' Alıntı:
Kim deye bilirki doğulduğu ,boyüdüyü köyü özlemeyib.
Kim çocukluğu için hiç darıxmadı.
şu seyahet vurğunluğu beni böyle bir aracın üzerinde gezenev yapmaga tehrik ediyor...
fotoda doğulub,böyüdüyüm kasaba.

Geçende televizyonda gezi proğramı izliyordum. Sunucu yetersizdi ama gezdiği ve tanıttığı yer çok güzeldi: Lahic ;) Fotoğrafınızın altında Lahic yazısını görünce, bir an gülümsedim. Çok güzel bir kasabanız var, kutlarım sizi. Bir gün yolum Azerbaycan'a düşerse, kasabanızı görmek isterdim doğrusu... :smiley:

0317, çok güzel!...

Kolay gelsin, iyi çalışmalar. :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Geçende televizyonda gezi proğramı izliyordum. Sunucu yetersizdi ama gezdiği ve tanıttığı yer çok güzeldi: Lahic ;) Fotoğrafınızın altında Lahic yazısını görünce, bir an gülümsedim. Çok güzel bir kasabanız var, kutlarım sizi. Bir gün yolum Azerbaycan'a düşerse, kasabanızı görmek isterdim doğrusu... :smiley:

0317, çok güzel!...

Kolay gelsin, iyi çalışmalar. :smiley:

Cavid Sezen
Cavid abi selamun aleykum.Her zaman gelmek isteseniz buyurun.Müsafirimsiniz.Dikkatinizden dolayi size teşekkür ederim.

Her kese selamlar .Arkadaşlar devam edelim.
Güneş panellerini monte etdikden sonra tekerliklerin üstündeki koruyucuların ve arka alt bölümlerdeki bagaj alanlarının montesine başladım.
Esasen alüminümden istifade etdim.Bildirmek isterdim ki tekerliklerin üzerindeki kruyucu kasanın altına kaynak olundu .amma bagaj bölümleri ise söküle bilinen ayarlandı.Yani şu hisselerin arazide ezilme ihtimali daha çok olduğundan kolay tamir olunmalıdır deye düşündüm.

IMAG0528.jpg

IMAG0529.jpg

IMAG0538.jpg

IMAG0540.jpg

IMAG0541.jpg

Bu arada merdiven konusu beni çok düşündürüyordur.Ebay dan sipariş etdiyim merdiven geldi.iyice rahatladım.Amma bagaj bölümü bitmediyinden monte yapamıyorum.

IMAG0530.jpg

IMAG0532.jpg

elinize emeğinize sağlık dostum..umarım sonuç beklentinizden de iyi olur. her ne kadar kendimiz yapamasakta sizleri izlemekten zevk alıyoruz....

must' Alıntı:
Merdivenin orta kismindan bir destek dusunuyor musunuz?
Agirligi tasiyacak mi?
Mustafa,kardeş şu merdiven 120-130 kg yük taşima kabiliyyetine malik.Bence intiyac yok.
İlerde sorun olsa destek ilave etmek olur sanırım.

herkese selamlar.Arkadaşlar arka yan bagaj bölümlerinin duvarlarını kesib civata ila yerine bağladım.Bağlamakdan önce hermetik olsun deye Sika tutkal ile arasını doldurdum..

IMAG0556.jpg

IMAG0565.jpg

IMAG0572.jpg

IMAG0562.jpg

IMAG0552.jpg

Kasanın arka hissesinin bagaj bölümünün hepsi alüminümden oldugundan dolayı her türlü darbeye karşı bir koruyucu yapmak zorunda kaldım.Şu koruyucu çok sağlam olmalıdır ve direk arabanın şassesine bağlanmalıdır .

IMAG0548.jpg

IMAG0557.jpg

IMAG0559.jpg

IMAG0561.jpg

IMAG0564.jpg

Arkadaşlar herkese selam.Umarım ki,sağ ve selametsiniz.
Devam edelim.Bagaj bölümlerinin kapaklarını bitirdim.Sözün doğrusu kapaktaki kilitler çok göz ohşayan alındı.
Yan duvarada tenteni montaj etdim.

IMAG0572.jpg

IMAG0578.jpg

IMAG0579.jpg

IMG-20130306-WA0015.jpg

IMAG0576_1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR