Ynt: Unimog 406
Çok teşekkür ederim,
Motor ve tüm dişli aksamın yağları değişti.Normal bakımları yapıldı.Sesi ve çalışmasında hiçbir problem görmediğimiz için de daha ileri gitmedik açıkçası.Arazide de birkaç sefer denedik ve zorladık.Herşey o kadar basit ve sağlam ki mekanikten çok anlamamama rağmen bozulması için sanki birşeyleri kırmanız gerekiyor hissi veriyor.
PENETRATOR' Alıntı:evet aynı merak içindeyiz...
khasici abi,
bu arada baştan sona bir seferde soluksuz okudum sizin unimog toplama maceranızı. hayırlı olsun çok harika olmuş.
yalnız merak ettiğim bir şey var. benmi kaçırdım o kısmı, siz mi unuttunuz bilmiyorum ama sorayım.
aracınızın motor performansı ya da temizliğiyle ilgili, akslar ve vitesleriyle ilgili herhangi bir inceleme yaptınız mı? durum nedir? arazide denemeden bilgi vermeyecek misiniz bizlere?![]()
Çok teşekkür ederim,
Motor ve tüm dişli aksamın yağları değişti.Normal bakımları yapıldı.Sesi ve çalışmasında hiçbir problem görmediğimiz için de daha ileri gitmedik açıkçası.Arazide de birkaç sefer denedik ve zorladık.Herşey o kadar basit ve sağlam ki mekanikten çok anlamamama rağmen bozulması için sanki birşeyleri kırmanız gerekiyor hissi veriyor.