Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
Geldik finalee......
Yaklaşık 6 ay bilfiil ve 3 ay ara ara uğraştığımız aracımız bitmişti.... Bu evrede kötü oldu dediğim ve her arabaya bakışımda gözüme batan kısım olan boya ??? Benim yapmaya çalıştığım renk sahra kumu beji tarzında bir renk idi ama göz yanılması ve yanlış anlamalar sebebinde benzer ama istediğim renk çıkmamıştı.. Ve en son karar olarak tekrar boyamaya karar verdik ve aracı biraz sonra göreceğiniz en son rengine getirdik ;D ;D
.... Sizede naçizane tavsiyem araç filan boyatacak olursanız ya yapılmış örneklerden yola çıkın yada geniş bir satıh ı boyatıp 3-4 gün renge gün ışığında güneş batmakta iken akşam ışığında bakın ve öyle karar verin zira renk hoşunuza gitmezse çok batıyor hem maddi hem de manevi..
Aracın hatalı yaptığımı düşündüğüm bir yeri yok bence bu konuda eleştirilerinize de açığım,mümkün olduğunca aslına sadık kalmaya,arabanın karakterini bozmamaya çalıştım değilse yapılabilinecek birçok fikir geldi aklımıza..
Aracın muayene si de yapıldı,biraz şans yardım etti biraz da aracın orjinal haline sadık yapılmasından ötürü projemizde kabul ettirerek 5 kişilik olarak ruhsata işlettik..
bakalım son halini beğenecek misiniz ... ???
selamlarımla
[attachment=1]
Benim oğlanın araba çok hoşuna gidiyor "babam kamyon almış, benim babamın arabası büyük" diye kreşte kavga ediyormuş
Aracın üzerindeki kasıntısından da belli değilmi.??
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]