tindersticks
Viva la Libertad
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
süper olmuş... keyifle...
süper olmuş... keyifle...
assuva' Alıntı:Rengi de görünüşüde bence muhteşem olmu, güle güle kullanmanız dileğiyle. Düşünmüşsünüzdür ama yinede her olasılığa karşı hatırlatma yapmadan geçemedim, arkadaki yedek lastik için kurulan hidrolik sistemde, sistemin herhangi bir olumsuzlukta ( yağ kaçırma vs) istem dışı aşağıya inmesini engelleyecek bir emniyet pimi koydunuz mu?
assuva' Alıntı:Rengi de görünüşüde bence muhteşem olmu, güle güle kullanmanız dileğiyle. Düşünmüşsünüzdür ama yinede her olasılığa karşı hatırlatma yapmadan geçemedim, arkadaki yedek lastik için kurulan hidrolik sistemde, sistemin herhangi bir olumsuzlukta ( yağ kaçırma vs) istem dışı aşağıya inmesini engelleyecek bir emniyet pimi koydunuz mu?
Tempus' Alıntı:Elinize ve sabrınıza sağlık çok güzel çalışma böyle örnekler umarım çoğalır.
Arka kasa için bir merdiven de şart sanki
En çok kilit viteslerini düğmeye çeviren uygulamayı beğendim, hep 5 vitesli bir unimog asla kullanamam heralde diyordum, böyle olursa ben bile kullanırım.
turkakreb' Alıntı:gökhan bey stepnenin arkasını düz bir malzeme ile kaplayın ve aşağıya doğru indirdiğinizde alın size yuvarlak bir piknik masası..
ali fuat yongacı' Alıntı:Veee mutlu son....Dağlarda bayırlarda nice gezilere.........Fakat bizler için her gün heyecanla takip ettiğimiz unımog dizisi malesef bitmiş oldu...Artık unımogun off road maceralarını bekliyoruz...Tüm paylaişımlar için çok teşekkürler....Hoşçakalın..iyi günlerde kullanın...
VAP' Alıntı:Vallahi ne yalan söyliyeyim, rengi falan çok da hoş olmuş. Ancak evin önünde kaldırıma park etmenize birşey demezler inşallah, zaten inip çıkması da sorun olur o kaldırıma...
Güle güle, bol keyifle sürün inşallah, çamurlarda da gidişi görmek gerek bu muhteşemin...
ali fuat yongacı' Alıntı:Ayrıca dışardan bir roll cage düşünüyormusunuz ..?? Hem şık olur hemde güvenli olur..bence..............Kasa kupaya göre aşağıda duruyor,,tabiki siz hacim ve yüklemeyi hesapladınız belki ama.......En azından kapıların altındaki mat siyah bölüm aynen şerit halinde kasayıda çevrelerse kupa ve kasa aynı hizada gibi durur kanısındayım(arka çamurluk üstlerinden çepeçevre kupa hizasında mat siyah bir şerit) ...Teşekkürler hoşçakaılın...
tyt.fan' Alıntı:azebeycandan bir askeri videoda görmüştüm.arka kapaktaki sizinkine benzer bir ataşman araç arkadan oturdunda kriko gibi kullanılıyor araç çamurda gömüldüğü yerde dikiliyordu.daha mukavemetli bir aparat yapılmalı belki o iş için ama renk duruş azamet aracınız 11 numara olmuş.güle güle kullanınız
RedlinE' Alıntı:O koltuklar kalici mi?