Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,830

Etiketler

Sabri Abi. Biz ormana zarar vermiyoruzki kimse bişey demez bence. Birde önden gidip araştırma yapmaya bence gerek yok.
İlhan bey BJK tesislerinin ordan Çavuşbaşına çıkışı iyi biliyor sanırım. O dik rampaya sokmadan bizi sağ salim Çavuşbaşının herhangi bir yerine çıkarırsa
Ordan İski binasının yanından Hava üs komutanlığının (radarın) altındaki yola çıkarız. Aralardaki pararel yollarada girebiliriz.
Milli Park tabelasından girsek, çıktığımız taşlık yoldan kuyuya inip mola versek. Sonra ana yola yakın olan yerden yukarı elektrik direğinin yanından Reşadiyeye insek
doyurucu olurmu ? Ne dersin ?

1 ilhan inci ............................Toyota Hilux Surf ( vinç yok)
2-Emrah Artarslan ..................Toyota Land Cruiser hj 60 ( vinç, çeki halatı , mapa mevcut )
3-Hakan Kahraman.................. Grand Vitara 1.6 3 K Vinç Yok. (Yükseltme.Dif Lock. Coureg MT)
4-Hüseyin Şıhmanoğlu -........... Subaru Forester turbo(standart lastik)
5-Hakan-Sunay ..................... Nissan Skystar pick up
6-Can ..................................Terrano
7-Ertan .................................Suziki
8.Köksal ................................
9.Suat grbz ........................... Jeep CJ 7 (Vinç yok)
10.Aykut Şahin....................... Jeep ZJ
11-Tayfun Okur .....................Nissan D21
12- Sabri Yüce.......................2009 ssang winc
l

Akşam üstü müsait olan 3-4 kişi bi yerde buluşup ufak bi keşif ve program yapalım. Saat, güzergah, mola v.s
BJK tesislerinden girerken İlhan beyi arar tarif alırız. Tabi hava kararmadan gündüz gözüyle. Fotoğraf ve yol
planıda çıkarırır buraya ekleriz.
Bende bazı resimler var ama yeterli olurmu bilmiyorum.

hakan ilk gun bjk nın ordan gırerız ormana kel tepeye cıkarız arka yolundan dık yerden zorlamaya gerek yok ... daha sonra senın dedıgın gıbı ıskı nın ordan devam ederız ... bırlıkte gectıgımız guzergah fena sayılmaz .... bızım guzergaha gırmeden once bır yerde cay kahve ıcıp tanısma faslı yapsak ne dersın ?

Olur gayet güzel olur.
Bi yerde oturur çay içeriz tanışırız.

alttaki linkte gezdiğimiz yerlerin foto ve videoları var. (Yükleyen Serkan KAHRAMAN olanlar)

http://www.facebook.com/pages/Suzuki-4x4-T%C3%BCrkiye/208523599180387?ref=ts

merhaba ben yaklasık heralde 3 senedır uyeyım,uye olduktan yaklasık 3 hafta sonra aracı sattım ve sıteye uzun zamandır gıremedım aracım hala yok kısmetse alıcam.forum cok harıka bılgı paylasımı ve bu dostluk gercekten guzel .insallah kısmet olur bı arac alırsam gezılerınıze katılıcam tabi kabul edersenız.su ankı konuyu takıp edecem.birde keşife gıdecek arkadaslar fotarafda ckerse daha guzel olur dıye dusunuyorum

herkeze selamlar saygılar

besabes' Alıntı:
merhaba ben yaklasık heralde 3 senedır uyeyım,uye olduktan yaklasık 3 hafta sonra aracı sattım ve sıteye uzun zamandır gıremedım aracım hala yok kısmetse alıcam.forum cok harıka bılgı paylasımı ve bu dostluk gercekten guzel .insallah kısmet olur bı arac alırsam gezılerınıze katılıcam tabi kabul edersenız.su ankı konuyu takıp edecem.birde keşife gıdecek arkadaslar fotarafda ckerse daha guzel olur dıye dusunuyorum

herkeze selamlar saygılar

kabul etmek ne kelime bu tür gezilerde amaç tanışmak kaynaşmak, arkadaşlar gitti sanırım keşif için bizde merakla bekliyoruz resimleri inşallah çamur vardır.

Arkadaşlar cumartesi günü boşaltıyorum sabah Grand Oto'ya gidip sis farlarını bağlattıktan sonra keşif için size katılabilirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri