Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,832
Aykut Bey aracınızı inceledim. Yeşil araç sanırım. Lastikleriniz Mt.
İlhan Bey in bahsettiği parkuru bilmiyorum ama Sabri abiyle gezdiğimiz tüm bölgelere rahatça gelebilirsiniz diye düşünüyorum.

Etiketler
Hakan555' Alıntı:
Aykut Bey aracınızı inceledim. Yeşil araç sanırım. Lastikleriniz Mt.
İlhan Bey in bahsettiği parkuru bilmiyorum ama Sabri abiyle gezdiğimiz tüm bölgelere rahatça gelebilirsiniz diye düşünüyorum.
evet yeşil araç çarşamba günü sanayiye gidicem en geç cuma alırım her halde hafta sonu veya hangi gün farketmez giderseniz katılırım :smiley:

ghost_cd' Alıntı:
evet yeşil araç çarşamba günü sanayiye gidicem en geç cuma alırım her halde hafta sonu veya hangi gün farketmez giderseniz katılırım :smiley:
Memnun oluruz.

Sabri abi uydu haritasını adım adım inceliyorum. Kamp yaptığınız yerden stabilize çıkışı ağaçlardan tam göstermiyor sanki yol yok gibi.
Kocaman yol gibi gözüken yerlerdende çıkılmıyor geçilmiyor inilmiyor v.s
Bu bölgenin uydu harita çıktısını a4 formatından daha büyük bir kağıda ve 1. kalitede nasıl çıktı alabilirim fikri olan varmı ?
Ozalitçiler yaparmı acaba.

Arkadaşlar ortak zaman belirleyerek liste oluştursak nasıl olur.

Pazar günü sanırım herkeze uygun olur.
Hafta içi olması akşam saatine kalacağından karanlıkta pek keyifli olmayabilir.

Zamanı kesinleştirdikten sonra gelmek isteyen herkez gelebilir.

Hakan555' Alıntı:
Memnun oluruz.

Sabri abi uydu haritasını adım adım inceliyorum. Kamp yaptığınız yerden stabilize çıkışı ağaçlardan tam göstermiyor sanki yol yok gibi.
Kocaman yol gibi gözüken yerlerdende çıkılmıyor geçilmiyor inilmiyor v.s
Bu bölgenin uydu harita çıktısını a4 formatından daha büyük bir kağıda ve 1. kalitede nasıl çıktı alabilirim fikri olan varmı ?
Ozalitçiler yaparmı acaba.

http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/map.aspx
Google mapsa göre daha güncel.

İzlenecek yolu google earth üzerinden çizerek paylaşabiliriz. Yada GPS üzerine koordinatları girerek yol izlenebilir.

arkadaslar bahsi gecen bolgeyı ben adım adım biliyorum ;) defalarca oralara gırdım cıktım vıdeolarıda var :smiley: ben umranıye elmalı barajının ordan gırıyordum ve oraya yanık veya kel tepe olarak adını bılıyorum tek fark siz bjk tarafından gırıyorsunuz hatta barıyer var ve cok agır :smiley: gecenlerde arkadasım az daha barıyerı aracın uzerıne dusuruyordu ben umranıye tarafından gırıyorum barıyere kadar bır cok kez gıttım cıkılmıyor dedıgınız rampaya da cok kez cıktım son denememde cıkamadım daha once yazdıgım gıbı dozer gecmıs ve yol cok gevsek son yagmurlardan sonra belkı aktıysa mıcır ve taslar cıkılabılır .... bugun aksam uzerı belkı vakıt bulursam gıdıp kontrol edecegım ........ hatta cekmekoy shell ustunde yenı yapılan vıllara kadar yol vardı 1 ay oncesıne kadar 1 hafta once gıttıgımde duvar yapılmıstı .... herkese selam

whiteagle' Alıntı:
Arkadaşlar ortak zaman belirleyerek liste oluştursak nasıl olur.

Pazar günü sanırım herkeze uygun olur.
Hafta içi olması akşam saatine kalacağından karanlıkta pek keyifli olmayabilir.

Zamanı kesinleştirdikten sonra gelmek isteyen herkez gelebilir.

Pazar bana uyar. Ortak saat ne olsun ?

Buluşma noktası olarak ümraniye sile yolu üstündeki çekmeköy shell Pazar saat 11:00 uygun mudur.
Dere ve ağaçlarla kesilmiş çıkmaz orman yolları olduğundan. Alanın Çekmeköy tarafını bilen arkadaşlarla bir rota hazırlamamız gerekebilir, Yada rotasız pazar günü süprizlerle heyecan katabiliriz. :smiley:

1 ilhan inci Toyota Hilux Surf ( vinç yok)
2-Emrah Artarslan Toyota Land Cruiser hj 60 ( vinç, çeki halatı , mapa mevcut )
3-Hakan Kahraman
4-Hüseyin Şıhmanoğlu - Subaru Forester turbo(standart lastik)

1 ilhan inci ............................Toyota Hilux Surf ( vinç yok)
2-Emrah Artarslan ..................Toyota Land Cruiser hj 60 ( vinç, çeki halatı , mapa mevcut )
3-Hakan Kahraman..................
4-Hüseyin Şıhmanoğlu -........... Subaru Forester turbo(standart lastik)
5-Hakan-Sunay ..................... Nissan Skystar pick up
6-Can ..................................Terrano
7-Ertan .................................Suziki
8.Köksal ................................

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri