Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,832

Etiketler

Evet arkadaşlar buluşuyormuyuz. Paydos saatine yaklaşılıyor.
Toyotayı Yetiştirmeye çalışacam. Olmadı Delica ile hazır kıta beklyor olacam.

532 597 70 45
ilhan

Hafta içi akşam üstü müsait olan arkadaşlarımızın abilerimizin sayısı sanırım az.
Pazar günü nasıl olur sizce ? BJK tesislerine gelmeden sağdaki Shell de bulusur Çırçırdan Çavuşbaşına çıkarız.
Bu arada BJK nin oralarda biraz giriş aradım ama bulamadım. Giriş tam olarak nerede ? Parkuru tüm araçlar tamamlayıp
Çavuşbaşına çıkabilirmiyiz ? Birde iyi bir fotoğraf çeken makina ve iyi bir fotoğrafçı vamı aramızda ?

Hakan555' Alıntı:
Hafta içi akşam üstü müsait olan arkadaşlarımızın abilerimizin sayısı sanırım az.
Pazar günü nasıl olur sizce ? BJK tesislerine gelmeden sağdaki Shell de bulusur Çırçırdan Çavuşbaşına çıkarız.
Bu arada BJK nin oralarda biraz giriş aradım ama bulamadım. Giriş tam olarak nerede ? Parkuru tüm araçlar tamamlayıp
Çavuşbaşına çıkabilirmiyiz ? Birde iyi bir fotoğraf çeken makina ve iyi bir fotoğrafçı vamı aramızda ?

Cumartesi öğleden sonra yada pazar günü benim içinde uygun olur.
BJK nin dibindeki kapı sürgülü ama kilitlenmiyor. Giriş ordan yapılıyor. Çırçır deresi geçilerek çavuşbaşına doğru yol alınabiliyor.

Pazar sabahı yada cumartesi öğleden sonra için.

1 ilhan inci Toyota Hilux Surf ( vinç yok)

İşte tam bunu söylemek istiyordum.
Slr ve nikon harika :smiley:
Çok güzel pozlar yakalıyoruz ama bizim nikonlar tüm güzellikleri ekrana taşıyamıyor :(
Memnun oluruz gelmenizden.

1 İlhan İnci
2 Hakan Kahraman

merhaba bende çekmeköy çamlıkta oturuyorum pek arazi deneyimim yok aracın sanırım beyninde bir sorun var zor çalışıyor hafta içi yaptırırsam gelebilirim genelde hep evdeyim gerçi aracımdanda pek emin degilim pazar günü biraz arazide gezdik felaket kaygandı sizce araçla aranıza gelebilirmiyim aracım satılık ilanlarında 1994 zj diye yazıyor gelebilirsin diye cesaret verirseniz hafta sonuna hazırlanırım :smiley: :smiley:

Ne hikmetse pazar günü heryer kaygandı.
Mt lere rağmen aracı kontrol edemedim açıkcası. Sanırım biraz daha yağmur yemesi gerekiyorki toprak
biraz daha yumuşasın. Buzdaymışız gibi kayıyordu maalesef.
Lastiklerinize bağlı sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri