sabri yucel
2009 kyron
selam selim bey sis farı ne kullanıyorsunuz
sepetı yapmaya basladım bugun yarın sisleri alacagım ne alsam karar veremedımselimsani' Alıntı:Valla öyle markalı birşey değil, kayınpederim aksesuar satışı yapıyor da arabayı aldığım zaman hediye etmişti. Fotoğrafları sepet yaptığımız linkte vardı...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79093.60
on tamponda 2 tane hella 500 var sepetede 6 tane hella 2 delıcı 4 yayıcı dusunuyorum hella 500 cıftı 140 tl umranıye sanıyede 3 cıftı 420 tlselimsani' Alıntı:Eğer düzgün birşeyler istiyorsanız hella 2 delici 2 yayıcı almanızı öneririm, eğer şekil olsun ışık olsun derseniz aksesuarcılarda çok değişik modeller var güzel, özellikle yenikapıda...
bedava sırke baldan tatlıdır ben cok gezıyorum gecelerı ...selimsani' Alıntı:Yeter de artar bile, ben gece çok gezmediğim bu sisler bana yetiyor, üstelik beleş olunca daha tatlı ;D
ben gıdemedım bugun ama sureklı gıttıgım bır yer ve yolları bılıyorum bır tek cıkılamayan dık rampayı tekrar deneyecegım son yagıslardan sonra durumunu gormek lazım ...emrah artarslan' Alıntı:keşif yaptınız mı arkadaşlar
vakıt bulursam ben kesıf ıcın gıdecegım zaten sureklı fınk attıgımız yerler pazar gunu kesın gıdecegızselimsani' Alıntı:Yaw bu arada cumartesi keşif için falan gidilecek mi yoksa direkt pazar günü gezi mi olacak?