Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,822
geziye katılacak olan abilerim arkadaşlarım pazar günü yapacağımız etkinlikte çoğumuz ilk kez bir araya geleceğiz yeni tanışacağız kimin aracın da ne var ne yok ilk kez öğreneceğiz ben derim ki telsizi olan araçları öne ortaya yada arkaya şeklinde plan program yapalım ve herkes herkesi dinlesin. çünkü araç olarak kalabalık olacağız bir kargaşaya sebebiyet vermeyip kimseyi geçemedin diye geri çevirmeyelim.

en azından herkesin aracın da
-güçlü 1 tane strap ( halat )
-mapa
-eldiven bulunsun

benim ki öneridir

Etiketler
Eyer parkuru çabuk bitirirsek dediğiniz gibi Ömerli kıyısına gideriz.
Bu güzergahta çok sorun teşkil eden bi yer yok sadece dik ve kaygan bi iniş var ben mt ile zor indim
standart ilede iniş sıkıntı yaratabilir. Gerekirse ordan by pass yaparız geçmeyi istemeyen yada at lastikli araçlarla,
taşdelende buluşur ömerliye geçeriz.
Telsiz fikriniz güzel. Telsiz frekansı kaçı kullanabiliriz ? Yada kaç kişide telsiz var ?
1. Hakan Kahraman

Hakan555' Alıntı:
Eyer parkuru çabuk bitirirsek dediğiniz gibi Ömerli kıyısına gideriz.
Bu güzergahta çok sorun teşkil eden bi yer yok sadece dik ve kaygan bi iniş var ben mt ile zor indim
standart ilede iniş sıkıntı yaratabilir. Gerekirse ordan by pass yaparız geçmeyi istemeyen yada at lastikli araçlarla,
taşdelende buluşur ömerliye geçeriz.
Telsiz fikriniz güzel. Telsiz frekansı kaçı kullanabiliriz ? Yada kaç kişide telsiz var ?
1. Hakan Kahraman

hakan bey güzergahı iyi bilenlerdensiniz sabah buluştuğumuz da araçların durumuna göre tehlikeden uzaklaşırız yada yaklaşırız :smiley: ömerli ye geçişte güzel fikir.

Tecrübe kazanmanın sonu yok, bu herkes için geçerli. Üstadlardan duyduklarımızı ve gördüklerimizi uygulamaya ve paylaşmaya çalışıyoruz.
Sağolasın, görüşmek üzere.

emrah artarslan' Alıntı:
arazide alınan yol 1 metre bile olsa tecrübe kazanıyor insan hala tecrübemiz yeterli değil tabi ki ama zamanla durum iyiye gidiyor :smiley: . saygılar sevgiler abi.

İlhan bey ve Sabri Abi BJK tesislerinden giriş çıkış kısmını iyi biliyor.
Sabri abi heryeri çok iyi biliyor. Ben sadece Çavuşbaşı Çekmeköy Polenez kısmını biliyorum.
Elimizden geldiğince zevkli ve belasız bişeyler yapmaya çalışacağız. Hesaplarıma göre çok
vakit almayacak tüm bu geçişler. Bu kadar araziye hasret insanları bi araya getirmişkende saat 13.00 de
hadi bitti denemez heralde. Reşadiye sonunda kalan zamana göre plan yaparız Ömerliyi yada yakın yerleri
bilen arkadaşlarımızın tavsiyesine göre hep beraber konuşur ortak bi yol bulur uygularız.
Sanırım sık sık arabalardan inip kafa kafaya vereceğiz yağmurluksuz kimse kalmasın :smiley:

arkadaslar selam

az once yeni sisleri denemek icin keltepe ye dogru cıktım cok rahat cıktıgım yerlerı camurdan dolayı cıkamadım AT lastık var benım aracda pazar gunu bir haylı eglenecegiz :smiley: kimı yerlerden sel gesmic resmen yolda kanal acılmış ....

sabri yucel' Alıntı:
arkadaslar selam

az once yeni sisleri denemek icin keltepe ye dogru cıktım cok rahat cıktıgım yerlerı camurdan dolayı cıkamadım AT lastık var benım aracda pazar gunu bir haylı eglenecegiz :smiley: kimı yerlerden sel gesmic resmen yolda kanal acılmış ....

Çok iyi :smiley:

Çırçır deresindeki su, geçişi engelleyecek kadar yükselmişmi.

arkadaşlar üzülerek fire bir aracın :mad: beyni tamır olmuştu dunde one çekı kancası taktırdım pazar için beyınde gine sorun baş gosterdi zor çalışma sorunu bugun aracı ta levente beyıncıye goturdum salıdan önce veremem dedi :mad: malasef katılamıyorum kusura bakmayın sizlere sorunsuz bol eglenceli bir gezi diliyorum iyi eglenceler :smiley:

Arkadaşlar yarın 10 buluşma diyoruz da maratondan dolayı 1. köprü kapalı olacak, benim gibi Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar olabilir, olası gecikmelere karşı benzincide biraz bekleriz değil mi? (mesela beni ;D )

Arkadaşlar bende katılmak istiyorum[attachment=1]

DSC01861.JPG

selimsani' Alıntı:
Arkadaşlar yarın 10 buluşma diyoruz da maratondan dolayı 1. köprü kapalı olacak, benim gibi Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar olabilir, olası gecikmelere karşı benzincide biraz bekleriz değil mi? (mesela beni ;D )

Selim bey videoları istiyorum,bekleriz elbet telefonlaşırız zaten..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR