Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,896
KONUYU OKUDUGUM KADARIYLA;

BULUŞMA TARİHİ:16 EKİM PAZAR

BULUŞMA NOKTASI:BJK TESİSLERİNİN YANINDAKİ SHELL PETROL

BULUŞMA SAATİ: 10:00

BU BİLGİLER DOGRUMUDUR ??

Etiketler
arkadaslar 16 ekim pazar sabah 10 00 da cekmekoy shell de bulusuyoruz .... umraniye tarafından gelip bjk tesislerini gecınce sol tarafta ....
yakıt vs vs ıhtiyaclarımızı giderip guzergaha koyuluyoruz .... pazar gunu sagnak yagıs var cok dikkatli ve temkinli olmalıyız ....

DİKKAT: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir. selamlar .....

sabri yucel' Alıntı:
arkadaslar 16 ekim pazar sabah 10 00 da cekmekoy shell de bulusuyoruz .... umraniye tarafından gelip bjk tesislerini gecınce sol tarafta ....
yakıt vs vs ıhtiyaclarımızı giderip guzergaha koyuluyoruz .... pazar gunu sagnak yagıs var cok dikkatli ve temkinli olmalıyız ....

DİKKAT: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir. selamlar .....
sabri bey avrupa yakasından gelecegim ben nasıl gelebilirim 1.köprümü daha uygun olur yoksa 2.köprümü,yol güzergahı hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

bay25' Alıntı:
sabri bey avrupa yakasından gelecegim ben nasıl gelebilirim 1.köprümü daha uygun olur yoksa 2.köprümü,yol güzergahı hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
gelecegiz semte bagli 1 veya 2 kopru secimi her iki kopruden de gelebilirsiniz şile yoluna girıyorsunuz umraniyeden hemen sonra uzun rampa ınışinden sonra ılk kavsakdan geri donup shelle giriyorsunuz ....

Arkadaşlar, bende gelmeyi arzu ediyorum ama büyük ihtimal katılamayacağım.
Araç sayısı oldukça fazla lütfen dikkatli olun. Keyifli geziler dilerim.

merhaba
bahsettıgınız yere bende gelmek ısterım
cherooke var kare kasa standart
ustunde A/T lastık.
gercer mı acaba...

bay25' Alıntı:

2. kopruyu kullan arkadasım daha rahat gıdersın kavacık sapagından sonrakı cekme koy sıle sapagından ıcerı gırı bjk tesıslerının oraya gelırsın (solunda kalır)

Pazar günü Avrasya Maratonu var. 1. köprü kapalı olacak ama anadolu yakası yönüne de kapalımı bilmiyorum.

bay25' Alıntı:
2.ci köprüden kavacık sapağını geç,şile otobanı verir tabela,çekmeköy sapağından geri dön 300mt ilerde sağda

ÇEKMEKÖY SEHLL 22.bmp.jpg

ARKADAŞLAR SITANDART ARACLAR İCİN YAGMUDA YAGARSA SIKINTI OLURSA DONANIMLI ARACLARLA PARKUR GEZİLİP SITANDART ARACLARDA COK GÜZEL BİR PARKUR BİLİYORUM ÖMERLİ GÖL KIYISINDA GENİŞ TEHLİKESİZ BOL CAMURLU SITANDART ARAC SÜRÜCÜLERİNİDE BU ZEVKTEN MAHRUM ETMEYELİM DERİM SONRASINDA GÖL KIYISINDA GEZİYI BİTIRE BİLİRİZ YARIN SELİM ARAKADASIMLA BERABER BİR KEŞİF GEZİSİ YAPIP RESİMLERİ FORMA ELERİZ BEYENİCEYINIZE EMİNİM .

SAM_0792.jpg

SAM_0805.jpg

BİNALİ abicim yarın senide bekleriz SELİM KADEŞ BİR İKİ SU GECİŞ VİDEOSU ELERMİSİN arkadaslar sıtandart araclarla bizim yaptıklarımızı yapabilirler.

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar, bende gelmeyi arzu ediyorum ama büyük ihtimal katılamayacağım.
Araç sayısı oldukça fazla lütfen dikkatli olun. Keyifli geziler dilerim.
burak abicim umarım katılabilirsiniz pazar günü olmadı toyota buluşmasında görüşmek üzere :smiley: uyarınız için de teşekkürler

Görüşücez inşallah, en son geçen sene yine Toyota Buluşmasında görüşmüştük sanırım. Maalesef çok ara vermişiz.
Selamlar

emrah artarslan' Alıntı:
burak abicim umarım katılabilirsiniz pazar günü olmadı toyota buluşmasında görüşmek üzere :smiley: uyarınız için de teşekkürler

Bakkan' Alıntı:
Görüşücez inşallah, en son geçen sene yine Toyota Buluşmasında görüşmüştük sanırım. Maalesef çok ara vermişiz.
Selamlar

evet abi o gün biz aracın daha low vitesini bile bilmiyorduk herkesin arazi vitesiyle çıktığı yere 2 çeker girmiştik devriliyorduk valla ilk deneyim ilk tehlikeydi :smiley:

Neyse kötü birşey olmadıya önemli olan o. Bu sefer daha tecrübelisiniz. ;)

emrah artarslan' Alıntı:
evet abi o gün biz aracın daha low vitesini bile bilmiyorduk herkesin arazi vitesiyle çıktığı yere 2 çeker girmiştik devriliyorduk valla ilk deneyim ilk tehlikeydi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR