sabri bey avrupa yakasından gelecegim ben nasıl gelebilirim 1.köprümü daha uygun olur yoksa 2.köprümü,yol güzergahı hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürlersabri yucel' Alıntı:arkadaslar 16 ekim pazar sabah 10 00 da cekmekoy shell de bulusuyoruz .... umraniye tarafından gelip bjk tesislerini gecınce sol tarafta ....
yakıt vs vs ıhtiyaclarımızı giderip guzergaha koyuluyoruz .... pazar gunu sagnak yagıs var cok dikkatli ve temkinli olmalıyız ....
DİKKAT: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir. selamlar .....
gelecegiz semte bagli 1 veya 2 kopru secimi her iki kopruden de gelebilirsiniz şile yoluna girıyorsunuz umraniyeden hemen sonra uzun rampa ınışinden sonra ılk kavsakdan geri donup shelle giriyorsunuz ....bay25' Alıntı:sabri bey avrupa yakasından gelecegim ben nasıl gelebilirim 1.köprümü daha uygun olur yoksa 2.köprümü,yol güzergahı hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
bay25' Alıntı:sabri bey avrupa yakasından gelecegim ben nasıl gelebilirim 1.köprümü daha uygun olur yoksa 2.köprümü,yol güzergahı hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
2.ci köprüden kavacık sapağını geç,şile otobanı verir tabela,çekmeköy sapağından geri dön 300mt ilerde sağdabay25' Alıntı:sabri bey avrupa yakasından gelecegim ben nasıl gelebilirim 1.köprümü daha uygun olur yoksa 2.köprümü,yol güzergahı hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
burak abicim umarım katılabilirsiniz pazar günü olmadı toyota buluşmasında görüşmek üzereBakkan' Alıntı:Arkadaşlar, bende gelmeyi arzu ediyorum ama büyük ihtimal katılamayacağım.
Araç sayısı oldukça fazla lütfen dikkatli olun. Keyifli geziler dilerim.
emrah artarslan' Alıntı:burak abicim umarım katılabilirsiniz pazar günü olmadı toyota buluşmasında görüşmek üzereuyarınız için de teşekkürler
Bakkan' Alıntı:Görüşücez inşallah, en son geçen sene yine Toyota Buluşmasında görüşmüştük sanırım. Maalesef çok ara vermişiz.
Selamlar
emrah artarslan' Alıntı:evet abi o gün biz aracın daha low vitesini bile bilmiyorduk herkesin arazi vitesiyle çıktığı yere 2 çeker girmiştik devriliyorduk valla ilk deneyim ilk tehlikeydi![]()